Gå til innhold

o0

Medlemmer
  • Innlegg

    376
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av o0

  1. Husk å vaske gulvet godt der hunden har vært på do, ellers er det stor sannsynlighet for at den går på do på samme plass en gang til. Bruk grønnsåpe (bruk en mye sterkere blanding enn man bruker til vanlig gulvvask) eller spesialprodukter du kan kjøpe i dyrebutikken. Ellers er det veldig viktig å rose og belønne hunden når den går på do ute. Gå ofte ut for å øke sannsynligheten for å få en mulighet til å rose den. Gå alltid ut rett etter den har spist eller når den har drukket mye. Hvis hunden går rundt og rundt og lukter på gulvet betyr det ofte at den må på do og da er det bare å komme seg ut i full fart. 13 uker er ganske tidlig å forvente en stueren hund, hvertfall hvis den må holde seg i timesvis.

  2. Har kjørt windows xp 64-bit en stund nå, har ikke hatt noen problemer. Men jeg trenger windows 7, så jeg bestemte meg for å prøve igjen.

     

    Jeg installerte windows 7 fra en annen cd jeg lånte av en kompis. Kom meg gjennom setup denne gangen, men pc'en driver å rebooter mens jeg er i windows. Det som er utrolig merkelig er at jeg kan spille modern warfare 3 i timesvis uten problemer, men hvis jeg driver på med vanlige ting som surfing osv. så rebooter pc'en plutselig. Ingen bluescreen, den bare rebooter.

     

    Skjønner ikke meg på dette...

  3. Jeg har nettop montert noen nye deler. Det jeg har er:

     

    HK: ASUS Sabertooth 990FX

    Prosessor: AMD FX-8150 8-Core Processor

    RAM: Kingston DDR3 HyperX blu 1600MHz 4GB (har bare satt i et sett, får et til sett på mandag)

    PSU: 550w

    HD: (OCZ SSD Agility 3 Series 2.5" 120GB) + 3.5" vanlige disker.

    OS: Windows 7 64-bit

    GPU: Nvidia GTX 560TI 1GB

     

    Grunnen til at jeg setter ssd'en i parantes er at jeg ikke bruker den. Det gikk ikke an å installere windows på den, windows-setup'en bare krasjet. Jeg har installert på en vanlig disk nå, og ssd'en ligger på kjøkkenet.

     

    Problemet:

     

    For det første, pc'en krasjer, dvs. starter på nytt når jeg prøver å installere windows på ssd'en. Har lastet inn ahci drivere, oppdatert firmware etc. men funker ikke. Det gikk å installere windows xp 32bit på den, men jeg vil ha 64bit windows 7! :(

     

    Det andre problemet: Pc'en rebooter når jeg prøver å gjøre noe. Dette kan være å installere drivere, surfe på helt vanlige internettsider eller andre ting. Jeg har prøvd å bruke kun en ram-brikke for å teste om det er en av de som er ødelagt, men problemet er der fortsatt. Har flashet bios til nyeste versjon.

     

    Har noen en ide om hva som kan være gale?

  4. Angående å "besøke og vurdere": Der jeg har hatt hunden min noen ganger får ingen lov til å komme på besøk fordi hundene skal få ro og fred. Det er nok nye ting og hunder der fra før om det ikke skal renne folk inn og ut. De som driver kennelen svarer sikkert gjerne på alle spørsmålene dine hvis du ringer de. De er sikkert vandt til at folk er litt bekymret første gang. Kanskje du skulle hatt den der på prøve noen dager før du reiser vekk i to uker sånn at du slipper å bekymre deg?

     

    Begynner vel å nærme seg nå så jeg er sikkert litt sent ute.

  5. Kunne ingentin om screen. Visste ikke hva det var, men bestemte meg for å lære noe nytt i dag :D Etter litt lesing fant jeg ut noe. Prøv dette:

     

    screen -X stuff 'save-off'

     

    stuff sender bokstaver (akkurat som om du skulle skrevet de inn manuelt med tastaturet) til programmet du kjører i screen'en

     

     

    Edit: forresten - hvis du skriver 'save-off^M' så "trykker du på enter" etter du har skrevet save-off (tror jeg. virker hvertfall som om det er det som skjer)

     

    edit igjen:

     

    hvis du trykker CTRL-V og ENTER så får du bokstaven "^M" forresten :D hehe nok edits nå tror jeg... men digget dette egentlig... små barn små gleder

  6. På den måten kan jeg lage en minnepenn, også kjøre linux fra den, og flytte mellom maskiner, så slipper jeg å lage egne bokmerker lenker for hver av maskinene.

     

    Akkurat det med bokmerker kan løses med å bruke google chrome/chromium. Da setter du opp google-kontoen din, og bokmerker/instillinger blir automatisk synkronisert på alle pc'ene dine. Veldig greit.

×
×
  • Opprett ny...