Gå til innhold

AssChaser

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av AssChaser

  1. Mistet all respekt når han skrev et innleg for en stund siden hvor han truet meg med ban osv på et grunnlag man ikke skall bli stengt ute på. Husker ikke hvilken post det er, er ikke sååå vikti liksom, men dat kom den sanne yummy frem, og ikke den yummy som vi som oftest ser som styrer forumet som han var president for et land. Dette er en TENESTE ja, hvorfor er den TENESTEN her? Til og pynte opp? Forum uten brukere er likk rart.. Men kansje det er det dere moderatorer liker, forum bare med dere mod`er.

  2. Quote:


    Den 2002-06-23 18:16, SirAnderz skrev:

    Alle (omtrent) sier at moderatorene er så dumme , det syns ikke jeg , dem gjør dette gratis , og kanskje avogtil gjør noen feil , ingen skal klandre dem synes jeg..


    Og ivertfall , som jeg såg i en annen poste reklamerte en kis for et ANNET forum , som han sa var mye bedre , det er helt uaksepttabelt synes jeg ...


    Keep up the good work !



     

    HAHA, merkest at dere gjør det gratis ja.

  3. Har en Linksys router selv, for DSL. Funker fint, har mange funksjoner, koster runt 1000kr. Men en Linux box som router er fetest ja, noe av det eg digger QoS og Traffic shaping, styrt litt med det her om dagen på serveren min (ikke router). Har 1024/256 linka fra telenor, laster opp max med sirka 23-25kb/sek. Satte da opp så maks "Upstream" fra serveren var 19-20kb/sec. Holle den litt under max, da får du ikke treg nedlasting. Laster nå ned med 100kb/sek, menst eg sender filer fra serveren. Er genialt :> </Off topic?> :grin:

  4. Da har du på "CPU warning" alarm i biosen. Stikk i bios og skjekk hva grensen på hvor var den kan bli før det piper, så vet du hvor vard den er når det piper. Lyder ikke så kjempe bra siden den grensa bruker vell somoftest og settes ganske høyt, 70c eller noe. Skjekk om vifta er festa godt osså menst du holder på.

×
×
  • Opprett ny...