Gå til innhold

disilas

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av disilas

  1. COD 4 er kort fordi det også er ett 36o spill. 360 bruker fortsatt DVD som sitt medium og siden dette er ett produkt som kommer på begge måte lengden vike for å bli likt på begge :dribble:

     

    Håper du kødder. Hvis ikke, forklar Heavenly Sword til meg. Var jo 4-5 timer.

     

    Blu-ray er der fordi Sony ville vinne film format krigen. At det er for "lengre spill" er bare vissvass.

     

    synes ikke akkurat 4-5 timer er så lenge da. (hvis ikke du har gode skills i spillet så du klarer alt lett da)

  2. Historien om meg og metal:

     

    Jeg hvar en 9 år gammel gutt som hørte på hip-hop gikk med bling-bling og trodde jeg var kul! Så en dag hørte jeg motörhead sangen Ace of spades jeg ble hektet på metal! Så begynte ca 5 andre i klassen med det samme og den dag i dag er de wannabe emoer som hører på mcr mens jeg stirrer rart på dem :thumbdown:

    Jeg syns synd på deg som har opplevd noe slikt. :closedeyes:

    Jeg syntes også synd på meg :wallbash:

    hva hører du på nå da? ;)

  3. det beste hadde vært å få røyken helt vekk, og her er en løsning: hvis man forbyr å selge røyk, kan røykere bli sure. så hvorfor ikke heve aldersgrensen for hvert år. så når aldersgrensen på røyk er på hundre år da kan de gjøre det ulovelig å selge røyk. Og de som har begunt å røyke for tidelig kan bare ha det så godt. så ble røyken ute av verden.

  4. Hei jeg så i et andet inleg her at en gutt på 14 skulle ta jegerprøva er det mulig?Kan fks jeg som er 14 år ta jegerprøva og etter det ha lov til og kjøpe meg en hagle og så stikke ut i skogen i en jaktsessong å jakte alene??

     

    du kan vere med på jakt å jage, men jeg er ikke helt sikker på om du kan skyte storvilt. men jeg tror du kan skyte fugl.

×
×
  • Opprett ny...