Gå til innhold

Philip90

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Philip90

  1. post-135158-0-24773800-1363601968_thumb.jpg

     

    Hei!

     

    For noen måneder siden anskaffet jeg og samboeren oss, en husky. Trass skepsis til rasen ble vi overtalt av flere grunner. (Det er ikke min første hund, bare så det er sagt) Vi er begge aktive mennesker, som går lengre turer sommer og vinter, i tilegg til kortere turer hver dag. Moren til "Balto" som nå er 4,5 måned er en AH som har levd stort sett innendørs, og ikke brukt til trekk. Faren er en SH som også har levd som familiehund, men da med flere andre. Det er derfor ikke noen renraset Siberien Husky, og om jeg skal kalle han noe heller han vel mer mot AH. (Ettersom han er blanding) Usedvanlig snill valp, som lager lite lyd, og har fortsatt ikke ødelagt noe som helst i hjemmet. Ligger rolig på sin egen plass hver natt.

     

    Lurer litt på innkalling. Vi trener ca 1 time hver dag på innkalling og lignende. Har lyst til at hunden i enkelte sammenhenger skal kunne gå løs på tur, men har fått forståelse for at det er svært delte meninger om dette lar seg gjøre? I dag kommer Balto på 10 av 10 innkallinger, selv når han står og snuser på noe interessant. Han kan vanlige øvelser som dekk, labb, sitt, på plass og ligger også helt rolig i bilen noen timer om dette er ønskelig. Føler derfor han er på god vei til å bli en svært lydig og trivelig kar som voksen. Lurte på om det var noen her som har samme rase løs på tur? Leste et sted om at hunderasen forandrer seg ganske plutselig mellom 2 og 3 år? Uavhengig god innkalling de første årene så er sjangsen stor for at han en dag bare stikker? Noen som har noen erfaring på dette?

     

    Ellers er det spennende å høre om andre tips og råd til videre oppdragelse :)

     

    Philip

  2. Hei!

     

    Har nå prøvd med en annen usb-ledning. Dette fungerte ikke.

    Prøvde så å skru opp boksen, og hente ut hdd`n for så å putte den inn i en stasjonær. Da skjer det noe merklig. Pcn fryser i den ett minutt lange arbeidsprosessen den (før)eksterne discn gidder å jobbe. Om jeg så kobler til discen etter at jeg har skrudd på pcn, fryser hele systemet totalt (bluescreen of death) igjen. Deretter restarter pcn seg etter ett minutt, og da arbeider ikke discen lengre. Med andre ord. Hver gang discen begynner å arbeide fryser maskinen. Jeg har prøvd å starte i sikker modus for så å gå på discbehandling for å søke opp discen her, men samme greia gjentar seg. Begynner å gå tom for ideer. Det virker iallefall som om discen lever et slags liv, og sender ut signaler når den begynner å arbeide. Ellers ville vel ikke hele systemet fryst og pcn reagert?

     

    Philip

  3. Hei!

     

    Er klar over at det finnes flere tråder om dette, men har ikke funnet noe svar til nå.

     

    Har googlet rundt noen timer nå i håp om å få liv i den eksterne discen min igjen. Er nå tom for ideer. Har prøvd følgende uten hell:

     

    Lokalisere disc og USB-porter via enhetsbehandling.

    Lokalisere disc, datamaskinbehandling/discbehandling

    Restarte PC og disc x antall ganger.

    Avinnstallere USB porter i håp om at de skal reinnstallere seg med riktige drivere når jeg kobler til discen.

    Slette filer fra fra selve rootmappen i håp om at det bare var en krøll.

    Skjekket discen på andre maskiner.

     

    Discen kobles til vanlig via en usb ledning. Den sluttet helt plutselig å fungere under kopiering av filer fra pc. tenkte den bare hang seg opp og trakk den derfor ut, og satte den inn igjen. Den dukket aldri opp noen steder etter det. Kommer intet pling, det registreres ingenting. Med det samme jeg kobler ledningen i pcn derimot, begynner discen og jobbe og lyset lyser. Dette minner med andre ord om at den fremdeles er aktiv og selve discen skjønner at den blir koblet til pc.

     

    Er det noen måte å få pcn til å se discen igjen? Trenger hjelp. Alle seriøse forslag motas med takk.

     

    OS: Windows 7 PRo. 64bit

     

    Philip

  4. Hei!

     

    Kjapt spørsmål fra min side.

    Jeg er en av de som missliker ps3 kontrollene sterkt og finner xbox kontrollene mye mer behaglig. Vil derfor ta med meg 2-3 slike----)

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=503015

     

    Men kan denne bruks til ps3? Det står fungerende konsoll pc?? Sett at noen steder står det ps3 og noen steder pc, men det var et sted jeg og leste at pc kontrollen og fungerte til ps3? Er forvirra? For jeg skjegget i postkassa om jeg kjøper 2 av denne padn og de bare fungerer til pc?

