Gå til innhold

nadz79

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nadz79

  1. Hei,

    jeg blar meg for tiden grønn på forksjellige kamereaer, og alle har sine egne meninger om hvilket som er best. jeg har lest flere "best i test" artikler men er fremdeles like forvirret.

     

    I bunn og grunn skal jeg ha et kamera som er så lite som mulig/tynt. dvs et kamera jeg kan ha med på byen, på fester, opp i skibakken, for å få ta tatt det ultimate "kodak moment" bildet. et kamera som glir lett ned i en bukselomme eller en skjortelomme.

     

    Bildene skal allikevel være brukenes til noe!

     

    Har dere noen anbefalinger? altså:

    - så lite/tynt som overhode mulig

     

    All info mottas med takk.

  2. Er det noen som har Aker Kværner sin reklamefilm liggende eller eventuelt vet hvordan man kan får tak i den. Så den nettopp på TV2. Reklamen er en 3-4 minutters musikkvideo som som kjøres etter 21 nyhetene og den var utrolig bra gjennomført. Både melodi, tekst og video var fengende!

     

    Skulle gjerne hatt denne. blir sannsynligvis en ny bra allsang for sene fullekvelder :)

     

    Andre som har sett den og har kommentarer ?

     

    Poenget med hele posten var å høre om det er noen som har rippet den fra TV eller eventuelt vet hvor man kan få tak i den..

  3. Skulle ønske denne konklusjonen kunne videreformidles til flere! Snakker daglig med personer som "skal kjøpe en telefon for 1 krone!!!!" på elkjøp eller lignende. Begynner å bli rimelig lei av å forklare summen av ligningen. Hvor dum går det an å bli. Leverandørene driver ikke veldedighet og det er alltid en gråsone. Regner med dem som leser denne artikkelen allerede er klar over konsekvensene, man burde derfor videresendt en link til alle husmødre (og mange jenter generelt sett) da disse ikke ser på besparelsen, men derimot "hvor enkelt det er å bare kjøpe en telefon direkte hos forhandler for 1 krone!!"

     

    Besparelsene ved å kjøpe telefon uten abonnement for deretter å finne billigste abonnement kan i enkelte tilfeller strekke som opp mot "en sydentur" :thumbup:

  4. Jeg har i dag 5 ide disker med 200 gb hver som jeg har stående i en Microsoft server 2003 maskin. Synes det etter hvert har blitt forferdelig slitsomt å forholde meg til 5 stasjonsbetegnelser for lagring av data og ønsker nå å migrere disse til en stasjon aa 1000 Gb ( eller 200 Gb på C: og 800 Gb på d: ). Dette har jeg forstått lett kan gjøres via Microsofts intigrerte disk tools (altså via software da jeg ikke har RAID kontroller).

     

    Jeg har i dag mye data liggende på disse diskene så det jeg igrunnen lurer på er om det er mulig å intigrere alle diskene med data uten å miste noe.

     

    Hvis noen kune postet en liten brukerveiledning hadde jeg (og helt sikkert mange andre) satt stor pris på dette. Hovedpoenget er da som sagt at jeg ønsker å beholde all dataen som i dag er lagret over alle diskene, så dette er et viktig poeng. Hvis det finnes andre verktøy som gjør dette lettere enn microsoft sitt hadde jeg satt pris på å fått tilbakemelding på det også.

  5. På min bærbare så begynner det å bli litt trangt med tanke på reklame. Her kjører jeg 1024x768 og ser rett og slett kun reklame. Rett og slett latterlig spør du meg. Bra det ikke er like ille på hw.no

    Har sluttet å bruke IT avisen pga for mye sjenerende reklame. Det er jo helt villt mye!!

     

    Burde starte egen tråd om reklame på ITavisen. Det må da være mulig å drive en nettside til positivt driftresultat uten å måtte ty til så store mengder reklame. Kanskje ITAVISEN mangler dyktige IT journalister. De fleste artikler er dessuten ren cut&paste med oversetteles fra engelske artikler/ nettsider. :mad:

     

    pshuuu, så kan jeg puste ut... måtte få all sinne ut på en gang der :!:

  6. Skal nå gå til innkjøp av et hjemmekinoanlegg til bruk på pc. Jeg ser en del filmer ol. på pc og ønsker derfor et surround anlegg til en rimelig penge. Det er viktig at høyttalerene er designmessig gjennomført (helst gulvstående), spdif og jeg ønsker ikke gå over 2000 kroner. Jeg har funnet et 5.1 anlegg på Clasohlson til 1998,-

    : http://www.clasohlson.no/WAG.asp?cp=Eq0q11...4&ic=N&sw=13176

     

    Har noen testet dette og kan gi meg en tilbakemelding. Eller kan komme med alternativer til dette.

