Gå til innhold

Tauronicus

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tauronicus

  1. Veier litt over 85 for øyeblikket, hatt influensa/forskjølelse i tre uker så gått ned noen kilo. Målet mitt er å bli hvertfall 100kg, så hvorfor ikke få en god del av kaloriene fra protein? Synes det er mange proteinkilder som smaker godt, f.eks omelett er en sunn favoritt til middag :new_woot: Ellers blir det mye tunfisk i appelsinjuice, protein rundt trening og fisk. Profilen min på iform + litt om kosthold: http://www.iform.no/forum/index.php/topic,52366.0.html

  2. Merker at jeg sliter litt med RYP... Greier ikke fullføre settene. I dag tok jeg bare 8/10 reps på siste settet (3 sett) i benk, og måtte få hjelp av en fyr for å få den av brystet.

     

    Det samme gjelder nedtrekk med smalt grep, greier ikke fullføre settene.

     

    Dette bekymrer meg veldig, det er jo en klar indikasjon på at jeg ikke har økt i muskelvekst. På tirsdag skal jeg ta M*1,0, så det skal bli spennende.

    _ _ _

     

    Fant også ut at jeg har brukt litt feil teknikk på bryst, har hatt et for smalt grep. Er på dag 2 i uke 3, vurderer å ta 10RM på nytt for benk, og eventuelt trekke fra litt.

     

     

    Ikke helt klar, styrke og muskelstørrelse er litt forskjellig. Dessuten kan det jo hende du ikke hadde helt formen den dagen :) Uansett, spiser du nok? Grunnen til at jeg økte så bra var at jeg har spist eventyrlig kjempebra. 4000-4500 kalorier for dagen med kun kjempebra mat. Dessuten sov jeg 8 timer for natten og hadde fri noen uker mellom et par jobber (har friår).

     

    450 gram karbohydrater, 300 gram proteiner og 150 gram fett fikk jeg i meg for dagen. Anbefales :D

  3. Leste hele artikkelen Tauronicus, mye bra som står. Noe som slo meg, var at det virket som det sto en beskrivelse av RYP-programmet :) Det er bra synes jeg, fordi jeg bruker RYP ;)

     

    HST og RYP er akkurat det samme, bare at RYP er en slags videreutvikling av HST. TechNutrition har nok ikke funnet opp hjulet på nytt nei, men dem har nok forbedret systemet litt ;) Har ikke satt meg helt inn i det, var litt å lese, men om en stund så trener jeg nok RYP jeg og ;)

  4. styrketrening... hold på med samme øvelsen til du ikke klarer flere repetisjoner.... vent en time eller to og gjør det samme igjen, så mange som du klarer... gjerne flere ganger om dagen...

     

    Oppskriften på overtrening eter å ha trent en gang det der :) Kommer til å slite totalt ut nervesystemet. Jeg anbefaler hvertfall:

     

    http://www.iform.no/pub/art.php?id=34

     

    Da øker du :) Vitenskaplig bevist at muskelbygging skjer innenfor 48 timer etter en treningsøkt, som vil si at det lønner seg å trene ofte. Etter disse 48 timene skjer det nesten ingenting på byggedelen. Tren gjennom hele kroppen 3 ganger i uka, kjør baseøvelser, og 1-2 sett av hver øvelse. Økt noe fantastisk på dette selv. Logisk for meg hvertfall at 2 sett benkpress mandag - onsdag - fredag er bedre enn 6 sett benkpress en enkelt dag i uka. :) Varm godt opp, spis mye god mat (i den forstand sunn!) og husk at det er når du hviler at kroppen bygger seg opp igjen. Good luck, good luck.. :)

  5. ... Snareveier på treningsområdet :p Da blir det steroider og fettforbrennende hormoner, men da er det opp som en løve og ned som en skinnfell igjen, i tillegg til at det fort blir veldig, veldig dyrt for deg. Se denne vektnedgangen som en "new way of living" istedetfor en kur eller annen selvtortur, så skal du nok se at det ikke blir så verst. Det er kjempegøy å se resultater! :) Hvis du virkelig vil ned i vekt, så er det beste tipset å gå en tur før frokost (med litt koffein i magen) ca 3 dager i uka. Da kommer resultatene :) Lykke til ;)

  6. Det sistnevnte??

    Stronglifts??

