Gå til innhold

Shicca

Medlemmer
  • Innlegg

    894
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shicca

  1. Noen som har sett noe offisielt fra Bethesda om hvorfor Xbox 360 får Dragonborn først nå?

    Siden den ekslusive "Xbox 360 skal få DLC minst 30 dager før de to andre plattformene" avtalen tilsynelatende gjalt kun de to første DLCene, dvs, Dawnguard og Hearthfire.

     

    Bra at PS3 endelig ser ut til å få noe, og som PC bruker av Skyrim gjør det meg ikke stort å måtte vente til nyåret (ok, litt irriterende er det).

     

    Men, hva er grunnen deres? Var ikke Hearthfire en "stor" nok DLC, slik at Dragonborn regnes som den egentlige DLC nummer 2?

    Kan liksom ikke se for meg at det skal være tekniske grunner til at Dragonborn må vente til nyåret på PC, slik som PS3 mulig har.

     

    Ikke noe stort problem, men det hadde vært hyggelig med en forklaring.

  2. Har kjøpt meg en god gammel klassiker på iTunes store som jeg tenkte jeg skulle få bruke som ringetone på min iPhone 3GS, og fant ei hendig oppskrift på hvordan dette enkelt kunne gjøres.

     

    http://itunesm4ptomp3.wordpress.com/2008/10/06/create-free-iphone-ringtones-with-itunes8/

     

    Eneste lille problem, er at hver eneste gang jeg går inn på sangen, og skal sette f.eks Start time til 0:46:000, og trykker et annet sted, det kan være trykke inni Stop time, eller ok knappen, hva som helst egentlig, så resetter iTunes min utfylte tid, og setter den tilbake til 0:00:000. Prøver jeg å sette stop time til et tidligere tidspunkt, så skjer det samme, i samme nanosekund som jeg trykker ok, så spretter tiden automatisk tilbake til det opprinnelige, og alle form for checkbox hake for start/stop blir borte.

    Har prøvd å konvertere til ACC først, for å så prøve på den "nye" fila, men akk.

     

    Kan ikke se at jeg finner noen "Protect this song from retarded users trying to edit it" box å krysse bort heller.

     

    iTunes 10.5 på Windows XP om noen lurer.

  3.  

    Man må gjøre 4 oppdrag i hver by. Gjør du 4 oppdrag i Whiterun, får man Spesial oppdraget for Whiterun. Måten å gjøre dette fort på er enkel. Kombiner Delvins numbers jobb med Vex sin Shill jobb. Får å få oppdrag i samme by. Saver du før Delvin, spør om oppdrag, får man ikke ønsket by= Load og prøv igjen. Når man har fått riktig by, save, gå så til Vex, får man ikke samme by, load... etc etc. Kjedelig, men effektivt hvis du vil bli fort ferdig.

     

    Alternativt, om du ikke har imot potensielt en HAUG med failed missions, så kan du velge å avslutte jobben, og ta en ny. Kan gjøres helt til du har fått et oppdrag til "rett" by.

    Går nok noe raskere for de uten quick- save/load.

  4. Nei. Dragon Souls brukes kun til å låse opp nye Words of Power som du finner overalt i Skyrim. Det er derimot noen få Words of Power du får gratis under hovedoppdraget som du slipper å kjøpe løs med Dragon Souls.

     

    Unrelenting Force er et Word of Power som inneholder ordene "FUS", "RO" og "DAH"

    Du lærer et og et ord etter hvert mens du holder på med hovedoppdraget. Dess fler ord du benytter deg av når du roper de, dess sterkere blir effekten.

    Å rope bare "Fus" gir mindre effekt enn å rope alle "FusRoDah"

     

    Uansett. Har du lært alle ordene, så er det ingen mulighet å forsterke dette utover å meditere på et Word of Power. For å meditere på et Word of Power må du ha kommet til oppdraget "Receive a lesson from Paarthurnax" som kommer etter "Alduin's Wall".

    Meditere vil gjøre noen Words of Power kraftigere/bedre, men det er bare 3 forskjellige du kan meditere på:

     

    Fus - "Force Without Effort" : +25% Stagger, -25% Recoil with Unrelenting Force

    Feim - "Eternal Spirit" : +25% HP Regen while Ethereal

    Yol - "The Fire Within" : +25% Damage from Fire Breath

  5. Ikke det førse forumet folk klager over ps3 versjonen av skyrim :ph34r: Det jeg leser er at det er en mix av ps3 lave bd lese hastighet x2 og den 2 delte ram løsningen på systemet som gjør konsollen er ""lat"" i henhold til å lese fort massive data mengder

    Design feil? Ja i mine øyne synd at konsollen ikke klarer Game of the year

     

    Det er jo ikke konsollens skyld at spillet ikke virker! At Bethesda har valgt å støtte PS3 er deres eget valg, og da synes jeg at de burde få det til å virke også. Jada, spillet "virker", men... Nei

    Jeg er selv en stor Elder Scroll fan (avataren bør gi et hint), og jeg elsker disse spillene. Jeg synes alikevel noen måneder til med bug hunting har vært på sin plass både for Skyrim og tildels Oblivion. Joda, jeg godtar bugs. Bugs ment i den grad de er bare bugs. Små hendelser som er litt uforklarlige. Bøtte på hode til kjøpmannen er en bug, at en hest faller fra himmelen grunnet litt uheldig spawning er en bug. Slikt er morsomt, og slikt godtar jeg.

