Gå til innhold

vectra94turbo

Medlemmer
  • Innlegg

    238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vectra94turbo

  1. Hei jeg har en jensen scandinavia dvd spiller til bil (mod,Medialink ML8500) som jeg har prøvd og koble på til et webcam men uten og få dette til spillern har disse utgangene (coax) (av in) (av out) (hp1) (hp2) og en usb inngang..inne i spillern`s setup kan jeg endere fra dvd avspilling til aux men for ikke bilde fra web cam,hele hensikten med dette er at jeg har tenkt og montere spillern på veggen inne i stua og så få mulighet til og se når katta står på utsiden av verandadøra med web camera..

     

    HALLO er det noen ute her???

    Virkelig ingen som har peil på detta eller?

  2. Takk for svar, Noen som vet om Samsung TV-verksted i Oslo ? Eller finnes det en diskusjons side for tekniske feil eller finnes det servicebok for denne TV?

     

    Samme tullet med tv`n min og, bytta strøm brytern eller noe, og så funka den fint i ca et halvt år og nå er det samme tullet igjen tikker i nesten 2min nå før den slår seg på..skal lever den til mandag..får det på garantiern.

  3. Hei jeg har en jensen scandinavia dvd spiller til bil (mod,Medialink ML8500) som jeg har prøvd og koble på til et webcam men uten og få dette til spillern har disse utgangene (coax) (av in) (av out) (hp1) (hp2) og en usb inngang..inne i spillern`s setup kan jeg endere fra dvd avspilling til aux men for ikke bilde fra web cam,hele hensikten med dette er at jeg har tenkt og montere spillern på veggen inne i stua og så få mulighet til og se når katta står på utsiden av verandadøra med web camera..

  4. De CD-ene som fulgte med er nok ikke for PS3. Det er helt sikkert drivere for PC... Hvis rattet fungerer med PS3 vil jeg tro at det skal fungere automatisk. Du har selvsagt koblet alt rett? Og du har valgt hvilket ratt du har i options-menyen på spillet du skal spille dersom det kan gjøres?

     

    Hvilket ratt kjøpte du? Er jo ikke sikkert at det støtter/er støttet av PS3...

     

     

    ratet funka ikke med kalibreing i pc men alt annet funka i testen

  5. har kjopt meg ny stol til ps3 med pedaler og rat og 6 gir og revers,,,men da vettu når moroa kommer så er det kun gas og brems som virker og ikke styringa??selv og girhendelene på ratet skifter gir fint??merkelig..

     

    følgte jo med to cd men ps3 klarte ikke og lese de..så la de inn på daten og det funka men styringa/ratetet funka ikke...

     

    er det noen snille sjeler der ute som kan hjelpe meg

     

    har handla inn 12kjøre pils til og gleda meg som en unge til og kjøre grandturismo i helga..

  6. Veien til gode svar er ikke å rope ut med CAPS LOCK... Så vet du det :-)

     

    Ventet du lenge før du skrudde på igjen etter vannsølet? Det må tørke lenge før det kan være trygt. Dessuten måte du nappe ut alt av strømkilder hvis du søler.. Koble fra PSU, og muliggens ta ut BIOS-batteriet(?) Hvis du ikke får bilde, og det bare lyser, så har nok okasin rett. HK er dødt.

     

     

    ikke noe jeg kan gjøre for og redde det????????? :dontgetit: lyser jop grønnt på HK mitt??

  7. Ingen grunn til å ta sorgene på forskudd. Det kan godt være at en kortsluttet PC ikke ødelegger noe annet.

    Hvis det er likeretter på primærsiden som kortslutter så kan det jo umulig skje noe på sekundærsiden, PSU kan ikke generere noen spenninger.

    Og det trenger ikke være overspenning på nettet for at en diode skal kortslutte.

