Jump to content

FreeMan

Medlemmer
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About FreeMan

 • Birthday 02/01/1972
 1. Sonos Beam kr. 3499,- (førpris kr. 4490,-) hos Hifiklubben
 2. Føler med deg. Fikk nå melding om at det ligger en stor pakke i butikken som roper på meg. Lykke til videre 😊
 3. Fikk min ordrebekreftelse kl. 11:03 den 22 september. Var litt treg med å bestille. Får trolig min Xbox i dag siden den har vært innom terminalen på Rolvsøy. Klønete av Elkjøp hvis det slik.
 4. Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video Thursday, August 9
 5. Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video Thursday, August
 6. Et tips er Bestå fra Ikea. Fordelen med bestå-systemet er at man kan kombinere det slik man selv vil ha av farger, hyller og skap med BESTÅ-planlegger. Er selv på jakt etter ny tv-benk og vurderer dette oppsettet. Ikke nødvendigvis den fargekombinasjonen.
 7. FreeMan

  Oscar 2016

  Dette virker for meg. Kilde
 8. Siden jeg hadde min Oregon THGR122N lett tilgjengelig så satte jeg den på samme kanal som Oregon jeg har på badet. Ikke noe problem med å få den i Domoticz med RFXCOM og den oppdaterer seg også. Går nok på ID og ikke kanal. Har en slik Oregon mottakere som jeg kan ha flere temperatur sensorer på. De kanalene er nok for disse mottakerne.
 9. Enig at disse fra Viking som er det beste rimelige alternativet. Vel og merke disse fra Viking som fikk salgsstopp (får kjøpt disse på ebay). Ikke testet disse fra Viking som har fuktighetsmåler. Var en tur på Teknikkmagasinet i Sverige og kjøpte annen modell fra Viking. Dukker opp i RFXCOM uten problemer, men oppdateringsintervallene blir jeg ikke klok av. Opptil 1 time selv om det har vært forandringer i temperatur. De skryter av ekstra lang rekkevidde på 80 meter, men kommer ikke til å kjøpe flere av denne modellen. Mulig de virker bedre på Tellstick Net og Duo. Spurte samtidig selger hvorfor det ble forbudt å selge de eldre modellene. Han sjekket dette og fikk opp at de sendte på feil frekvens. Synes dette hørtes rart ut. Noen som kan verifisere dette? Testet for moro skyld de sensorene jeg har og la de på samme sted noen timer og leste av målingene. Stue etter 2 timer: Oregon THGR122N: 19.1 Viking med salgsstopp #1: 19.4 Viking med salgsstopp #2: 19.1 Fibaro Z-wave røykdetektor: 19.2 Ny modell Viking: 19.0 (måtte lese av displayet siden den ikke hadde oppdatert seg i Domoticz på 1 time) Kjeller etter noen timer: Oregon THGR122N: 11.3 Viking med salgsstopp #1: 11.4 Viking med salgsstopp #2: 11.1 Fibaro Z-wave røykdetektor: 11.1 Ny modell Viking: 11.0 (måtte lese av displayet siden den ikke hadde oppdatert seg i Domoticz etter at den ble lagt i kjelleren) Når jeg la sensorene i kjelleren så var det Oregon og Fibaro hvor temperaturen sank kjappest.
 10. Bruker slike https://www.tronika.no/no/zwave-apparatstyring/74-bryter-dsc06.html Ikke pene å se på, men det gjør ikke noe i kjelleren.
 11. Takk for at du minnet meg på denne nye funksjonen. Fikk jeg noe å mer å gjøre i kveld
 12. Har du huket av "Accept new Hardware Devices" eller trykket på "Allow for 5 minutes" i settings ? Hadde en slik billig temperaturmåler fra Clas, men den måtte stå minst 10 cm fra antennen for at RFXCom skulle fange opp signalene.
 13. Vurderer å kjøpe 2 stk Fibaro FGWPF-102 til å bruke på vaskemaskin og tørketrommel, men blir noe skeptisk siden Tronika har dette i beskrivelsen: In case of load other than resistive, pay attention to the value of cos φ and if necessary apply load lower than the rated load. It's not recommended to exceed 8A/1,5kW. Er det slik at de ikke anbefaler å bruke mer enn 1500 watt ?
×
×
 • Create New...