    At du kommer over en gjenstand i ei hule og ødelegger en quest fordi du fant objektet først. Det er ikke en bug. Det er bare dårlig scripting. Når spillets store mantra er at du står fritt til å utforske, og gjøre ting i egen rekkefølge er det på ingen måte utenkelig at noen KANSKJE utforsker ei hule før de får en quest ditt. At noen sier takk for at du fant fløyta mi, men samtidig ikke fjerner den fra inventory så du får en stuck questitem er bare dumt.

    At små bugs finnes er akseptabelt. Men når spillet stopper å virke, hyppig CTD osv. Slikt er og burde være uakseptabelt.

    Du har aldri i verden godtatt å kjøpt en bil slik! "Fungerer ikke rattet? Kom innom om 14 dager så fikser vi det." "Stopper bilen etter du har kjørt 10 mil? No problemas, gi oss noen måneder så skal vi få fikset dette".

    At blinklyset blinker til høyre når du bremser kraftig er en bug, og slikt kan du leve med ei stund... Ei stund.. :)

    • Liker 1
  6. Merker meg forøvrig at Daglish ikke blir straffet for å ha bannet mot et TV-kamera.

    Trodde FA nettopp la ned en merknad om at slikt ikke var akseptabelt...

     

    :roll:

     

    News for you, Daglish bannet ikke mot et kamera, men mot Wenger. Shrek derimot, stakk nesa si helt opp i kameralinsen og bannet så det sang etter. Dette gikk rett hjem til både små og store, han skal være et forbilde.

     

    Daglish ble snappet opp i kampens hete, Rooney laget hele stituasjonen. Det kan ikke sammenlignes.

     

    Edit: United supporterene er herlige, først hjelper vi til med 2 poeng så langt inn i overtiden som det går ann å komme, så skal de ha Daglish straffet etter på. Det er bare helt nydelig.

     

    Jeg uttalte meg på nøytralt grunnlag. Joda, jeg kan se noen forskjeller mellom situasjonene, men alikevel. Daglish er vel et forbilde han også? For både små og store...?

     

    Nok en gang, uttalelsen kommer på nøytralt grunnlag. Daglish er noe mer rutinert enn Rooney, og burde ha unngått å si det som ble sagt. Uansett, jeg er sterkt uenig i hvorfor Rooney ble straffet av en enkel grunn. Banning under en fotballkamp skjer jo hele tiden, og kommer til å skje også i fremtiden. Tror FA dro av hagla på sin egen fot ved å straffe Rooney, for nettopp sånne situasjoner, som bl.a. Daglish, vil komme igjen, og det er og blir håpløst for FA å holde seg konsekvent.

  7. Den videoen du har lagt ut ble vel laget i 1999. DK 3 tror jeg vi kan se langt etter. Hele artikkelen er ikke annet enn en samtale rundt EAs historie og svært lite konkret kommer frem.

     

    Slemme mannen! Ødelegge våre våte drømmer på den måten.

    Men det stemmer. Den "traileren" ble spilt om du fullførte DK2.

     

    Menneh... Dungeon Keeper 3, med samme tagline: "It's good to be bad".

    Såpass at jeg tillater meg selv et 1337 hjerte: <3 <3 (to faktisk!)

  8. Flott artikkel. Kan vel ikke nekte på at jeg har et godt lag med serien selv. Total War serien har gitt meg utallige mange timer med morro, og det blir stadig flere.

    Det som imponerer meg mest er at CA legger til nok forbedringer i hver "ny" utgave, men samtdiig klarer å beholde det som virkelig var bra i de forrige.

    Spillserien får derfor en flott, naturlig og ikke minst smidig overgang til nye features og forbedringer. Mengden er passe. Nok til at veteranene får bittelitt å bryne seg på, men ikke for mye så de må lære seg "alt" på nytt.

     

    Personlig håper jeg stort på Rome 2.

  9. Vil anta Bethesda har fått med seg at levelscaling var/er øverst på de aller fleste lister over negative tilbakemeldinger til Oblivion.