     

    Håper for raskt svar! ps3n og alt ligger klart i handlekurv^^

     

    mvh

     

    Philip

  5. Hei!

     

    Sikkert et enkelt spørsmål for dere som har peil, men jeg har noen audiofiler som jeg har skrudd opp raten på, bare ved hjelp av glidern til venstre for audio klippene som jeg drar inn i vegas. Slik at lyden/sangen/audion spiller litt fortere eller slowmotion lyd. Hvordan lagrer jeg dette?. Når jeg saver, og så reendrer blir det alltid bare med 1.0 altså vanlige rates uansett? Jeg vil ha rask eller slow lyd også i sangene jeg reendrer, får det liksom ikke ut av vegas?

     

    Alle svar mottas med takk.

     

    mvh

     

    Hjelpeløs Philip

  6. Hei!

     

    Om noen av dere har peiling blir jeg svært glad. For jeg er svært usikker selv.

     

    Følgende er problemet. Jeg tror ikke Kortet utnytter crossfire på spillene jeg har prøvd, etter at jeg innstallerte windows 7. (Ei heller 3dmark 06) Om jeg har forstått riktig skal det komme ATI Crossfire X noe,, oppe til høyre når du starter følgende spill, om crossfire er aktivert og fungerer. (dette må man selvsagt skru på i CCC noe ejg ahr gjort. Jeg har selvsagt aktivert crossfire i CCC også og har en strømforsyning beregnet for crossfire på 680 w.

     

    Jeg fant ut at når jeg kjører 3dmark06 ser det til at kortet mitt for mye dårligere score enn hva som er helt normalt for denne serien. Opp til 2000+ poeng lavere på sm 2.0 og 3.0 score?.

    3dmark vantage er det derimot noe helt annet. da får jeg også opp oppe til høyre, ati crossfire x osv, altså somdet skal, og kortet gir normal ytelse på samme nivå som andre. ? WHOT?

     

    Hvorfor aktiverer crossfire seg isåfall bare på 3dmark vantage og mest sansynlig ikke på spillene jeg har spilt? FS Simulator som er et høyt krevende spill virker det av og til som om det bare bruker et av hd4850 kortene???

     

    3dmark06. 18000poeng men CPU har tatt 5 000+ av disse da jeg kjører en OC intel i920.

    3dmark vantage 12500, med vanlig GPU bruk crossfire. (skjekket)

     

     

    Skjønner mindre og har gått rimelig lei hele skjermkortet..

    Hjelp!

  7. Hei!

     

    Lurte på om noen har noen erfaringer med å kjøpe datadeler utenlands. Jeg tenker da på skjermkort, cpu, psu, hovedkort osv.. Altså litt større produkter. Hørt at man kan spare stort fra å bestille fra usa/uk?, men vet ikke hvordan toll fungerer her?

     

    Noen som vet om noen kjente online netbutikker som passer til dette? Norge er jo rimelig dyrt i forhold til andre land...

     

    mvh

     

    Philip

  8. Hei.

     

    Har et noob spørsmål hehe.

    Er ganske dårlig med frontpage men klarer likevel å hoste opp en grei side somregel. Problemet mitt er at Siden min går om igjen når jeg prøver å se den i en browser. altså forhåndsviser den. banner og menu, egentlig alt, vises 2 eller flere ganger på skjermen, fordi siden ikke dekker hele skjermen fra før. Hvor kan jeg stille inn, slik at siden bare vises en gang uansett,(slik at den ikke strekker seg etter hvor stor webbrowser folk har). og at webbrowsern bare forblir hvit, eller den fargen folk har istede for at siden min går flere ganger om igjen på siden for å dekke hele?

     

    Sitter på en 22" og ganske høy oppløsning. Sikkert mye av grunnen til at den går om igjen flere ganger, men irriterende likevel. Mange folk sitter på 22, nå til dags.

     

    Takker for svar.

     

    God Jul.

     

    Philip

     

    (edit: Blingsa vist. Bomma på programvare forum.) Beklager det.

  9. Du må formatere første gangern med nytt maskinvare :cool:

    sånn er det bare :p

     

    Hva er det du sier, må han formatere slavedisken, der film etc ligger.. hmmmm

    hvilken planet kommer du fra tro??

     

    Strømforsyning som nevnt ovenfor skal klare å dra dette.

    Koble fra så bare ene disk (operativsystem) er innkoblet. Samt alt unødveendige tilkoblinger...

