Gå til innhold

maestr0

Medlemmer
  • Innlegg

    458
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maestr0

  1. Tja, jeg maser ofte om dette, men det kan også være BIOS med mindre du har siste versjon. Det er jo snakk om et gammelt HK, og en av fixene i en BIOS oppdatering var visst "Patch some boot up failure issue" hvis jeg husker rett. Tror siste versjon er 1402.

    Takk for svar til deg også! Har oppdatert til siste versjon, hjalp dessverre ikke. Lurer på om det har skjedd noe med innholdet på SSDen. Må nok prøve den i en annen PC.

  2. Skift batteri på hovedkortet, 29 kroner fra Clas Ohlson. Det høres ut som det er problemet her.

    Takk for svar! Hvorfor tror du det er problemet?

    Siden du allerede har prøvd det meste med egen maskinvare, bør du prøve om SSD-en oppdages av andre PC-er. Hvis flere maskiner har problemer med å finne disken, er den mest sannsynlig defekt. Da må du kontakte forhandler.

    Takk for svar! Skal forsøke det, er nesten eneste mulighet som gjenstår, men siden den er to uker gammel, så tviler jeg.

  3. Litt vanskelig problem å forklare siden jeg ikke er sikker på hvor det går galt, men skal forsøke å forklare:

     

    Hovedkort: Asus P5K SE, https://www.asus.com/Motherboards/P5K_SE/

    SSD: SanDisk Extreme II 120GB, http://www.sandisk.com/products/ssd/sata/extreme-ii/

     

    Når jeg satte denne SSDen i PCen for første gang, slet BIOS med å finne den. Etter hver som jeg fant ut at SATA-kontrolleren måtte stå i kompatibilitetsmodus (fremfor 'Enhanced'), så fikk jeg omsider installert Windows og alt var bra. En dag hadde PCen slått seg av, og nektet å boote. Den henger under POST, vil ikke finne SSDen. Finner dog min andre (tradisjonelle) HDD.

     

    Har prøvd det meste, fra å resette BIOS, oppdatere BIOS, testet andre SATA-kabler, andre SATA-porter i HK, prøvd kun med SSDen koblet i, prøvd alle forskjellige innstillinger for SATA i BIOS, prøvd å boote fra Win-CD (fant den ikke da heller), men ingenting har foreløpig hjulpet.

     

    Det merkelige er at når jeg slår PCen helt av og starter den opp og går direkte inn i BIOS, så finner den SSDen. Men hvis jeg restarter den så gjør den ikke det, da står den kun å leter etter SSDen i oppstarten. Det er også merkelig at alt fungerte plettfritt før den dagen PCen bare hadde slått seg av.

     

    Begynner å gå tom for potensielle løsninger, er det noen her som kan hjelpe? SSDen er helt ny.

  4. God dag,

     

    Jeg oppgraderte en stasjonær HP Pavilion HPE h8-1130sc med en intern BluRay-brenner. Den virket knirkefritt før denne ble satt inn, men etterpå prøvde jeg å spille World of Tanks, da krasjer spillet etter alt fra 10-60 sek. Grafikken begynner å hakke og skjermen blir svart. Må kutte strømmen for å komme meg ut. Har prøvd å plugge ut BluRayen og startet spillet igjen, men det samme skjer. Har også prøvd å fjerne tilleggsprogrammene som fulgte med BluRayen, samt oppdatere skjermkortdriveren. Også dette uten resultat. Prøvde å kjøre tunge redigeringsprogrammer, HD-video og andre programmer samtidig (full load), og dette taklet den som normalt med BluRayen i.

     

    Det virker som om BluRayen er problemet her, uten at det gir noen logisk mening for meg. Noen med innspill?

  5. Han sier "Enkelte sider som bruker javascript", altså ikke alle. Ser for meg at problemet her kanskje er relatert til at Ajax ikke fungerer som det skal.

     

    Dette kjenner jeg ikke til, men problemet er det samme for alle pc'er bak routeren min. Jeg kan ikke se at problemet da kan ligge andre steder enn nettopp der..?

  6. Resett routeren og start på nytt..

     

    Dette har jeg såklart prøvd...

     

    Routere kan ikke blokkere Javascript. Javascript sendes i samme protokoll som HTML, og om du hadde hatt HTTP blokkert så kunne du ikke skrevet dette.

     

    Sjekk nettleser-innstillingene dine eller anti-virus.

     

    Jeg vet, men hvordan da forklare at det virker når jeg går utenom routeren og rett i pcen?

     

    Har trippelsjekket nettleserinstillinger både i firefox, chrome og IE. Også prøvd med og uten forskjellige antivirus.

  7. Nå har jegg brukt en hel kveld med feilsøking for å finne ut av hvorfor enkelte nettsider som bruker javascript ikke vil fungere, samme hvilken nettleser eller pc på nettverket jeg prøver.

     

    Fant til slutt ut at det er routeren sin feil, men klarer ikke å finne ut av HVA det er.

     

    Fant også en tråd hvor det var en som hadde samme problem, her var det visstnok statisk ip entry som ødela: http://forums.penny-arcade.com/discussion/132299/router-is-blocking-javascript

     

    Dette er ikke saken hos meg. Det er heller ikke anitvirus eller andre spamfiltre som blokkerer. Når jeg til sist prøvde å koble pcen utenom routeren, fungerte det plutselig fint.

     

    Noen som har peiling på hvilken instilling i routeren som kan medføre dette? Det har fungert fint tidligere, og jeg kan ikke erindre å ha gjort noen endringer i router-firmware siden dette problemet oppstod som kan ha medført dette problemet.

     

    :hmm:

  8. Er det flere som har problemer med Fantasy? Hele siden er i kun tekstformat hos meg. Håpløst å navigere/spille der inne. Det har vært slik et par uker. Finner ingen info om dette noen plass :cry:

     

    Prøvd en annen nettleser? Fungerer helt fint i Chrome ihvertfall.

     

    Jepp, har prøvd flere med samme resultat :(

  9. Hei!

     

    Skal oppgradere minnet mitt, og lurer på en ting. Jeg har et Asus P5N-E SLI: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=KyHO...=specifications

     

    Står mellom to valg:

     

    OCZ DDR2-800 ReaperX 4096 MB: https://prisguiden.no/product.php?p...0&cat_id=27

    eller

    OCZ DDR2-1000 ReaperX 4096 MB: https://prisguiden.no/product.php?p...5&cat_id=27

     

    Spørsmålet er om hovedkortet mitt klarer DDR2-1000 selv om det står i produktspesifikasjonen at max er DDR2-800. Prisen er jo billigere for den beste. Noen som vet?

×
×
  • Opprett ny...