     

    hvis du jumstarter psu så hva er det du egentlig prater om nå??

    blir litt forviret.

    mener lksom at det blir jo ikke levert psuer som er som standar-like retter eller veksel-

    strømmen??hallo? :tease:

  8. Lyser det noen grøn lampe på hovedkortet? Eller lyser den rødt, eller i det heletatt- er det noen Led lys der?'

    -Om det lyser rød kan nok HK ha tatt kvelden. Grønt skal alt være iorden.

     

    Du kan jo prøve å resette bios- ikke at jeg tror det hjelper men. Koble maskinen fra nettspenningen, ta ut batteriet fra HK eller flytt jumperen på HK. 2 muligheter.

     

     

    må nesten få stille deg et spørsmål da,min data nekta plent og starte etter montering av vannkjøling på gpu.(fikke ikke starta psu hvis jeg ikke brukte standar kortsluttning mellom pin14 og 15..

    mitt hoved kort lyser grønnt som det skal (hjelper ikke og resete cmos)

    fikk en karamel når jeg lente meg over HK for og slå på psu etter vannlekasje

    kansje er det det som tok knekken på det ????? :whistle:

     

    men uannset takk for tilbakemeldinger.

  9. E6850 er vel 55nm såvidt jeg husker og skal ha mer spenning :dremel:

    Er 65nm og da tåler den mer spenning ja, men samtidig utvikler den mer varme.

     

    Det jeg sier. Er bare å koble cpuen til hovedstrøm nettet i gata ! :ph34r:

     

     

     

    HEHEHE kult ja,,,mitt asus p5k3 delux orginal på 1333mhz fixa glatt 4.190mhz over 2100mhz på hovedkortet(ustabilt da seff)e6850.vannkjøling..

    65nm.cpu

    varmt som et helvete selv med 20-25 MINUS grader i bøtta mi på hveradaen(kondens som bare det på radiator og vannblokk på CPU..MORO DET DA.....

    men den var VELDIG eller EXTREMT GLAD I STRØM... ER DET FORTSATT!!! hehe virker enda etter over 7 og en halv mnd!på MAX AV ABSOLUTT ALT AV INNSTILLINGER... hehe mulig jeg har hatt litt flaks men samme det siden pcen funker glimrende

     

    søk på forumet så finner du stabilitets tester på systemet mitt på 4 ghz blank... i ORTHOS

  10. ja da. MEN OKASIN DET VIRKER IKKE SERRU..men har ikke ræva ful av kronner nå grunnet skatte smell hehe...(kjipt)

    FORESTEN INGEN TING VIRKER! hehe..(veldig artig)

    begge lampen lyser og den lampa på LCD skjermen min blinker akurrat som når gpu går på full guffe når du har overklokket litt for langt og systemet nekter og vise seg!!! (null skjermbilde)hehe

    HJELP MEG!!!!!!!!!!!!har så sinnsykt!!!! lyst til og få overklokket skjermkortet mitt det det er godt for GANSKE MYE!!!!!.(8800GTX 640Mb) (blir jo litt hekta på tall når en begynner og overklokke :wow:

     

    men svar nå på det jeg spør om da hvis begge lampene lyser??(hva er det????)

    pluss at allt funket fint til jeg begynnte og montere den helvetse blokka på skjermkortet mitt..(min skyld at det ble lekasje)

     

    men er det noen som har noen syns punkter om saken?kan jeg VIRKELIG ha kortslutta hovedkortet mitt med 20 dråpper vann ca??????

     

    har også prøvd pciexe16_2 porten og den virker ikke den heller(merk at jeg har jump starta psu mellom 14 og 15 var det vel.(kortslutta de 2 punktene).(leste i et innlegg på forumet her og det og det virka)siden jeg ikke fikk starta faenskapet med på knapen min!!

    WIBEROS ER DU ONLINE???trur du er den eneste som kan hjelpe meg nå..

    virker ikke som noen andere her skjønne bæret.!

     

    TAKK FOR ENDELIG SVAR,ER DET NOEN SOM HAR GRUNNLEGENDE KUNNSKAP OM DETTE PROBLEMET???

