Gå til innhold

aocwtf

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aocwtf

  1. Hei, er en gutt på 19 år som har trent litt av og på i en del år. Tidligere år gikk det mest i fullkroppsprogram, mens jeg sist halvår gikk over til ett 2-split program. Problemet nå er at jeg dette halvåret er stasjonert milevis unna folk, uten annet å bedrive fritiden på enn trening. Trener derfor veldig mye, og lurer på om dette programmet ser ut til å være for mye. Mandag: rygg, bakside skuldre Tirsdag: ben og bryst Onsdag: skuldre og mage Torsdag: triceps og biceps Fredag: rygg, bakside skuldre Lørdag: bryst og mage Søndag: fri I tillegg trener jeg ca 2 4x4 intervall i uken og en langkjøring. Kjører nå 3x12 reps på alle øvelser men dette skal varieres fra uke til uke. Ser dette greit ut? Eller har noen forslag til andre treningsprogram som funker bra for å trene mange dager i uken? Har lest meg opp litt på myo reps og. Noen som har erfaringer ang. det?

  2. Hei. Jeg så litt rundt i andre tråder for å finne svaret på dette spørsmålet men fant det ikke, så derfor starter jeg bare en ny tråd. Jeg har hørt at viss en skal få uttelling av treninga så er en nødt til å spise etter trening. Men hvor lenge kan en vente med å spise? Og viss en trener rett før en legger seg, og ikke spiser før en står opp igjenn, får en ingen effekt av treningen da? Vil musklene bare bli brutt ned viss en ikke spiser etter trening?

     

    Takk :)

  3. Hei . Kjøpte en ipod nano for 2-3 dager siden. Jeg hørte på den når jeg la meg og når jeg stod opp ville den ikke på. Den var fullt utladet og alt. Jeg har heller ikke mistet den i bakken. Jeg prøvde å lade den opp, men når jeg lader den vil den heller ikke på, og på itunes står det "kapasitet : ikke tilgjengelig" er det noen som vet hva det kan være? Den funka helt fint til den morgenen, ca 1 døgn den funka. Jeg har den heller ikke på hold ;) noen som vet hva det kan være eller hatt det samme problemet? Takk :)

  4. Hei tror ikke det er mange Bryne supportere her men de som er kan stikke innom her å diskutere fotball om bryne...Idag vant Bryne 6-0 herlikt... og enda bedre blir det når viking taper =)

     

    hvor tror dere bryne kommer til å havne på tabellen i år?

     

    Hvilken trener mener dere bryne burde kontakte?

     

    Her kan det diskuteres alt som har om Bryne å gjør!

    post-135111-1185143880_thumb.gif

  5. Hei hvor mye vil det koste meg ca å kjøpe godt nok CPU til å spille AoC, oppgradere CPU speed fra 2.80 GHz til 3 GHz, og få 1gb ram(har 512mb), og få godt nok Video Card til å spilla AoC? og er det mulig? eller må jeg kjøpe ny datamaskin?

    I så fall, hvor mye vil det koste og kjøpe en ny maskin som har det en trenger for å spille AoC?

     

    Så var det en ting til... jeg har xbox 360 og lurte på om AoC kommer til å være bra på 360 elle blir det annerledes..? går det ann å spille online osv? og blir angrepa og slik dårligere?

     

     

    Takk

×
×
  • Opprett ny...