Gå til innhold

Manzon

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Manzon

  1. Med DVD decrypter så kan du også ta en 100% kopi enkelt som beholder alle menyene dine. Bruker det selv, bare velg at du skal lage en iso fil og lagre til harddisk. Hvis du bruker fat32 så velger du at filen skal splittes på 4GB, du får da to filer, men disse brennes til en fil når du får deg en dual layer brenner. Har du NTFS så trenger du ikke å spiltte opp filen da denne støtter filer som er større enn 4 GB :thumbup:

  2. Ville ha bytte ut nec-1300 med en annen, har selv satt denne dvd brenneren i en maskin, og den er helt ræva, veldig kresen på dvd plater.

    Plextor eller Lite-on er kjempe brennere.

     

    Kjøpte en Lite-on 401S som jeg har oppgradert til 811S, dvs fra 4X DVD+r til 8X DVD+r og 4X DVD-r.

     

    Både Plextor og Lite-on brennere er alt etende.

     

    Skal du absolutt ha deg en nec brenner så kjøp heller nec-2500, denne er idet minste 8X hastighet.

    :no:

  3. For å si det som det er så har jeg også hatt problemer med telenor sin tilkobling. Pc`en med XP på detter ut veldig ofte, selv om jeg har alle upgrads som man kan laste ned. Det hjalp heller ikke om jeg kobla til en router, samme opplegget da også. Har to routere en SMC og en 3com, men som sagt så merkes ingen forskjell. Men jeg har nå også en multimedia pc i stua med WinME, og den er alltid på nettet, mister aldri oppkoblinga på denne. Byttet også nettverks kort, men det hjalp heller ikke. Så ut med XP og inn med Linux og nå er alt i kjønneste orden, spiller aldri uannsett så hva skal man med windows.

     

    Tror at hoved problemet ligger i WinXP.

     

    Ha en oppløftende dag.

     

    Manzon

  4. Jeg hadde nok kjøpt den 200Gb disken, plass er noe en aldri får nok av.

    Men en annen ting, jeg kan både brenne, spille, høre på mp3 og laste ned fra nette samtidig, uten at dette går utover brenningen eller spillingen. Dette gjelder i både raid og vanlig som ren ide disk. Har ikke noe annet en en ATA-100 disk, brenningen går riktig nok kun i 12x hastighet.

     

    Samme hva du kjøper, du vil aldri merke en bedring i livet ditt om du velger det ene eller det andre. Om den ene er ett par sekunder raskere så er det allikevel du selv som blir flaske halsen i systemet ditt!

     

    Manzon

  5. Jepp den kan brukes, men ikke glem at effekten er svært lav, selv om den er oppgitt til 70 watt så er dette peak nivået, noe som tilsier at utgangs effekten på forsterkeren er mye lavere, men den vil uansett gi en bedre lyd. Faren er at den spiller lavere en resten av anlegget. Ikke glem at ohmen må være den samme som resten av annlegget. Hvis høytaleren er 8 ohm og resten er 4 ohm så vil den spille ca halv parten så lavt som resten av annlegget. Og da må strøm forsyningen være stor. Bedre med en egen hjemmekino løsning, kjøp en som er billigere. Er det bare til spill så kjøper du heller bare en vanlig pakke med sorround høytalere til pc.

     

    Selv bruker jeg ett min gamle hjemme kino til pc`en og snakk om lyd, men så yter den da også langt mer enn megaworks 550.

     

    Håper at svaret hjelper!

     

    Manzon

×
×
  • Opprett ny...