    Virker mer sannsynlig som et varme eller minne prob.

    Prøv eventuellt å teste med en og en minnebrikke, kansje kjøre en memtest viss mulig..

    Test viss mulig komponentene i en annen maskin for og utelukke feil..

     

    Lykke til med feilsøk, det er jo en del av morroa!

     

    Enig.

     

    Av og til trenger du ikke formatere hoveddisken heller. Du kan med anddre ord bare starte opp gammelt windows på en pc med helt nytt HK, CPU, PSU, DDR2 osvosv. Men anbefales da ikke ettersom det kan bli max driverkrøll diverse steder fordi hardisken har innstallert de gamle komponentene med drivere. Isåfall må du slette disse driverne manuelt en etter en og det er ingen jobb for nybegynnere.

     

    Kan hende det er strøm forsyninga de om den er gammel men jeg har flere PCr, og en av dem er en athlon 64. 2x 3ghz, 2 gb hyper memory 200 gb hardisk og 8600GT 512 mb kort, og alt i alt kjører jeg denne maskina på en 3-4 år gammel 380 W strømforsyning, så tror ikke det skulle være no problem.

     

    Skjekk at alt er satt riktig opp, og gjør som sagt over. Ta ut alt unødvendig av kassa, altså bare det du absolutt trenger for å starte opp og prøv det. Om det da funker er det nok mest sansynlig PSU. som ikke takler alle oppgavene du pålegger den:)

  10. Det at et program "ser" filene betyr ikke at det kan lese filene. Hvis filalokeringstabellen er ok vil programmet "se" filene. Men for å kunne lese dem må område de ligger på være uskadet. Er det synlige riper, hakk, fingeravtrykk på CDen?

     

    Nei i hoveddiscen er det ikke no slikt. har jo også 2 helt velykkede kopier av discen både som Image fil av DVDn og en helt ny brent copi av dvdn.

  11. ##Kan ikke flytte fil: Kan ikke lese fra kildefilen eller kildediscen!##
    Det ser jo ut som du prøver å flytte filene fra en CD, og det får du ikke til, du må kopiere dem. Har du prøvd å lese imaget med Deamon Tools eller noe liknende?

     

    Ellers ser det ut som CDen er ødelagt på en eller annen måte...

     

    Jeg ahr selvfølgelig prøvd å kopiere filene. Både enkelt vis. Kopiert alle osv. Dette er a 300 små lagrings filer fra 3 kb til 50 kb. Ser ut som ingen av dem har noe feil fordi makinen gjenkjenner dem i programmet dem skal åpnes i osv. Dessuten fungerer alle andre filer på cdn minus disse. Alle andre kan, "ja" kopieres, flyttes, limes osv til hvor som helst, men uansett hva jeg prøver å gjøre med disse filene som jeg absolutt trenger får jeg error.

     

    Har ikke prøvd å åpne i deamon tools. Jeg har åpnet image(jeg lagde av cn) og cd i power iso, og finner alltid alle filer osv,men med samme resultat. Error og får ikke flyttet på dem. Verken i imaget elelr PÅ/fra Cd n .

    Kan deamon tools ha no innvirkning på dette? Sier igjen. etter at jeg brente cdn på nytt, gikk 1 av 2 error meldinger bort. Sitter nå bare igjen med parameter feil error. Hadde CRC også tidliger.

     

    Hjelp`? :) noen flinke som kan dele litt visdom^^ Om akkurat disse filene på ett elelr annet vis skulle utrolig nok ha fått skade, elelr ha en minjatyr feil ett sted, vil jeg likevel få lov til å kopiere dem over på data. !!! så jeg får prøvd dem i programme iallefall.

     

    mvh Philip

  12. ##Kan ikke flytte fil: Kan ikke lese fra kildefilen eller kildediscen!##
    Det ser jo ut som du prøver å flytte filene fra en CD, og det får du ikke til, du må kopiere dem. Har du prøvd å lese imaget med Deamon Tools eller noe liknende?

     

    Ellers ser det ut som CDen er ødelagt på en eller annen måte...

     

    Jeg ahr selvfølgelig prøvd å kopiere filene. Både enkelt vis. Kopiert alle osv. Dette er a 300 små lagrings filer fra 3 kb til 50 kb. Ser ut som ingen av dem har noe feil fordi makinen gjenkjenner dem i programmet dem skal åpnes i osv. Dessuten fungerer alle andre filer på cdn minus disse. Alle andre kan, "ja" kopieres, flyttes, limes osv til hvor som helst, men uansett hva jeg prøver å gjøre med disse filene som jeg absolutt trenger får jeg error.

