Gå til innhold

Jollegutt

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jollegutt

  1. Jeg hadde 3 telefoner fra Siemens (hvorav den siste var Beng-Siemens). Siemenstelefonene var fantastiske og gjorde akkurat det de skulle. Eneste grunnene til at jeg etterhvert måtte bytte de var at batteriet tilslutt ikke lot seg lade skikkelig.

     

    Levetiden før batteriet gikk i stykker var rundt 1,5-2 år. Noe som må sies å være en mannsalder i disse dager.

     

    Min siste telefon fra Siemens (en Benq-Siemens s88) var alt annet enn jeg hadde lært meg å forvente av telefoner med Siemensnavnet på. Store glorete farger, svært treg og slitsomme ringelyder. Til gjengjeld så den svært bra ut og var solid.

     

    -Siemens C35 :!:

    -Siemens M75 :new_woot:

    -BenQ-Siemens S88 :dontgetit:

  2. jepp da var dvd-driven i hus sammen med 1 giga ekstra med minne. Har aldri skrudd opp datamaskiner før, men det gikk helt greit. Husk å skru ut alle 9 skruene før dere prøver å fjerne dekslet ;-)

     

    "Wind driven" er i sølv og er svært mottagelig for fett og fingeravtrykk. Det følger med stativ så den kan stå oppreist og dobbel usb kontakt for høyere ytelse.

    Hvor, HVOR(!!!!?!?!?!?!?) er den siste?

     

    Hilsen helt (nå med voldtatte hender) som greide å smette inn en ekstra RAM-brikke med kun åtte skruer skrudd ut.

     

    Daniel :)

     

    Hehe... måtte rive og banne en stund før det gikk opp for meg at den siste selvfølgelig ligger bak garanti klistremerket. Røska jo værre i usb-porter og harddisk før den tid, men det meste ser ut til å fungere fortsatt. Var dessuten en magnet i nærheten av usb-portene som holdt på å sluke den ene skrua. Var jævla stress å få den ut igjen.

  3. jepp da var dvd-driven i hus sammen med 1 giga ekstra med minne. Har aldri skrudd opp datamaskiner før, men det gikk helt greit. Husk å skru ut alle 9 skruene før dere prøver å fjerne dekslet ;-)

     

    "Wind driven" er i sølv og er svært mottagelig for fett og fingeravtrykk. Det følger med stativ så den kan stå oppreist og dobbel usb kontakt for høyere ytelse.

  4. Enkelte ganger nekter winden min å starte opp. Jeg får bare opp det første skjermbildet med msilogoen og infoen om F11 og Del-knappene. Så skjer det ikke noe mer. Av og til fungerer det når jeg skrur den av og starter den på nytt, andre ganger ikke.

     

    Nå har den starta hver gang jeg har prøvd de siste to dagene, så jeg biter ikke så mye negler - for øyeblikket.

     

    Er det andre her som har opplevd dette?

  5. Er det noen andre her som velger å bruke den medfølgende versjonen av Windows XP Home? Etter installeringa sitter jeg igjen med en egen 30GB partisjon med windowsinstalleringsstasj som jeg forhåpentligvis ikke har noe mer bruk for.

     

    Den hadde jeg nuka nedenom og hjem.

    Men er sikkert lurt å ta ett image av den. Bruk en WinPE disk med ImageX eller Norton Ghost =)

    LOL!

  6. Hmm.. Jeg synes jeg har hørt noe om det der med WLANet på www.msiwind.net.. Husker det dog ikke helt.

    Jeg har selv ingen problemer med WLANet, oppkobla i mange timer uten at den har mista noe tilkobling.

     

    Ja leste de innleggene jeg og. Det har ordna seg for en del etter at de har oppdatert firmwaren, men foreløpig ikke for meg. Får se mer på det etter jobb.

     

    Er det noen andre her som velger å bruke den medfølgende versjonen av Windows XP Home? Etter installeringa sitter jeg igjen med en egen 30GB partisjon med windowsinstalleringsstasj som jeg forhåpentligvis ikke har noe mer bruk for.

  7. Min ankom igår. Den er virkelig liten og en mindre skjerm ville vært totalt uaktuelt. Den har en overflate som minner litt om pianolakk ;-) Noe som egentlig ikke kommer fram av bildene som har vært publisert.

     

    Tastaturet er greit, men har en litt sær utforming. Shift, controll og punktum tastene har en litt uheldig utforming. Pil-tastene, punktum og komma er krympa i bredden og krever tydeligvis litt tilvenning. I tillegg ender jeg opp med å trykke på atpostroff-knappen når jeg egentlig vil treffe enter ;-)

     

    Etter en times tid fant jeg ut at wlan måtte slås på manuelt. Nå er problemet at den ikke klarer å forbli tilkobla nettverket hjemme. Den kobler seg av og på med et par sekunders mellomrom. Siste driveroppdateringa har ikke gjort ting noe bedre... Må dessverre fortsette å bruke tid på dette :-(

×
×
  • Opprett ny...