Gå til innhold

Chipsmaster

Medlemmer
  • Innlegg

    443
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chipsmaster

  1. Tenker dette gjør det enklere for oss som ofte spiller alene/med random squads. De gangene man er 4 venner som samarbeider som tenkt, er det knall å kjøre squads med en av hver class, men dette fungerer sjeldent med lite samarbeidsvillige randoms.

    Dersom man vil spille old style så er jo muligheten tilstede i Portal, etter hva jeg forstår. Så man har jo i teorien muligheter til begge deler.

    • Liker 2
  2. Har selv brukt flere sett av Continental IceContact og Nokian Hakka. Disse har ofte knivet om førsteplassen og favoritten min er klart og tydelig Nokian. Grepet her når det er glatt er mer solid enn Continental etter min erfaring. Continental er kanskje litt bedre på støy innimellom, og i noen tilfeller på våt vei, men i det store bildet er grep viktigst for meg og Nokian er solid på glatt (snø+is) og ikke langt unna på våt vei.

    • Liker 1
  3. Man ser jo type biler som engelske taxier og veteranbiler kjøre rundt, med høyrestilt ratt så ser ikke noen grunn til at det skal være til hinder, så lenge bilen er i stand innenfor kravene og avgifter betalt.
    Problemet med mange Skylines er at de ofte er består av en del tredjeparts deler som uoriginal eksos, motordeler, er tunet, etc. som ikke har de riktige dokumentene eller er lovlig for norske veier. Når man førstegangsregistrerer biler skal deler være originalt, om ikke skal det være dokumentert godkjente for vei og innenfor støy-, effekt- og utslippskrav.

  4. Kiddooo skrev (51 minutter siden):

    Usikker på om dette er riktig sted å spørre, men prøver meg;

    Vet noen om det er "lov" å selv lakkere panelene på ps5? at det ikke går utover garanti eller no?

    Bruk plasti dip eller gummilakk fra biltema. Spray på noen gode lag, så kan du enkelt rive det av senere. Ingen tegn til tukling dersom den på inn på service.

  5. Nimrad skrev (13 minutter siden):

    Ingen på kundeservice har noe med det å gjøre hvertfall, så det er nok ikke noe poeng å melde fra der.

    Nei, det vet jeg. Og sannsynligheten er lav, men jo fler som klager så vil det forhåpentligvis kunne skje noen endringer og justeringer fra deres side. Dersom ingen klager vil de ikke gjøre noe. Kanskje min ene tilbakemelding ikke gjør stor forskjell, men om det blir mange nok så må de nok melde det inn. Da blir nok en snakkis internt og kanskje personer høyere opp i systemet vil gjøre noen tiltak.

  6. Hei!

    Lurer på om noen tilfeldigvis kan hjelpe meg bestemme meg..
    Vi har i dag Klipsch RSB-14, lydplanke med sub. Jeg er fornøyd med lyden, men jeg er dr*ttlei en fjernkontroll som må siktes på millimeteren, kun 1 av 3 HDMI-innganger som virker (ikke at jeg bruke mer enn én, kunne klart meg uten), mister stadig kobling mot telefoner og et slit å holde på nett.
    Kort fortalt misfornøyd med alt annet en lyden.

    Derfor vurderer jeg å bytte ut og har hørt my bra om Sonos Arc, jeg er dog usikker på mangelen på en ekstern SW vil gjøre lyden litt tynn for min smak.
    Sonos Sub koster jo nesten like mye som planken, så det vil ikke være aktuelt før om en god stund. 

    Er det noen som kan sammenlikne dette? Eventuelt fortelle om sine erfaringer med Sonos Arc uten bruk av SW?
    Planken skal fylle en leilighetsstue, så ikke et altfor stort rom. Brukes til film, spill og musikk.

    Alt av tips og råd tas imot med takk! 

  7. Hei.

    Er det noen som har erfaringer med billakkeringsverksteder i Oslo-området? Rundt Drammen-Hønefoss er også aktuelt.

    Jeg har en bil med en del små riper etter steinsprut, noe jeg ikke vet hva er med ser ut som kråkeføtter (en drøss), og noen litt større riper her og der. Bilen er svart, men ripene er hvite (så antagelig gjennomklarlakken?), men de fleste kjennes ikke dype ut.

    Jeg trenger derfor et lakkeringsverksted til å rette opp i så mange av disse som mulig, til en ok pris. Bilen er en en amerikaner/sommerbil, altså en bil jeg ikke ønsker et slett resultat på med fargeforskjeller, og det hele! Derfor etterspør jeg om noen har noen erfaringer de vil dele med meg?

    Jeg har kikket på Bilkosmetikk AS, men tar gjerne i mot råd og anbefalinger av andre eller disse.

    På forhånd, takk! 

  8. Hei.

    Jeg har fått i oppgave å gå til innkjøp av ny TV til mine besteforeldre.
    De trenger større TV, så vi sikter på en 65".

    Der i huset er det høreapparat som gjelder, så god (høy) lyd er viktig.
    Dersom det finnes en god TV med spesielt gode høyttalere internt er dette fint, dersom ikke, er lydplanke aktuelt. Med dette er enkelthet viktig. Det skal starte med TV, og kunne kobles mot TV'ens fjernkontroll.

    Til slutt må vi ha veggfeste. Litt usikker på om de trenger vendbar eller ikke, men det finner jeg ut.

    Viktigste - budsjett på mellom 10.000-20.000,- totalt.

    Jeg tenkte jeg kunne finne et par alternativer nå, og eventuelt vente for å se om det er aktuelt med å vente til Black Friday for å se om det kommer noe tilbud, eventuelt et tilbud via Mastercard hos Power.

    Så, noen som har tips til en god pakke for gamlingene til maks 20k? 

  9. Hei. 

    Jeg har kjøpt en brukt import fra forhandler. Bilen er fra USA, og skal på visning for registrering hos vegvesenet den kommende uken. At denne skal bli godkjent er et forbehold i kontrakten med forhandler som har importert bilen. 

     

    Mitt spørsmål er egentlig, blir bilen eu-godkjent under denne gjennomgangen fra vegvesenet? Eller dreit jeg meg ut da jeg ikke krevde dette som forbehold også?

×
×
  • Opprett ny...