     

    Har ikke prøvd å åpne i deamon tools. Jeg har åpnet image(jeg lagde av cn) og cd i power iso, og finner alltid alle filer osv,men med samme resultat. Error og får ikke rørt dem.

    Kan deamon tools ha no innvirkning på dette? Sier igjen. etter at jeg brente cdn på nytt, gikk 1 av 2 error meldinger bort. Sitter nå bare igjen med parameter feil error. Hadde CRC tidliger.

     

    Hjelp`? :) noen flinke som kan dele litt visdom^^ Om akkurat disse filene på ett elelr annet vis skulle utrolig nok ha fått skade, elelr ha en minjatyr feil ett sted, vil jeg likevel få lov til å kopiere dem over på data. !!! så jeg får prøvd dem i programme iallefall.

     

    mvh Philip

  13. Ingen som vet noen ting :S? .. Kan også nevne at jeg har brent cdn på nytt uten no spesielt resultat sett bort ifra at en av 2 error meldinger er borte. Får stadig. parameteret er feil eller noe sånt.

    Jeg har også prøvd å starte maskin i safe modus, for å skjekke om jeg fikk gjort no med filene da. resultat løst. Jeg har prøvd å lage ett image av cdn på datan min. Funket fint, men samme problemet i imaget.

     

    Lurer på å prøve å brenne imaget ned på en cd nå og, men tviler det funker. Copy av cd funket jo ikke så. Ihvertfall ikke helt.

     

    Trenger hjelp, peil noen?

     

    mvh Philip Pettersen

  14. Hei!

     

    Har ett problem. Vet problemet er kjent, men kjenner ingen som har funnet no løsning på det enda, deriblant meg. Har en CD med no filer jeg gjerne skulle hatt over på datan min. Når jeg prøver å kopiere dem over får jeg feil, kunne ikke lese fra kilde fil osv, osv. Nå har det seg slik at jeg kan akseptere at noen av filene har feil, men jeg vil likevel ha dem over på discen min.

     

    Jeg prøver så og lage ett image av CDn på datan min ihåp om at filene skal bli snillere da, men nei. For akkurat samme melding. Hjelper altså ikke å lage ett image av cdn og legge den på discen. Filene blir likeså låst inne i imaget. . .

     

    ##Kan ikke flytte fil: Kan ikke lese fra kildefilen eller kildediscen!##

     

    Jeg trenger disse filene. Hjelp!

     

    Noen kloke hoder der ute som kan endel mer enn meg ?

    Alle svar og forslag mottas med takk :)

     

    mvh Philip

  15. Ser ut som jeg blir nødt til å sende dette kamerat tilbake til komplett.no på angrefristen... Jeg var fornøyd over å ha funnet ett kamera med brukbart batteri ( 105 min) og gode lagrings muligheter fordi jeg skal på en lengre ekspidisjon i Femundsmarka. Nærmere 14 dager. Derfor trenger jeg noe som holder og som har minimum batteri tid 2 timer ca. Litt under gjør ikke no.

     

    Om jeg så sender dette kamerat tilbake. Noen forslag på noe annet kamera til rundt samme pris altså 4000 kr, som jeg kan kjøpe istedet somholder like bra til denne turen og flere turer framover?

     

    mvh Philip Pettersen

  16. Hei!

     

    Jeg kjøpte nylig dette kameraet på komplett.no.

    Det harfungert kjempe til nå og er stor fornøyd men har ett stort problem som kan føre til at jeg må sende det tilbake igjen ::(

     

    Da jeg drar filer over fra kamerat, altså filmklipp som det selv deler opp på den innebygde hardisken fungerer det ok. Jeg får sett disse klippene på VLC og Media PLayer. (dt er det jeg har prøvd) (merk, på windows media player står det at media playern trenger å laste ned en kodek kanskje for å spille av.)

     

    Jeg får så sett alle klippene og er fornyød:) Helt til!. Jeg skal redigere i ett movie redigerings program. Jeg prøver Pinnacle studios, og movie makern, men ingen av dem klarer å ta inn Movie filene!. Jeg prøver å convertere filene til andre film filer enn det de er dajeg drar dem over fra kamerat og til filer som skal funke, men vanlige converterings program klarer ikke å convertere filene.

     

    Hjelp! Hva er det jeg gjør galt? Har jeg stilt inn noe feil på movie saken slik at klippene blir lagret i rare format? Hvordan kan jeg få fikset dette problemet slik at jeg får redigert klippene og lagd filmer.! Da jeg drar dem over på skrivebord ett etter ett klipp står det dette.[ flmfil (MPEG) ]

     

    Vær så snill å hjelp, slik at jeg slipper å sende inn det helt nye kamerat for en liten Fille ting. :cry:

     

    mvh Philip :)

×
×
  • Opprett ny...