  7. Har lest "skjermkortguiden" og må si den var veldig utfyllende. Den mangler derimot et kriterie. Hvilket skjermkort bør man kjøpe for å få en jevnt over rolig maskin. Eventuelt hvilke ekstradeler må man til med (utenom vannkjøling) for å få et skjermkort i mellomklassen som er stillegående og kan brukes til å spille med.

     

    Jeg ska nå gå til innkjøp av en barebone og ønsker derfor forslag til skjermkort og eventuelt kjøleutstyr til skjermkort som passe i en SFF for å få denne så rolig som mulig.

     

    Har dere noen samlede forslag på produkter som ikke overstige 2500 ??

  8. Etter et harddiskbytte har jeg kjørt en reinstall av WinXP på min Whitebox CL56. Plutselig har WLAN-switchen på venstre side av maskinen sluttet å fungere (den som pleide og gi "Wireless Communication Switch ON/OFF"-meldingen og slå WLAN-LED'en av/på). I tillegg ser det ut til at de to hurtigknappene (Easy Button) har sluttet å fungere. Alt av drivere er installert. Intel ProWireless-softwaren viser bare "Radio AV", og valg for å sette radio på er grået ut.

     

    Mener å huske at det var noen andre som hadde problemer med det samme på CL56. Noen som har en løsning? Er det en hardware- eller softwarefeil?

    har nøyaktig asmme problem på min Medion 2030, har du funnet noen løsning?

  9. Endelig!

    Har igrunnen ventet på denne tråden. I juletider bestilte også jeg 2 domener og betalte forskudd på disse. Pr i dag (etter utallige purrebrev) har jeg enda ikke sett noe til pengene eller domene. Jeg har også en kamerat som sliter med det samme problemet.

     

    Etter å ha undersøkt litt har jeg kommet frem til at norskweb.net ikke er et registrert selskap i brønnøysund registeret. Eieren av domenet har følgende personopplysninger:

     

    Jagland, Erik [email protected]

    Ekornveien 3

    Tofte 3482

    Norway

    +4795709683

     

    Etter dette å dømme har vi nok info for å anmelde ham til økokrim for økonomisk mislighold og svindel. Jeg tror neppe vi noen gang kommer til å se de pengene eller domeneregistrering vi har etterspurt fra norskweb.net, men vi kan hindre andre i å gå i samme felle.

     

    Ser gjerne flere innlegg som har hatt samme problem med omtalte slik at vi kan legge ved en protokoll over antatt inntekt vedkommende har hatt i anmeldelsen.

     

    Her må vi gjøre noe

  10. Hei.

    Jeg har koblet Xboxen min gjennom en switch og ftp'et med FlashFXP. Har manuelt satt IP 10.0.0.12 med samme gateway og 255.255.255.0 som subnet. Maskinen jeg sitter på har ip 10.0.0.11 samt samme gateway og subnet.

     

    Jeg klarer å pinge Xboxen!

    Når jeg kobler meg opp med FlashFXP får jeg kontakt og kommer inn til "\"

    Problemet er at det ikke viser noe innhold. Er det noe jeg gjør galt?

    (Jeg har ikke på passive mode.)

     

    Setter pris på all tilbakemelding!

     

    - har evolution X , RemoteX 1.8.2812-

  11. Jeg har installert apache (på win 2003 server) og webserveren fungerer fint på det interne nettverket. Når jeg derimot prøver å koble meg opp fra internett mot ekstern ipadresse, får jeg opp at IE ikke kan finne noen side.

     

    Jeg har en nettopia 3351 og har gjort følgende på den:

    1. forwarda port 80 til intern ip adresse (serveren)

    2. åpnet filteret for port 80

     

    og begge trinnene ble gjort ihht. beskrivelse fra relativt.net.

     

    Har noen vært borti en lignende situasjon? har gått gjennom trinnene for å legge til og fjerne forwarding av porten flere ganger, uten noen forandring.

     

     

    Irriterende!!!!

  12. Heisann.

     

    Har nå kjøpt domene og skal til med å lage webside. Siden skal i hovedsak inneholde et galleri med flere kategorier. Det skal også være mulighet til å kunne legge til en liten kommentar til hvert bilde av administrator.

