Gå til innhold

Eby91

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Eby91 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. For et par år siden bygde vi hytte og boret etter vann. Det ble montert vannpumpe i eksternt pumpehus og lagt egen kurs i sikringsskapet i hytta. Når det er høy belastning på strømbruk i hytta, feks ved elbil lading, så hender det at vannet stopper. For å få vannet tilbake må sikringen skrus av og på. Stroppene skjer helt vilkårlig, og det er tilsynelatende ikke noen andre ting som skurs av e.l samtidig som dette skjer. Rørleggeren skylder på elektrikeren, og elektrikeren skylder på rørleggeren... Jeg antar at det er noe med spenninga i nettet som gjør at pumpa slutter å fungere. Legger ved et bilde av styringsenheten i pumpehuset. Noen som har noen forslag til løsning?
  2. Waterguarden ble demontert i sin helhet fra rørsystemet. Nå er jeg langt fra noe rørlegger, men jeg kan ikke skjønne det er noe i veien for å montere en elektrisk vannlås etter waterguarden (i vannretning) , selv om de ikke er direkte kompatible?
  3. Problemet er at den nye lekkasjesikringen kun går på oppvaskmaskinen, og ikke kranen. Waterguarden var lekkasjesikring på begge (plassert innerst ved vannuttaket.) Jeg har ingen problemer med å benytte Ikea sitt system, problemet er at jeg per i dag ikke har en fungerende lekkasjesikring på kjøkkenet.
  4. Hei! Jeg skal prøve å gjøre en lang historie kort. På grunn av en garantisak med Ikea kom Montera for å montere ny kran og elektrisk oppvaskmaskin-stoppekran på kjøkkenet. Etter at rørleggeren hadde dratt så så jeg at waterguarden var demontert. Jeg tok umiddelbart kontakt med Montera. Først tenkte jeg at den elektroniske stoppekrana også fungerte som waterguard. Det fikk jeg bekreftet at den ikke gjorde. Jeg anførte da at jeg per nå ikke hadde et kjøkken som var i henhold til forskrift. (kjøkkenet ble bygget i 2018) Det ble opprettet en reklamasjonssak som jeg har fått avslag på. Argumentene var at Waterguard ikke er noe Ikea fører, og at det ikke er kompatibelt med stoppekrana deres. De mener at de har forholdt seg til avtalen som var å montere kran og elektrisk stoppekran. Mine anførsler er at rørleggeren i det minste burde spurt meg (som var hjemme) før han demonterer en så kritisk sikkerhetsdel fra kjøkkenet mitt. Er det noen her som kan henvise til forskrifter, bransjenorm eller lignende som kan hjelpe meg i saken? I en tidligere leilighet så var rørleggeren jeg brukte veldig tydelig på at det var et krav med waterguard.
×
×
  • Opprett ny...