    Så jeg er ikke bekymret. Jeg liker konseptet levelscaling, dvs, hva det fører med seg. Nettopp det flere har uttalt her, muligheten til å gjøre hva du vil, når du vil. Ikke noe "må være level 9 før den hula kan sjekkes ut osv".

     

    Er derimot samtidig helt klart enig i at Morrowinds levelscaling, riktig nok noe begrenset som Zealuu påpeker, var overlegent mye bedre enn det Oblivion klarte å vise til.

  10. Eg klarer ikkje sjå kvifor "total frihet" skal vere eit mål, eller korleis dei i det heile klarte å definere dette begrepet. Slik eg ser det er frihet det å gjere det ein har lyst til, men det er ikkje dermed sagt at ein alltid klarer å gjere det. No hadde Oblivion andre problem også, at heile spelet føltes som det var bygd opp av ein "auto" - knapp til dømes. Men det å alltid kunne gjere alt, er ikkje det det ein vanlegvis har fått til ved å bruke cheats i andre spel?

     

    Fallout 3 var, i forhold til Oblivion, ei stor forbetring. Håpar det er ei trend som held fram, for eit nytt TES er jo alltid spanande :)

     

    Hvorfor det er et mål? Tja, de ville vel prøve nye ting. :)

    Total frihet til å gjøre hva du vil, når du vil, høres jo unektelig flott ut for min del. Svært mange spillutviklere lover dette i sine RPG spill, men uten at jeg (og flere andre) synes at det stemmer.

     

    Fable 2 og 3 f.eks, ble jo "total frihet" brukt som et begrep. Men når du må følge en linær storyline for å låse opp områder / muligheter, er det ikke etter min mening total frihet. For all del, jeg liker Fable spillene også, men TES har alltid hatt noe spesielt for seg når det gjelder at du kan gi F. i hovedstoryen i sin helhet om du vil.

     

     

    EDIT:

    fjern FASTRAVEL , det ødela spillet!

     

    Denne må jeg bare kommentere, da jeg synes dette er et totalt håpløst argument.

    Hvorfor klage på en frivillig funksjon? Vil du ikke ha fastravel, så bare ikke bruk den. Blir som å klage på at det er magi med på spillet. Vil du ikke bruke det, så bruk bare sverdet, og vær fornøyd. :)

  11. Idèen om total friheit verkar fin, men det går på bekostning av truverdigheit, innleving, spenning og utfordring. I Oblivion var ingen stader spesielt farlege eller ufarlege. Du kunne gjere alt frå starten av, so der var ingenting å strekke seg etter. Du kunne gå kor du ville, men det spelte eigentleg inga stor rolle kor du var. For meg blir dette keisamt, og lite truverdig.

     

    I tillegg gjekk filosofien igjen i måten dei laga oppdrag på. Alle dører skulle ståd vidåpne so lenge det var mogleg, og konsekvensane av det du gjorde, eller statusen din i diverse laug, måtte derfor ha minimalt med konsekvensar for spelaren og spelverda.

     

    Det å kunne gå dit ein vil er i seg sjølv ein fin ting. Men då vil eg òg ha moglegheita til å rote meg ut på djupt vatn. Det å ha ei menge moglegheiter for kva ein kan gjere er òg bra. Men der bør ligge ein viss logikk bak (døme: som amatør med sverdet bør eg ikkje kunne kårast til den beste sverdkjemparen i Tamriel). Eg synest òg at det eg gjer kan ha konsekvensar som fører til at enkelte dører blir stengde for meg. Valg utan konsekvensar er keisamt.

     

    Kay

     

    Misforstå meg korrekt her. Jeg var heller ikke spesielt glad i levelscaling. Å ha en følelse over å være über, ligger i menneskets natur om å bli bedre. Det er som du sier, i Oblivion fikk du aldri en slik følelse av å være "The man!"

     

    Balansen total valgfrihet og tilgjengelighet mot mestringsfølelse og utfordring er vanskelig. TES har jo alltid forsøkt å finne denne balansen, men har i tillegg alltid havnet mot total valgfrihet i større grad.

     

    Jeg håper uansett at de har med levelscaling til en vis grad i TES V også, men da ikke 100% parallell som i Oblivion, men mer den som var i Morrowind.

  12. Selv om levelscaling ikke ble spesielt godt mottatt, må vi ikke glemme hvorfor Bethesda ønsket å ha det med i det hele tatt.

    De ville ha total frihet for spilleren. I alle tradisjonelle RPG spill (til og med Morrowind) har du områder du ikke burde besøke før en viss "level", da monstre er skalert opp slik at du dauer så fort du setter foten innenfor døra.

    I Morrowind hadde du egentlig flere slike områder, trenger jo bare å nevne de ulike vampyr Tombs / Dwemer Ruins etc.