     

    Jeg er veldig fersk når det gjelder php og måten den fungerer så all hjelp og rettledning er greit å få med seg.

     

    Måten jeg har satt opp configen foreløpig er å forwarde domenet til en no-ip adresse som igjen er rettet mot ipadressen til ruteren fra NGT. Ruteren ruter rett port mot en windows 2003 server jeg har satt opp med Apache og mySql. Det er på denne serveren selve siden kommer til å ligge.

     

     

     

    Spørsmålet er da hvilken php addon jeg bør benytte for enklest mulig (og mest proff ) sette opp denne websiden

     

    takker for respons!

  13. Støtter deg 100% oivind_dahle. Forumet har blitt et fristed for utfoldelse av alle mulige dagligdagse gjøremål. Det har for min del gått så langt at jeg har begynt å engasjere meg i andre forum framfor HW.no's. Dette kommer av at det er vanskelig å skille hva som er viktig ut fra alle postene med dilldall. Det virker som om folk legger inn poster for å få mest mulig count.

     

    Slik det fungerer i dag virker det mer som en chattekanal enn et forum. Jeg synes HW.no bør ta aksjon, være pro aktiv, før de mister hovedinteressentene sine. Når de mister denne interessegruppen vil det i lengden føre til at markedsføringen taper, samt det vil gå ut over renome.

     

    På tide Hw.no tar slike tilbakemeldinger seriøst. Forumet skal være en informasjonskanal.

  14. Jeg av en av de glade sjelene som bestilte ny Infocus X1 fra Digitalimpuls.no ved HW sin julekalender dag 2. Jeg har nå i en uke gledet meg til å motta denne før jul slik at jeg kan kose meg med den i disse juletidene. Digitalimpuls.no lovet å kunne levere denne 15 desember men etter en samtale med dem i dag viser det seg at de ikke kan levere varene før på nyåret. Dette mener jeg er utrolig dårlig! Ut fra Digitalimpuls.no's kommentarer til saken var det 60 bestillinger på denne varen, noe jeg mener ikke er noen unnskyldning da de burde ta høyde for slike kvantum ved annonsering.

     

    Jeg må bare si jeg er utrolig skuffet over Digitalimpuls.no og deres måte å håntere denne saken på. Til min viten har ingen som har bestillt verken fått skriftlig bestillingsbekreftelse eller en tilbakemelding om antatt leveringstid ut over en eventuell muntlig samtalen de måtte hatt.

     

    Kan ikke fatte og begripe at det kan være nødvendig med over 1 mnd levering!

    Skuffende!

  15. nei kjører ftp serveren på port 8888. (kjørt forwarding på NGT ruteren fra 8888-> ipadressen til serveren)

     

    Når jeg har på passive mode på serveren og FTP Klienten, logger den seg inn og sier:

    227 Entering Passive Mode (80,202,98,211,21,48).

    Data Socket Error: Connection refused

    List Error

     

    Uten passive mode på serveren:

    LIST

    550 List failed. No port specified.

    List Error

  16. Hei.

    Etter å ha endret konfigurasjonen i NGT ruteren ( åpnet for port 8888 forwarding til 10.0.0.10 og port 5000-6000 til passive) installerte jeg GuildFTP Server og gjorde nødvendige forandringer i programmet.

     

    Her kommer problemet:

    Jeg får logget inn (eksternt) på serveren ( i passive mode i følge FlashFXP) men får ikke sett noen filer eller kataloger. Det er helt tomt, og tro meg, jeg har lagt til de rettighetene som trengs samt hvilke kataloger brukeren skal ha tilgang til. Jeg kjører Microsoft Server 2003.

     

    Har dere noen forslag?

  17. Ser veldig nyttig informasjon her nå ettersom jeg seriøst vurderer en projektor etter jul, men det jeg lurer på er hvilken butikk som er billigst på projektorer i Norge? Det ble også nevnt på en tidligere post at det kunne lønne seg å kjøpe projektoren fra utlandet, er det noen som her gode/dårlige erfaringer å komme med der?

     

    Og en ting til... Så vidt jeg forstår er det ingen projektorer i dag som leveres med tvtuner noe som innebærer at man må ha en tuner av en eller annen sort utenom.. en liten ulempe! Men på den andre siden så slipper man (den "¤#"#%"#%) NRK lisensen da.

×
×
  • Opprett ny...