Gå til innhold

Taraldb

Medlemmer
  • Innlegg

    606
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Taraldb

  1. Hei!

     

    Reinstallerte nettopp til Windows 8, mens jeg oppgraderte grafikkkort. hadde en raid 5 ståenda av 4x 2TB WD Green disker. Nå "finner" raidkontrolleren bare to etter installasjonen.

     

    Alle diskene blir funnet av systemet og kontrolleren, men den klarer ikke å koble sammen at de diskene som mangler av raidet har samme serienummer som noen av diskene den registrerer som vanlige disker.

     

    Har prøvd nyeste driver fra intel sine sider.

    Asus hadde ingen ute på sin side.

     

    HK: Asus P67 Sabertooth

    Windows 8 PRO

    4X WD Green 2TB

     

    Håper noen har vært borti noe lignende.

  2. Hei ! Jeg er vel en godt sosialt utviklet person. Men nok om meg, jeg vil bidra med et annet perspektiv; dominanse.

     

    Jeg har eksprimentert ogreflektert mye på dette med øyekontakt. Selv er jeg ikke flink nok til å holde kontakten. Er du flinkest til å holde kontakten blir du dominerende i samtalen.

     

    Mye av testingen har jeg gjort i diskusjoner, garantisaker på jobb og andre situasjoner hvor det fort lønner seg å være dominant. Jeg har vertfall kommet fram til At om du klarer å holde kontakten lenge dominerer du.

     

    Et eksempel: En lærer holde veldig øyekontakt, er det en slik lærersom ofte har kontroll på klassen. Motsatt har en forsiktig lærer som er redd for å holde øyekontakt makten i et klasserommet? Min spansklærer er av sistnevnte type og henne har jeg "kontroll" over iom at hun har fort for å se ned i gulvet å på den måten vise seg svak. Bryte blikkontakt er ofte som å feige ut. Bare prøv dette tving deg til å holde øyekontakten under samtaler, men for alldel ikke stirr!

     

    Selv er jeg ikke fornøyd med hvor godt jeg håndterer blikkontakt, jeg er for følsom og ydmyk mot andre mennesker. Dette er et av mine hjertebarn som jeg konstant jobber med. Og bare for å nevne et annet bruk så er blikkontakt så er det ofte praktisk å være dominant ovenfor det andre kjønn (snakker nå utifra mit standpunkt som gutt).

     

    Beklager at det er rotete og dårlig skrevet, jeg skylder det på iPhonen som jeg skrev det på.

    • Liker 1
  3. Hei jeg er så (u)heldig å ha en TZ180 stående hjemme, den fungerer strålende, men vil ikke videresende trafikk som kommer på port 80 til serveren min. Derimot sender den videre FTP, SSH og alle andre jeg har satt opp. Web management er skiftet til port 80 og 8080 (https). Det hjalp ikke og jeg frykter at det er web management som forsatt står i veien og nekter serveren min trafikk.

     

    Rotet litt i loggen til routeren og fant dette:

    #	Source IP	Source Port	Destination IP	Destination Port	Protocol	Src Interface	Dst Interface	Tx Bytes	Rx Bytes
    1	192.168.1.151	59929	         81.167.1.115	     80	                  TCP	            LAN             LAN    	  144	           0
    

     

    Har dere noe hjelp å komme med?

     

    På forhånd takk!

  4. De dyre ser mere fancy ut muligens men lyd og bilde kvakiteten er den samme :) leste i et blad der de hadde testet dette grundig å der hviste det seg at de billige og de dyre var like gode :)

    kjøp en billig fra clahs ohlson, da får du norsk garanti iflg. kjøpsloven (som er 5 år på elektriske produkter om jeg ikke tar feil) og en billig kabel. Siden vi allerede ble enige her i tråden at en billig og dyr har samme kvalitet på signalet så slipper jeg å snakke så mye om det :)

  5. Narils: Flere av oss har svart seriøst, og mener det vi skriver. Jeg personlig mener at tiden ikke er inne for en slik samtale, fordi forholdet er for ungt til å vite hva man vil med det.

     

    Og uansett om man mener at tiden er inne for en slik samtale eller ikke, syns du virkelig den passer over en bolle grøt, på skolen?!

     

    Han trenger å snakke med noen om det, på akuratt samme måte som han lagte denne tråden. Tor han føler seg litt overkjørt. Og ja jeg mener en slik samtale passer over det meste, som sagt forholdet er ungt, men vet noen hvor mye det kanskje betyr for ham at det var akkuratt HUN som han ble samen med? ja det er nyforelsket følelser, men alikevell jeg tror det går fint jeg ! :D

  6. Ber TS se bort i fra flere poster her... sånn serriøst han var usikker og spørte her. synest vi burde gi ham noen skikkelige svar vertfall. Han syntest det var et dilemma og vi ikke så da tok han det til seg og innså hvor problemet lå. Anngående den praten passer det jo ypperlig neste fredag over en skål med grøt (som vi får på skolen).

     

    I mellomtiden ønsker jeg deg lykke til videre i forholdet!

  7. Hei Heigren, siden jeg tilfedigvis går på samme skole som deg og har noe erfaring kunne jeg snakket med deg i dag om du er på skolen :)

     

    forresten så er det ikke "umulig" med lengre forhold. det forrige jeg hadde varte i 7 mnd helt til hun mente at vi ikke var med hverandre nok. Det grunnet at hun prioriterte orientering over meg :p long story short :)

    så får vi se hvor lenge dette forholdet jeg har nå varer da :p (1 mnd i morgen)

  8. Fy faen! nå pissa jeg nesten i buksa. Skulle oppdatere bios for å se om det hjalp på promlemet. Fant riktig versjon. Lastet ned oppdateringsoftware. Trykker på flash. Og ingenting skjer. Jeg kan ikke en gang bevege musa. Selv tikkinga fra harddisken stoppa.

    Så etter 20 lange sekunder begynte progressbaren å krype oppover.

    Phew!

    stopper det der stopper det for maskinen :roll:

×
×
  • Opprett ny...