     

    RYP/HST is rather my idea :D Les om forskjellige treningsopplegg på iform og finn et program som DU kan trives med. Jeg anbefaler HST/RYP for økning av muskelmasse, siden dette er direkte rettet mot muskeløkning. HST = Hypertrofi Specific Training. (Hypertrofi = muskeløkning)

     

    Good luck ;)

     

    Ps, spis så mye du klarer, av god mat. Du bygger ikke hus uten materialer.

  7. Hva snakker vi om? Jeg vet ganske godt at protein ikke er alt, som jeg fikk frem i innlegget mitt.

     

    Folkens, kan vørterøl brukes som en gainer?

     

     

    ... Det vil jeg påstå er en helt spesiell måte å få i seg kalorier på :D Men som det står på flasken: "For sunnhet og styrke". Nå skal du hvertfall få høre ! Det jeg pleier å gjøre er å ta en tunfiskboks, miksmaster sammen med halvliter appelsinjuice (sørg for at tunfisken nærmest "pulveriseres") + en god neve nøtter og der, du har et kjapt, sunt mellommåltid som er billig og blir 60gram karbohydrater, 45 gram protein og 15 gram godt fett. 500 kalorier. Øker veldig bra på dette selv !

    ... Og ta det knusende med ro, tunfisksmaken kommer du ikke til å ense, appelsinjuicesmaken tar helt overhånd. Blir bare som litt ekstra fruktkjøtt. Var selvfølgelig veldig skeptisk selv først, men dont worry, det er ikke gale i det hele tatt :D Lykke til ;)

  8. Neida, en på jobben har jobbet 3,5 halvt døgn i strekk (84 timer)

    Bare få nok kaffi så gikk det greit sa han. :p Et menneske skal visstnok ikke dø før en 60-70 dager uten søvn, men så lenge klarer vi enkelt og greit ikke være våken av oss selv.

    Litt OT, men likevel gøy å vite :innocent:

     

    ... Knekkebrød. Hva er gale med knekkebrød? Nam. :p

     

    Ha emohår for et år eller måtte spise en pakke salami hver dag i et år?

  9. Alltid noen som klager over kvalitet uansett hvor god den blir,skjerp dere folkens,dette er en mobiltelefon beregnet til a snakke i,ikke et digitalkamera,det er et kompromis,synes det er bra kvalitet både på video og bilder,kansje fordi at jeg forstår at dette ikke er et digitalt speilreflex kamera.Synes at det er sinnsykt mye klaging på alt i dag,ingen blir fornøyd virker det som

     

    ... Word !

  10. Og du forsto meg ikke helt når jeg sammenlignet snus med mat nei. Mente det at snus er ikke den eneste tingen som påvirker levealderen din, men ditt forhold til mat spiller også en stor virkning.

    Nå spiser jeg ikke sunn mat for å leve lenge da, men for å være i toppsjiktet i idretten min.

  11. Hahaha, er jo ganske flaut å si akkurat det når man er så sterkt i mot snus. Forskerene sliter med å påvise at det er skadelig, ingen klare resultater eller noe. Men det å spise usunt gjør at du dør fortere, det er jo så klart som det kan bli.

     

    Spiser du sunt? Det gjør jeg  :)

    9352626[/snapback]

    Javel? Hva vil du frem til Tauronicus?

    Jeg har på ingen måte ytret min personlige holdning til snus, har jeg?

    Og hva har mat med snus å gjøre? Ingen jeg kjenner spiser snus! Det har blitt påvist at usunn mat ikke er bra for helsen i lengden! Og helt analogt har ikke det kunne blitt bevist for snus!