  11. her et stort problem her nå,har vannkjøling på cpu og i dag bestemte jeg for og montere zalman vannblokka mi på gpu, og måte da bore opp noe støre hull til 1/2 id.(pga sinnsykt små koblinger)

    starta maskin og det begynnte sef og lekke litt på ei kobling og ned på hovedkortet ned i det lile bateriet så det ble kliss vått..

    fikk tørka opp og ordna lekasjen og skulle starte maskin så skjedde det ikke dritt..maskin ligger foresten utover på et skrivebord og står ikke i kasse...

    veldig merkelig....

     

    tok ut bateriet og målte det til 2.2volt..(er det riktig? trudde det skulle være 3.3volt)

    har også resat comos og sjekka sikringen i psu.

     

    noen som vet hvordan jeg kan jumpstarte psu for og sjekke om det er hovedkortet som er dødt.var foresten nesten helt rent vann uten tilsetninger.

    den gule lampa på HK lyser også når jeg slår på psu.

    EDIT:har fått starta psu og skjer ikke noe annet en at den starter og ikke noe bilde på skjermen pluss at den lille røde led lampa ved siden av pci1 sporet lyser og blinker omhverandere avhengig av hvordan jeg rører på gpu..pokker ta hele dritten

    EDIT2:både harddisk dioden og hvilemodus dioden lyser konstant når jeg jumpstarter psu..(grønn og rød diode sitter i fronten på kabinnetet

     

    specs:asus p5k3 delux

    gpu:asus 8800gtx 640mb

    cpu:e6850

    psu 680watt.

  12. flott!

     

    test også kama bay ;) vurderer en slik, bortsett fra at jeg skal ha en delta i denistedenfor :D

    Er du riktig navla eller? :) En DELTA-vifte??? Med det mesh-filteret foran? Å fyttetu!

     

    Ser ikke hensikten i å teste den, så det blir neppe gjort. Men så langt har samtlige produkter jeg har sett/testet fra Schyte vært av svært god kvalitet.

     

    IKKE KJØP DENNE er en veldig svak viftestyring som kun er brukendes til sånne pingle vifter som ikke flytter noe luft for fem flate!

    jeg syns den så litt kul ut og kjøpte den og kobla til ei delta vifte funka dårlig blåste kun på ca 45% kapasitet...så for moro skyld kobla jeg på en til :whistle: hehe tok 10 sek så begynte det og gå litt vell sakte. så smalt det noe jævelig og bare svarte røyken velta ut av kabinetet. :dribble:

    desuten så for du ikke justert viftene så lavt som du vil.. SØPPEL

     

    OG JA JEG VEIT SELVSAGT AT JEG BELASTA DEN VIFTESTYRINGA LITT VEL MYE :innocent:

  13. Det der så meget interessant ut! Eneste er vel om jeg har bruk for

    en 4-kjerners CPU da jeg spiller relativt lite, og ikke bruker noen tunge redigeringsprogrammer. Men ellers frister 4 gig RAM og 64-bits Windows. Men er det ikke en del problemer når det gjelder 64-bits?

     

     

    du klager på vista hører jeg!!! :mad:

    men masser om 64bit xp blir så oppgitt på all denna klaginga på vista har hatt rtm og rce versjonen i snart 2år og må si at vista er mye bedere en det gamle skrapet av xp :w00t: ..

    alle syter over vista men ingen tenker på at xp fikk MYE mer pes når det ble lansert i forhold til vista. :mad:

    samme leksa på nytt igjen,,

    gleder meg til og sitte og GRISE LE AV XP FANS OM ET ÅRS TID.hehe tenker pipa for en annen låt da ja..pokkers idioter!! hele gjengen jævela byråkrater :ph34r::mad::thumbdown:

     

