Gå til innhold

dagr0z

Medlemmer
  • Innlegg

    773
  • Ble med

Innlegg skrevet av dagr0z

  1. Leter etter en sang, men har lite å gå på. Det eneste jeg husker av teksten er "it's not easy, it's almost over" eller noe i den dur. Det er en rolig og litt mektig pianolåt med mørke toner og blir sunget av en mann med dyp stemme. Mulig det er en norsk artist, kan høres litt ut som Stephen Ackles. Gjetter vilt at den er fra nittitallet en gang. Mulig det blir sunget noe om en bror i teksten også.

  2. Har bestemt meg for motiv til min første tatovering, men klarer ikke å bestemme meg for hvor på kroppen jeg vil ha den. Har egentlig lyst til å ha den på underarmen, men er usikker på hvor lurt det er å smelle til med en kjempesynlig tatovering første gang. Er litt redd min ocd-pregede perfeksjonist-hjerne kan komme til å angre hvis jeg tar den på armen. Mulig også at motivet blir for stort for underarmen.

    Er det noen som kan anslå ca. ventetid hos Thomas Brudvik på Let's Buzz i Bergen? Har hørt rykter om ventetid på 5-6 måneder. Vil gjerne ta min første tatovering hos han, men jeg flytter fra Bergen om fire måneder, så vet ikke om det er realistisk med tanke på tid.

  3. Jeg har litt lite informasjon og komme med, men håper noen skjønner hvilken sang jeg tenker på. Jeg tror kanskje det er Stephen Ackles som synger, men er fryktelig usikker. Det er i alle fall en mann som synger med veldig mørk stemme. Det er en litt dyster sang, med veldig "mektig" pianospilling. Husker ikke noe av teksten, men innbiller meg at det er en eller annen trist historie om noen kompiser og en krig eller noe. Anyone?

  4. 1. oktober ble bankkortet mitt slukt i en minibank, helt uten grunn. Jeg snakket med banken flere ganger, de garanterte at kortet "lå trygt" og ville bli sendt til meg i posten i løpet av noen dager. Etter tolv dager hadde jeg fortsatt ikke fått tilbake kortet mitt, så jeg ringte banken og etterlyste det. Da viste det seg at banken ikke hadde mottatt kortet mitt fra vaktselskapet som tømte minibanken, altså: kortet var borte, ingen visste hvor det var. Jeg måtte da sperre kortet og bestille et nytt. De garanterte at det nye kortet skulle komme i posten i løpet av 7 - 10 dager. Nå har det gått 11 dager (ni virkedager), og kortet har fortsatt ikke kommet. Jeg ringte banken på nytt, og joda, de hadde sendt kortet, men de mente det var merkelig at det ikke hadde kommet ennå. Jeg fikk beskjed om å vente til i morgen, dersom kortet ikke har kommet til meg da, så har det kommet på avveie, og jeg må sperre kortet og bestille et nytt - IGJEN. Herregud, tror jeg KLIKKER snart! Aaarghhh. Makan til dustete opplegg.

  5. Paolo Nutini - Candy

    Sikkert mange som har hørt denne her om dagen, men jeg får ikke nok. Sinnsykt bra sang. Hadde et skikkelig dårlig førsteinntrykk av Paolo Nutini etter den crappy New Shoes-låta han ble kjent med, men kom heldigvis over denne perla her... Mange som har opplevd det samme?

    Har ikke fått med meg at han har gitt ut ny plate, men denne sangen var jo bare helt fantastisk. Takk for tipset! Personlig liker jeg hele første-albumet hans veldig godt, inkl New Shoes.
  6. Scenen med Cox og Janitor som på kontoret til Cox er noko av det beste så langt i sesong 8. Han satte opp 4-5 spikrer og til slutt berre slo han på veggen. Når så Cox tok opp telefonen og byrja slå den i bordet vart det hysterisk. :D
    Herregud som eg lo av den scena! :D Eg såg han om att og om att fleire gonger. Best så langt i sesong 8, i mine auge.

    "Just testing the hammer, see if it works ..."

     

    Noen her som også gleder seg til Joshua Radin kommer ut med den Sesame Street song? Kan høre den på slutten av episode 5 i sesong 8.
    Eg gler meg! Skikkelig fin sang :)
  7. 1. norsk banneord (faen, helvete osv.)

    2. norsk

    3. norsk

    4. Ja, fordi engelskspråklige skuespillere/forfattere/regissører/osv. er bedre. Ja, av en annen grunn (si hvilken): betre utval på engelskspråklege tv-seriar.

    5. Ikkje enda, kanskje i veldig liten grad. Eg trur nordmenn kjem til å halde på språket sitt, sjølv om det blir meir og meir påverka av engelsk. Det norske språket blir nok meir "engelskisert" (fann ikkje det rette ordet i farta), men vil fortsett vere norsk.

    6. Norsk, fordi det er morsmålet mitt, men liker òg engelsk fordi det er så globalt, og det finst så mykje fine uttrykk og formuleringar på engelsk, på ein måte.

     

    Håper det var til hjelp. :)

     

    Edit: fjerna spørsmåla, så berre svara står igjen. Blei så mykje tekst.

  8. Eg leiter etter ein song frå Honningsvågrevyen, men eg hugsar ikkje noko av teksten, anna enn at det var noko "ut i kofta (og da)" eller noko liknande. Menn som syng, litt rolig song. Veit det er lite å gå på, men håper nokon anar kva eg snakkar om.

     

    Edit: Fann den i tråden her ("Hoppende glad"). Note to self: søk fyrst.

  9. Hva får du hvis du ypper på internett? Nettbank.

    Hva kalles det når man får juling av en kortvokst person? Minibank.

    Hva har et spøkelse i matboksen? En Bøskive

    Hva er det skumleste pålegget? Spøkepølse.

    Det mest eiesyke dyret i havet? Ere-mitt-kreps.

    Vet rinæren at hunden er syk?

    Hørt om slangen som snake i køen?

  10. ingrid-bergman: Hvis du liker indianermusikk anbefalar eg ei gruppe som kallar seg Apache. Har ein cd som eg meiner heiter det same. Veit ikkje kor du kan få tak i den, men eg kjøpte den av ein "gjeng indianarar" som var her i sumar. Dei spelte òg på Moldejazzen i 2007, trur eg det var. Sangana "Ananao" og "Wakan Tanka Vision" er elskbare :love:

    Har ikkje høyrd på Kauzay enda, så veit ikkje om det er noko av det same, men.

  11. Den merkeligste anmerkinga jeg noen gang har fått var da jeg fikk for å komme for tidlig.

    Jeg gikk inn i klasserommet, og da hadde læreren begynt timen. Men klokka viste at det var 5. min. før timen egentlig skulle begynne. Da jeg protesterte, sa hun at jeg måtte sette meg ned ellers fikk jeg en til

    Den er du ikkje aleine om. Hadde ein lærar i engelsk for to år sidan, som alltid byrja undervisninga fem minutt før timen byrja. Visst du kom når timen faktisk byrja, fekk du anmerkning. Det var ikkje noko vits i å protestere heller, då sa ho berre at "timen byrjar når eg kjem!". :thumbdown:
×
×
  • Opprett ny...