Gå til innhold

Respwner

Medlemmer
  • Innlegg

    393
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Respwner

  1. Har lest mer om denne Classic Mode i FFVII, og kan nok trygt si både navnet og tittelen på denne artikkelen er misvisende. Classic Mode har ingenting med klassiske FFVII å gjøre. Den "vanlige" modusen er i sanntid, dvs alle løper og slår samtidig. Vanlige angrep osv fyller opp en ATG, eller Active Time Gauge. Når denne er full kan man bruke den til å kaste magi, utføre spesialangrep og alt det der.

     

    I Classic Mode er alt fortsatt i sanntid. Eneste forskjellen er at AIen vil styre hele laget selv. Når en ATG er full kan man pause spillet og gi en kommando til karakteren(e) som har en full ATG. Med andre ord er det nok mer "real time with pause" som i f.eks Baldur's Gate og Pillars of Eternity, og slettes ikke turbasert. That's it. Det er "classic mode". Forventet du noe i stil med originalen, blir du nok svært skuffet. :(

     

    I praksis er dette en enkel måte å "senke" tempoet for de som ønsker å lene seg litt mer tilbake. Synes det virker som om "classic" er en god beskrivelse. De har jo ikke laget et nytt kampsystem, bare automatisert "action-delen" av det.

  2. Nå er det jo sånn at overvekt er en god del mer avhengig av kosthold (energi-inntak) enn aktivitet uansett, så argumentet om fedme er helt irrelevant.

     

    Jeg mener selvfølgelig ikke at man skal la være å bevege seg, men at om målet kun går på fedme/overvekt er det mye mer effektivt å redusere energi-inntaket enn å løpe seg i hjel. Å være aktiv gir uansett andre helsefordeler.

    • Liker 1
  3. Barnslige folk er overalt, i dette tilfelle var det noen som valgte å "protestere" mot eksklusiviteten. Viser i det minste at den nye funksjonen fungerer godt så langt mot review-bombing.

     

    Selv er jeg misfornøyd med epic store eksklusiviteten, men orker ikke bruke energi på å la meg irritere. Det er jo bare "console-wars" all over igjen, men med enda mindre å krige over.

  4. "Arbeidet er visstnok en tidkrevende og vanskelig prosess, på grunn av måten kontosystemet til PlayStation Network opprinnelig ble konfigurert."

     

    Hmm, han som opprinnelig har programmert PSN må ha vært en dårlig programmer. Eller programmert alt så tungvint at det er vanskelig å snu/endre (igjen, en dårlig programmer).

     

    Jeg tipper det er fordi de i utgangspunktet bygde det opp slik at navnet var den unike id-en din, men det blir litt enkelt å påstå at det var "dårlige programmerere" som stod bak løsningen. Det kan være mange ulike grunner, ettersom oppsett av et såpass omfattende system involverer en haug med folk. Det er mange løsninger som kan være gode når de gjennomføres, men viser seg å ha store svakheter med introduksjon av nyere systemer eller i samhandling med andre "språk" som i utgangspunktet ikke var planlagt / informert om.

    • Liker 1
  5. Nå burde vel voksne mennesker få disponere fritiden sin som de vil så lenge det ikke går ut over jobben deres.

     

    Kan bli smått slitsomt for evt introverte på laget med en påtvunget 'vær sosial 24/7-politikk'.

     

    Spiller du på et proff-lag, trener med folk hver dag og tilbringer timevis i fly/buss på vei hit og dit, så er vel ikke mangel på sosial omgang det største problemet.

     

    Er forøvrig enig, vil bare presisere at under reise til bortekamper så er det heller å sammenligne med en jobbreise. Det er altså ikke snakk om å gjøre inngrep i fritiden. Det er fortsatt lov å gå på hotellrommet å lese en bok, eller henge på facebook om man foretrekker det.

     

    Synes forøvrig opplegget er litt spesielt, men nå har jo ikke vi innsikt i deres reisevaner, så det blir kanskje litt i overkant å dømme de voldsomt for dette. På den annen side er det helt på sin plass å riste oppgitt på hodet uavhengig om det er riktig eller ikke for den spillergruppen.

    • Liker 1
  6.  

    microtransaksjoner?

    Jeg vil tro du kan kjøpe dlc biler en og en eller i pakker. Da slipper du ingame credits for å bruke dem. Så ja.... Og nei. Er vel mest dlc og ikke microtrans

    Jeg ville aldri definert DLC som en måte å få tak i biler som allerede er tilgjengelig på andre måter (ingame currency som du skriver). DLC er da en måte å få lastet ned nytt content, det trenger nødvendigvis ikke å koste penger heller. Det er i mine øyne helt klart microtransactions du beskriver.

     

    Derimot om du beskriver muligheten til å kjøpe og laste ned nye biler som ikke er tilgjengelig på annen måte, så går det under DLC.

  7. Ser ikke helt vitsen med å tvinge klubber å satse på esport. Ser dog heller ikke problemet dersom en klubb ønsker å satse på begge deler. Nå gjelder vel også denne protesten de aller ivrigste supporterne, ikke den gjennomsnittlige fotballfan akkurat.

     

    Ellers interessant at de velger å fremheve pålitelighet og punktlighet som ting som ikke hører med til esport. Kommer ikke veldig langt dersom du ikke dukker opp til tida. Tror rett og slett de tenker litt lavt nivå her.

×
×
  • Opprett ny...