    EDIT:er mye mulig at denna posten ble postet feil..hehe

  14. Hei folkens!

    Jeg trenger ny PC, og vurderer å investere i nye Imac når den kommer til landet. Men før jeg går til det skrittet, så tenkte jeg å sjekke hva selvbyggmarkedet kan by på til omtrent samme pris, altså rundt 12000 kr. Jeg har tre kriterier når det gjelder ny maskin, og de er i prioritert rekkefølge:

     

    1. Stillhet. Jeg er fullstendig allergisk mot viftestøy etc, så en ny PC må være dørgende stille.

    2. Design. Utstyret må se godt ut. Det bør være slankt og stilig, og ta seg godt ut i en liten, moderne leilighet. :)

    3. Ytelse. Når punkt 1 og 2 er oppfylt, må den yte så godt som mulig. Det bør være mulig å spille de nyeste spillene på en anstendig måte.

     

    Gitt disse rammene, så har jeg begynt å jobbe på en liste med hva jeg behøver. Jeg håper det er noen kunnskapsrike sjeler her som kan komme med innspill og forslag til de ulike punktene. Fyr løs!

     

     

    1. Skjerm:

    Samsung 20" LCD Syncmaster 206BW

     

    2. Kabinett:

    Thermaltake Kandalf Sort

     

    3. Strømforsyning:

     

    4. Hovedkort:

     

    5. Prosessor:

    Intel Core 2 Quad Q6700

     

    6. Minne:

    Min 2GB men hvilken type?

     

    7. Grafikkort:

     

    8. Harddisk:

    Trenger ikke være så fryktelig stor, bare den er stille.

     

    9. DVD-brenner:

    Lavt støynivå.

     

    10. Kjøling/vifter:

    Stillhet er gull. :)

     

    11. Nettverkskort:

     

    12. Operativsystem:

    En eller annen OEM Windows Vista-versjon

     

    13. Tastatur

     

    14. Kabler

     

    15. Andre ting?

     

     

    hei, mulig jeg skal selge min maskin er ikke helt sikker enda tenkte og kjøpe no ny hardware ettehvert.

     

    ga over 20 tusen for alt har kvitt for allt sammen..

     

    kjøpte den for ja sånn ca 7mnd-1år siden er ikke helt sikker..har demontert alt og lurer på oppdatering av hardware så fort lomeboka sier ja.

     

    er 680 watt strømforsyning men led lys(rødt blåt grønnt)

    CPU:e6850 3.0Ghz 4 Mb catche standar(1333Mhz) (klarer fint 4Ghz med godt kaldt vann har tester på forumet som bevis)

    ASUS 8800 GTX 620Mb skjermkort

    2g corsair XMS3 platinum series ddr3 1066Mhz

    ASUS P5K3 Delux med innebygd trådløs 1333Mhz(anntene følger med)

    2 hardisker på 290 og 220 Gb.

    2stk delta vifter 320kubikk cm

    pluss 4 vanlige vifter

    Vannkjøling (uten slanger) pumpe 1200liter i timen radiator med fester til 2 stor vifter på hver side.

    harman kardon anlegg kan følge med ny pris 1500kr(trykker jævelig bra)

     

    vannkjøling er meget stille( så lenge du ikke skrur DELTA viftene på Fult!!!

    følger foresten med DEN KRAFTIGSTE VIFTESTYRINGEN som er på det norske markedet..tåler fint 4 delta vifter på full guffe 24/7..det skal du jaggu leite lenge etter.

