Gå til innhold

zacon

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zacon

  1. $result = mysql_query("SELECT agent.AWebsiteURL, agent.AgentName
    FROM agent
    WHERE agent.AgentID='$id' AND agent.AWebsiteURL IS NOT NULL"); 
    $num_rows = mysql_num_rows($result);
    
    if ($num_rows <= 0) {
    while ($myrow = mysql_fetch_array($result)) {
    echo "<br><b>WWW: </b><a href=".$myrow['AWebsiteURL']." target='_blank'>" .$myrow['AgentName']. " website</a><br>";
    }
    
    } 
    
    else {
    echo " ";
    }
    mysql_free_result($result);
    

  2. Hvis du mener kategorigreiene på venstre side er det nok enklest at du skriver koden din selv. Her er et lite eksempel:

     

    
    <a href="?kat=1">Kategori 1</a><br>
    <a href="?kat=2">Kategori 1</a><br>
    
    <? if ($_GET['kat'] == '1') { ?>
    
    Dette vises når du trykker på "kategori 1" linken.
    
    <? } else if ($_GET['kat'] == '2') { ?>
    
    Denne vises når du trykker på den andre linken.
    
    <? } else { ?>
    
    Dette vises hvis du ikke har trykt på noen av linkene.
    
    <? } ?>
    
    

  3. Ideen er at du skal få høyere mental alder enn du i realiteten har dersom du er voksen av deg, og motsatt dersom du er barnslig. Det samme gjelder kjønn.

     

    Dette er noe testen "lærer" seg når mange har tatt den, si at veldig mange flere kvinner enn menn svarer "ja" på spørsmålet "Sminker du deg til daglig?" Da vil testen registrere det, og dersom en testtaker da svarer "ja", vil det bli registrert som et feminint svar. Dersom du har flere feminine svar enn maskuline, vil det stå at du er mentalt sett kvinne på resultatsiden, enten du er mann eller kvinne.

     

    Når det gjelder alder lagrer testen en gjennomsnittsalder for hvert alternativ, og "din mentale alder" er gitt ved gjennomsnittet av gjennomsnittsalderen for alle svaralternativene du har valgt.

     

    Nå har testen bare ligget ute i tre-fire dager, så resultatene vil for det meste være veldig gale. Grunnen til det er at det er alt for få som har tatt testen, i tillegg til at det er alt for få spørsmål.

  4. Det greieste av alt ville vel egentlig vært om amd kunne fjernet den tåplige sperren som alle likevel klarer å komme forbi. Nekter å tro at det ikke er mulig å vanskeliggjøre dette, hvis de likevel vil unngå at folk driver å overklokker.

  5. Jeg kjører min på 1700@2040. Det gåkke helt stabilt, men det som er så dritt er at jeg ikke skjønner hvordan jeg skal kunne få den høyere.

    De folka på overclockers.com har fått den opp i 2,4 med det samme kortet som jeg har, men jeg får den overhodet ikke over 2040, selv om jeg har voltmodda prosessoren så mye som det går.

  6. Jeg prøvde forleden dag å sette inn noen blå leds på tasturet mitt isteden for de grønne. Oppdaget altfor sent at kretskortet nedi der var av plast, og jeg smeltet gjennom hele kortet med loddebolten. Nå tenkte jeg at det sikkert fungerte likevel, men dengang ei. Tastaturet fungerer ikke i windows, men i biossetup ol. fungerer det utmerket. Jeg får keyboarderror når jeg starter opp maskinen hvis jeg slår på funksjonen i biossetup. Forresten er det første gangen jeg har kunnet trykke på "continiue" etter å ha fått en slik feil. :lol:

    Nå koster jo ikke et nytt tastatur så mye, men er det mulig å fikse det slik at det fungerer i windows også? Kjører windows xp pro.

  7. Vet ikke om det vil fungere, men du trenger en topolet bryter som du kobler innom den røde og den gule ledningen som går til harddisken.

     

    Harddisken går nok ikke i stykker, men det er nok ikke direkte smart. Tror ikke jeg ville risikert det, men har du råd så har du råd.

     

    Litt imponert over hdd-modden din forresten. Hvertfall hvis disken fungerer. Du må jo i så fall bruke den! Da løser du problemet med bevegelsen også.

     

    Neonwire'n kan du koble til hvilken som helst bryter.

  8. Det går an ja. Problemet er at hdd kontakten er rundt 3.3V. Jeg vet ikke hvilken spenning laserleddene går på, men det er mulig at de fungerer noe ved 3.3V. Dersom de ikke gjør det, må du bruke et lite relé som slår inn på 3V eller mindre. Da blir det jo noe komplisert, men det kunne jo blitt skikkelig kult, så jeg tror jeg ville gått for det.

  9. Kabinettet deres er allerede jordet til en viss grad, da psuet etter all sannsynlighet er i kontakt med kabinettet. Supplyet er selvsagt jordet, men dersom dere ønsker full jording på resten av metallet i kabinettet er det som andre har sagt godt nok med en ledning fra psuet til metallplaten.

     

    Når det gjelder jord, så er faktisk jorden bare en nulleder med 0V. Når det gjelder vanlige strømkabler, så er + polen på +12V, og - polen (svart ledning) på -12V.

  10. Quote:


    Den 2002-09-30 21:04, skrev ViPeR:

    hmm...jeg fikk heller ikke no drops...=(


    menneh....jeg fant ut for en uke siden at microplex kjøper dropsene i sverige!
    ;)
    (eller...jeg har bare sett at de dropsene har blitt solgt i sverige..)


    men de har sikkert ikke hatt tid til og dra på "grenehandel" i d siste;)



     

    Faktisk får man kjøpt disse på Rema 1000 også :smile:

     

    Rema 1000 Power!

  11. Undertegnede mener at jenter kanskje er best i sitt eget miljø, men undertegnede i artikkelen er kanskje greit nok for undertegnede likevel. Undertegnede er imidlertid litt opprørt over at undertegnede i ok's artikkler alltid bruker utrykket undertegnede. Undertegnede mener at man bør bruke mer personlige utrykk som jeg, meg, osv.

     

    Undertegnet

    Mr. C. Corneliussen

×
×
  • Opprett ny...