    La meg konkretisere min mening; jeg tror ikke snus er bra i for helsen med et jevnt bruk over flere år. Det er ikke noe forskere har klart å bevise enda. Jeg antar at forskningen ikke har kommet til noe resultat, hverken at det ikke er helsefarlig eller det er helsefarlig pga utvalget har vært altfor lite til nå!

    9356526[/snapback]

     

    Aha, forsto det litt som om du var veldig overbevist om at snart så kom det til å komme sjokkerende oppslag hvor det sto at snus dreper før man vet ordet av det, osv. Var hvertfall det intrykket jeg fikk av denne posten du skrev:

     

    Det stod det før på snus'n.

    Personlig tror jeg snusing ikke er bra for helsen overhode, men ingen seriøse forskere har klart å vise det frem til nå.

    Men det er nok bare et spørsmål om tid!

     

    Uansett, jeg er enig med deg på punktet ditt, det trenger ikke bli den største forviklingen av en diskusjon når det kommer til temaet om snus egentlig skader kroppen på lang sikt. Selv om forskere sliter med å påvise dette så ville jeg blitt temmelig overrasket om snus ikke var skadelig på lang sikt. Men jeg tror nok uansett at mannen i gata har et overdrevent negativ syn på snus som strekker seg forbi den reelle helserisikoen man utsetter seg for.

     

    Har nå tro på at det er bedre å leve et nytelsesrikt liv å dø noen år for gjennomsnittet, enn å leve et langt og kjedelig liv uten noen spesiell kos i hverdagen.

     

    :innocent:

  12. Lurvefranzen,25/08-2007 : 00:28]

    Ja, man blir manipulert til aa kle seg i sosseklaar, og saa laarer man aa klappe paa en hoyst feminin maate naar noen faar hole in one eller whatev.  :p

     

    Tastaturet er litt vanskelig naa.  :(

     

     

    Hahahaa, jeg vedder på at du er en dreven Pondus leser. * :thumbup: *

     

    Vel, jeg foretrekker heller at folk snuser enn at de røyker, da røyk plager meg. Så lenge de holder den ekle snusklysa godt under leppa så jeg ikke ser den, er det greit.

     

    Selv har jeg behov for verken det ene eller det andre heldigvis.

     

    Det kan jeg være med på, er ikke alle som ser helt riktig ut når det ser ut som de har tryna i et blomsterbed.

     

    Og jeg valgte ikke å begynne på grunn av et behov for snus, men fordi det føltes veldig behagelig. Nå har jeg brukt det noen måneder i strekk, ikke avhengig i det hele tatt. Gjelder mye på hvordan du syn du har på det. For meg vinkler jeg det hvertfall til en illusjon, som det egentlig er. Kroppen MÅ ikke ha dette stoffet, men likevel er det lett å bli lurt av seg selv.

     

    .. Ihvertfall.

  13. Ok, hvem har gitt ordre om å klistre på lappen "Denne tobakksvaren kan være helseskadelig og avhengighetsskapende" ?

    Jo, Sosial- og helsedirektoratet. Tror du ikke de ville, OM de kunne, klistret på en lapp hvor det sto "SNUSING DREPER" ? Men de kan ikke det, og det er det en grunn til kan du tenke deg.

    9342241[/snapback]

    Det stod det før på snus'n.

    Personlig tror jeg snusing ikke er bra for helsen overhode, men ingen seriøse forskere har klart å vise det frem til nå.

    Men det er nok bare et spørsmål om tid!

    9345353[/snapback]

     

     

    Hahaha, er jo ganske flaut å si akkurat det når man er så sterkt i mot snus. Forskerene sliter med å påvise at det er skadelig, ingen klare resultater eller noe. Men det å spise usunt gjør at du dør fortere, det er jo så klart som det kan bli.

     

    Spiser du sunt? Det gjør jeg :)

×
×
  • Opprett ny...