     

    så her kan du kun kjøpe noen slanger og begynne og montere

    har sikker glemt noe men bare spør så skal jeg svare.(har kvitteringer på alt ned til muttere.fra komplett.no ;)

    edit har et kabinet som kan følge med pluss en meget bra kjøle blokk til CPU`N

  15. Hei folkens!

    Jeg trenger ny PC, og vurderer å investere i nye Imac når den kommer til landet. Men før jeg går til det skrittet, så tenkte jeg å sjekke hva selvbyggmarkedet kan by på til omtrent samme pris, altså rundt 12000 kr. Jeg har tre kriterier når det gjelder ny maskin, og de er i prioritert rekkefølge:

     

    1. Stillhet. Jeg er fullstendig allergisk mot viftestøy etc, så en ny PC må være dørgende stille.

    2. Design. Utstyret må se godt ut. Det bør være slankt og stilig, og ta seg godt ut i en liten, moderne leilighet. :)

    3. Ytelse. Når punkt 1 og 2 er oppfylt, må den yte så godt som mulig. Det bør være mulig å spille de nyeste spillene på en anstendig måte.

     

    Gitt disse rammene, så har jeg begynt å jobbe på en liste med hva jeg behøver. Jeg håper det er noen kunnskapsrike sjeler her som kan komme med innspill og forslag til de ulike punktene. Fyr løs!

     

     

    1. Skjerm:

    Samsung 20" LCD Syncmaster 206BW

     

    2. Kabinett:

    Thermaltake Kandalf Sort

     

    3. Strømforsyning:

     

    4. Hovedkort:

     

    5. Prosessor:

    Intel Core 2 Quad Q6700

     

    6. Minne:

    Min 2GB men hvilken type?

     

    7. Grafikkort:

     

    8. Harddisk:

    Trenger ikke være så fryktelig stor, bare den er stille.

     

    9. DVD-brenner:

    Lavt støynivå.

     

    10. Kjøling/vifter:

    Stillhet er gull. :)

     

    11. Nettverkskort:

     

    12. Operativsystem:

    En eller annen OEM Windows Vista-versjon

     

    13. Tastatur

     

    14. Kabler

     

    15. Andre ting?

     

     

    hei, mulig jeg skal selge min maskin er ikke helt sikker enda tenkte og kjøpe no ny hardware ettehvert.

     

    ga over 20 tusen for alt har kvitt for allt sammen..

     

    kjøpte den for ja sånn ca 7mnd-1år siden er ikke helt sikker..har demontert alt og lurer på oppdatering av hardware så fort lomeboka sier ja.

     

    er 680 watt strømforsyning men led lys(rødt blåt grønnt)

    CPU:e6850 3.0Ghz 4 Mb catche standar(1333Mhz) (klarer fint 4Ghz med godt kaldt vann har tester på forumet som bevis)

    ASUS 8800 GTX 620Mb skjermkort

    2g corsair XMS3 platinum series ddr3 1066Mhz

    ASUS P5K3 Delux med innebygd trådløs 1333Mhz(anntene følger med)

    2 hardisker på 290 og 220 Gb.

    2stk delta vifter 320kubikk cm

    pluss 4 vanlige vifter

    Vannkjøling (uten slanger) pumpe 1200liter i timen radiator med fester til 2 stor vifter på hver side.

    harman kardon anlegg kan følge med ny pris 1500kr(trykker jævelig bra)

     

    så her kan du kun kjøpe noen slanger og begynne og montere

    har sikker glemt noe men bare spør så skal jeg svare.(har kvitteringer på alt ned til muttere.fra komplett.no ;)

  16. Hmm....hvis du skal boote opp i Raid mode, så må du enable for Raid i Biosen.

     

    Etter det skal det være mulig å taste ctrl+I for å komme inn til Intels's Manager (rom utility, som jeg kaller som Raid Biosen)

     

    Det er de portene inni der som jeg ba deg om å kontrollere, ikke de portene som vises Under MAIN i HK bios menu.

     

    Og det for å forstå hvordan de portene er/fungerer i Raid, hvem er hvem.

     

    Når du har kartlagt det der, som kan være viktig for senere raid utvidelser, eller nye volumer, så tenkte at du skal installere xp og Vista i en "Raid ready system) dvs kun i en disk, men som du etterpå fra i Windows, bruker Intelmatrix for å plassere på 2 disker.

    Det vil si å bruke den "Raid ready" mulighet.