     

    Så jeg forstår Bethesda. Det var ikke et eneste område i hele Oblivion som var utilgjengelig på lv. 1 grunnet for vanskelige monster etc. Du hadde virkelig total frihet, ikke noe krav om at du måtte være en vis level før du gikk videre. Dette gjorde etter min mening gjenspillbarheten uendelig stor. Uansett hvilken rekkefølge du gjorde oppdrag, eller utforsket, var du med levelscaling sikret at du aldri følte det ble for lett.

     

    Jeg er enig i mye av kritikken, men ikke alt. Jeg likte at jeg hele tiden hadde en liten utfordring i de fleste kamper, uansett hvor jeg var, og hvilket oppdrag jeg var på, men jeg skal innrømme jeg likte dårlig å møte banditter med full glass-armour verdt tusenvis av gull i senere levels.

     

    Jeg vil anta at uansett hvordan TES V blir, så kommer det utallige mods som skal "fikse" ting, både på godt og vondt.

     

    Dragon Lord / Blades høres snasent ut, jeg tenker umiddelbart på Akaviri. Kanskje vi får se mer enn kun Tamriel i TES V... Hvem vet :)

  13. Noen ganger kommer man over spill man virkelig liker godt, men så viser det seg at når du snakker med venner og bekjente eller leser anmeldelser, at ingen andre har likt det.

     

    Et spill som virkelig stikker seg ut hos meg, er Star Wars Rebellion. Strategi spill til star wars universet som kom ut i 1998.

    Grafikken var kjedelig og teknisk dårlig for sin tid og tungvine menyer.

     

    Men jeg og flere av mine venner likte dette spillet svært godt. Det er faktisk det spillet jeg har linket lengst i ett strekk noen sinne. Spilte en multiplayer kamp med en kamerat som varte i 17 timer. Spillet ble bare pauset et par ganger for do pauser og middag.

     

    Det fikk jevnt over veldig dårlige anmeldelser. Men jeg husker engelske Pc gamer ga det 60%, men anmelderen sa det var et elsk eller hat spill. Til tross for den dårlige karakteren elsket han det. Å det gjorde jeg også :) , har det den dag i dag på min hp mini pc.

     

    Her er gamespost sin anmeldelse. Får 45%

     

    http://www.gamespot.com/pc/strategy/starwarsrebellion/review.html

     

    Fullstendig enig!

    Godt å se at det var flere som likte Star Wars Rebellion. Jeg kjøpte det samtidig med StarCraft 1 husker jeg, og jeg endte opp med å spille Rebellion langt mer enn StarCraft i starten. 3D kamp grafikken er selvsagt skrekkelig, og det var et strev uten like å få noe som helst oversikt så fort du hadde en liten flåte med skip. 2-3 skip pr. side gikk greit, men når du snakker 10 Super StarDestroyers, 40 Star Destroyer Mark II og en HAUG med TiE-Defenders...

     

    SW: Rebellion er definitivt et av de spillene jeg har brukt mest timer på tror jeg. Det blir lagt bort hele tiden, men merkelig nok finner jeg meg selv i å installere det på nytt og ta en ny runde.

     

    Jeg virkelig elsker SW: Rebellion :D

  14. Artig å se at du trekker frem 4'ern som en knallutgave. Uten å skape noe flamewar her, så er det jo utelukkende 4'ern som får så høna flagrer hos de aller fleste HOMM-spillerne der ute. Faktisk litt morsomt å se en som liker 4'ern også. Det var ikke et dårlig spill, men som de aller fleste som elsket nr. 2 og 3, må jeg si meg enig i at nr.4 kunne vært en del bedre.

  15. Tråden stenges siden trådstarter ikke fulgte tidligere oppfordring fra moderator om å endre emnetittel til å passe med våre retningslinjer for oppretting av tråder. En god emnetittel er viktig for at andre brukere skal forstå hva en tråd handler om før han klikker seg inn på den. Om trådstarter kommer opp med en bedre emnetittel kan han si fra til en moderator og gjenåpning vil bli vurdert.

     

    Tråden stenges.

     

    Reaksjoner på moderering taes på PM til moderatoren som postet denne meldingen.

  16. Enten er jeg elendig, ellers så spiller du på easy/easy om det tar 2 timer. Brukte vel 14-16 timer på å ta over hele kartet som Frankrike på H/H første gangen, og da styrte jeg ikke på langt nær alle slag selv engang (som faktisk tar litt tid)

     

    Empire er større, det er det ingen tvil om, og med siste patch har jeg sett mange rare utviklinger, Martha tok over Maryland og New York og Nederland tok Frankrike f.eks. AI i kamp er fortsatt ikke 100% stabil, men men.

     

    Napoleon har noen bedre features, men alt i alt selvsagt et noe kortere spill, og mindre gjennspillingsvennelig, da du har mindre nasjoner og velge imellom.

×
×
  • Opprett ny...