Gå til innhold

Lola Pagola

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lola Pagola

  1. Mobilen min lagrer video som 3gp filer, men dette kan ikke windows movie maker spille av (eneste programmet jeg har inne nå, etter opprydningen). Skulle gjerne redigert videoene mine.

     

    Har funnet endel slike konvertere, og lastet ned en av dem, MIKsoft 3gp converter. Denne virket ikke, ble bare masse tull. Det er så mye der ute, og jeg synes det er vanskelig å finne det riktige. Vil ikke ha et program som legger legger sin reklame over bildet som vannmerke.

     

    Noen som har linker til Gratis program som faktisk virker?

     

    Det hadde vært storartet:)

  2. Takk skal du ha! Har sendt en mail til nokia nå og spurt om hvorvidt telefonen kan ta større minne en 2GB. Men det sto jo på den siden så (mobymemory). Synes kanskje den så litt suspekt ut jeg da, var ikke noe merke på det minnekortet heller. Men jeg kan jo bare kjøpe det fra den norske siden. Da får jeg vente spent på svar fra nokia!

  3. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe et nytt minnekort, av typen Mini SD. Det jeg har er 512 mb. Jeg har søt rundt på nettet, men finner ingen som er større en 2 GB.

     

    Er det noen som vet om det kommer noen større, 4GB, 8GB slik som mange andre typer finnes i, eller er 2GB så stort som det kan bli for denne typen? Jeg har en nokia 6288 som dette skal brukes i, vil det i det hele tatt være mulig for den å ta større en 2GB? :hmm:

     

    Jeg vil ikke gå i den fellen at jeg bruker penger på 2GB, hvis noe større er rett rundt hjørnet. Koster ikke mer en en 200 lapp, men alikevel.

     

    Beklager hvis dette er feilpostet, kanskje hører dette hjemme under mobil.

     

    Takker for svar på forhånd

     

    W.

     

    Edit:

    Lurer også på om hvordan det er med prisene, det er jo ikke akkurat billig når man skal ha noen GB. Er det forventet noe prisdropp i nær fremtid?

     

    41996-minisd-2g.jpg

  4. Big Fish må du se (vet ikke om den er foreslått, leste ikke hele tråden). Utrolig bra film iallefall

    8978569[/snapback]

    "Genre: Drama"

    Njaaaa.. :hmm: Den bør være bra! :p

    8978959[/snapback]

     

     

    Den er kjempebra! Ikke vanlig drama, men mer en eventyr film. Litt rar, varm. En av mine favoritter.

  5. Elsker The pretender serien som gikk på tvnorge for lenge siden. Har kjøpt to sesonger, men det er sone 1, og det kan jeg bare spille på dataen, som bråker noe infernalsk. Undertekstene er det samme for meg, men hadde vært fint å kunne se det på tv og ikke dataskjerm. Skulle gjerne likt å vite om det fantes i sone2? Har søkt mye, men uten hell. De to oppfølger filmene skal også komme på dvd snart tror jeg, men vet ikke om de kommer i sone2.

  6. Men altså.. Hvis det forekommer hele tiden så må det være noe galt med kameraet ditt. Jeg har aldrig opplevd dette, men det betyr ikke at jeg tar bilder i TOTALT støvfrie områder.

    8964749[/snapback]

     

     

    Jeg tror rett og slett det må ha vært støv, for nå har jeg tatt bilder i går og idag, forskjellig vær og sted, og inger sirkler. Eller så var det skit. Borte er det iellafall nå, var sirkler hele tiden en periode selv etter rensking. Typisk, når jeg endelig spør i et forum, så er ikke problemet der lenger. Men takk for alle svar:)

  7. etter man har kjørt CCleaner, kan man kjøre East-Tec Eraser 2007 .

    den er ikke gratis men har en trial versjon.

    East-Tec Eraser 2007 rydder opp i alt som heter  "deleted files" ( resten som ligger igjen etter rensing )

     

    http://www.east-tec.com/consumer/eraser/index.htm

     

    ( fikk min eksemplar gjennom giveaway of the day, gratis )

     

    http://www.giveawayoftheday.com/

     

    lykke til

    8965194[/snapback]

     

     

    Oj, tusen takk, her lærer man noe nytt! Hadde aldri funnet ut ellers hehe. Skal prøve den og, så får jeg se om dataen blir fin og ren!

  8. Har lett i en evighet etter Nick Cave and the bad seeds klær, hva som helst! Noen som kan hjelpe?

    Men fant bare en kjedelig genser på www.fashionpunk.com

     

    Du kan legge til disse i listen hvis du vil:

     

    www.backstreetmerch.com masse band og film tskjorter og greier.

     

    www.fashionpunk.com en god del klær fra endel artister. Ikke veldig bra utvalg, men grei butikk.

    8958832[/snapback]

     

    Jeg fant denne ved å søke etter "nick cave merch" på google. Synes ikke den var så gale.

     

     

    EDITH: Shirthunt.com kan sikkert legges til listen selv om jeg ikke har noen erfaring med stedet.

    8964289[/snapback]

     

    Takk skal du ha :cool: , men desverre er det den jeg allerede har kjøpt fra fashionpunk.com, bare at jeg kjøpte en longsleeve. Virker som dette trykket er det eneste å oppdrive desverre. Får kanskje trykke noe selv isteden. Har kjøpt trykkepapir, bare ikke kommet så langt enda.

  9. Jeg for min del visste ikke at filmen var "sensurert" før jeg så den på kino, og tenkte heller ikke over at den var en del istedenfor to. Det man ikke vet har man ikke vondt av, og sånn var det med meg. Kill bill filmene er fortsatt høyt oppe på listen min, sort hvit sekvens eller ikke. Når alt kommer til alt er jo filmen så mye mer en den, og jeg tenker ikke noe mindre av den av den grunn. Når alt kommer til alt godkjente jo Tarantino filmen, han hade jo sjansen til å ikke sende den på kino og dvd slik den er nå, det var vel ingen som tvang ham. Så der er like fult hans verk, han hadde vel en finger med i spillet når det kom til redigeringen av den versjonen vi har sett til nå, så da er det på en måte to likeverdige "verker" i mine øyne, kortversjoner og langversjoner, sorthvitt og farger, alt etter smak og behag. Terningkast 6 uansett fra meg.

  10. Men er det slik at dere her ikke synes den versjonen som er på dvd nå er verdt å se bare fordi den ikke er slik som Tarantino orginalt laget den?, eller er det fordi dere ikke synes den er verdt å eie. Punktum For det virker (selv om jeg også gjerne vil se the whole bloody affair) som om noen av dere bare er "lojale" mot Tarantino fordi dere er de ekte fansene, tro i tjenesten i motsetning til de vanlige dødelige som kjøper en ublodig versjon og attpåtil våger å synes den er fantastisk. Det er jo en jækla bra film selv om den ikke er så blodig som den ble laget, og jeg er sikker på at om ingen visste at det fantes en blodig versjon, ville dere kjøpt den på dvd med engang, og syntes den var dødsbra uten å ha tenkt et sekund over at det var for lite gørr. :whistle:

  11. 9gb!? :omg:

     

    har vært borti 3gb tror jeg på det meste, men 9gb... :dontgetit:

    8963573[/snapback]

     

     

    Kanskje jeg kan komme i guinnes?? Hadde iallefall 6 gb ledig istad, nå er det litt over 15 ledig. Men har jo ikke gjort det siden jeg fikk dataen for 2 år siden da. Sikkert mye dritt i krokene. Men har fortsatt endel plass jeg ikke aner hva er brukt til.

×
×
  • Opprett ny...