     

    Og det på grunn at du har kommet på problemer, det er uvist hvilken måte du skal bruke for å løse det der, osv.

     

    Så:

    -når du sier at du har opprettet 2 raid0 volume, på 20 og 430 gb, betyr at du har da 2 disker a 250 gb hver, er det riktig?

    -når du nevner

    tur det er 6 i bios
    du henviser til Raid Biosen, og ikke til HK biosen, sant?

     

    ja ja er de 2 som jeg lagde i raid biosen som jeg kalte en for vista ultimate, og en for xp stemmer det,har 2 hardisker en på 290g og en på 220 ca har lagd de i raid0.

    tru nok jeg sa litt feil over her..når jeg trykker ctrl+i så kommer det opp 2 raid volumer nemlig de 2 jeg har lagd på hver sin respektive størelse står botabele YES alt fin fint der.

    så i HK bios står den på raid under SATA CONIGURATION og under Onboard Device Configuration er Jmicron eSATA/PATA Controller ENABLED + at Controller mode står som raid..

    finner nemlig ikke ei eneste innstilling til som har med raid og gjøre en de 2 som jeg nevnte nå.

  17. Ja. Men nå fikset jeg ett av problemene (Skulket skolen -.-' ) ved å finne igjen Vista CDen, boote fra den og velge startup fix - dermed starter jeg nå vista. Dermed lastet jeg ned easyBDC og har nå fixed dualboot.

     

    Problemet er nå at jeg ikke får gjort noe i windows XP. Programmer og spill starter ikke pga manglende skjermkort driver, jeg får ikke lastet dem ned pga manglende nettverkskort driver osv.

     

    Så jeg lurte på - kan jeg finne ut navnet på nettverkskortet mitt, finne driveren mens jeg kjører vista og installere den i XP?

     

    I tilfelle - åssen finner jeg en manuell installerbar driver til nettverkskortet mitt? o,O

     

    kan du ikke bare gå på enhetsbehandling a?? står der.

  18. Siden jeg vet ikke hva og hvordan ting og tang er tilkoplet på HK, vi sier det slik:

     

    ICH9R

    -hvor mange porter ser du når du entrer Raid Biosen? 4 eller 6 ?

    -kan du da kontrollere med å kople en disk til en av de 6 portene på HK, hvilken port tilsvarer i Raid Biosen ? og notere det ned?

    Du gjentar det (dvs du bytter Sata port på HK) til du har kartlagt hvilken port på HK tilvarer hvilken i Raid Biosen.

     

    Etter du har det i orden, kan du boote (DVD rom er vel tilkoplet på en av de 6 portene, ikke sant? eller?) opp med Vista eller XP plate? dvs controller er i Raid mode nå, sant? og en disk tilkoplet den porten på HK som tilsvarer den første port i Raid Biosen?

     

    tur det er 6 i bios og 6 kontakter på hk de to hardiskene står jo som 1 og 2 valg og cd som nr4 har det noe og si a??

    har selvsagt valgt raid i bios og prøvd og sette opp 2 raid volumer 20g til xp og 430til vista men nekter plent.vista funker derimot fint

  19. De mener ikke at det er trygt. Det er absolutt max.

     

    Selv om bilen din kan kjøre 280km/t betyr ikke det at du bør gjøre det 24/7. Ville holdt meg på max 1,38V hvis du vil ha glede av den i lengre tid.

     

    Har sett en kar som har den kjørende i 1,8V men ville ikke prøvd det selv.

     

    Jeg har en E6850 som jeg har kjørt på 1,7volt 4.0Ghz 24/7 ikke noe problem det, finne temp har jeg også bare vannet er kalt nok..grunnen til at jeg har så mye volt er rett og slett at windows nekter plent og starte opp og kjøre stabilt under 1,6volt.

    har kjørt på så hard spenning i over 7mnd nå.funker fin fint enda :dribble:

×
×
  • Opprett ny...