Gå til innhold

~Dj.Diablo~

Medlemmer
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ~Dj.Diablo~

  1. Jeg har jobbet med data og mobiltelefoni lenge og SE K700 serien er plaget, fått mange tilbakemeldinger på denne telefonen om dårlige taster og "forkludret" firmware. SE har størst feilprosent på denne serien, nå har ikke jeg fått testet s65 enda, bare holdt og sett på en "dummy" utgave men den lover godt! Jeg sier ikke at folk skal styre unna k700 men har man ikke bruk for radio så ville JEG personelig ha tatt s65, jeg gidder ikke å diskutere Mp3 spilleren på k700 som et + da jeg mener den aldri skulle ha vært inkludert på mobilen, men å bruke mp3 som ringetoner funker ihvertfall.

  2. Falcon har forsåvidt rett men ls kortet er et 5.1 kort mens audigy 2 er 6.1 kort kan jo også nevne at zs kortene støtter opp til 7.1!

     

    Forskjellen på retail og bulk er forpakkningen et bulk kort får man bare selveste kortet og diverse ledninger + driver cd, altså det nødvendigste mens retail er det med eske med programvare som koster en del!

     

    Edit: det er egentlig ikke snakk om hvem som er best men hva du trenger, har du et 5.1 sett er det ingen grunn å gå for audigy 2, LS er også et nyere kort som har specs etter ZS serien bare at det er laget KUN for 5.1!

  3. Må nokk desverre skuffe deg men det er hovedkortet ditt som er problemet, det blir rett og slett for gammelt! Via brikkesettene sliter med ny hardware (Ati kort flest) på et så "gammelt" hovedkort, dette er blitt rettet opp fra og med VIA KT400/400A serien! Det finnes heller ikke noe bios oppdateringer som retter opp dette, da det gjelder brikkesettet på hovedkortet!

  4. sku nå bare si at mellom 6800Ultra og X800XT, såklart kjøp X800XT, det er jo overlegent:D

     

    Noen må tydeligvis ha slått på repeat knappen, den frasen der begynner å bli gammel i denne posten, igjen må jeg si at Ati videreførte 9700/9800 osv. med samme oppbygning og pcb! Nvidia har en HELT ny arkitektur som der igjen fører til litt senere release og dermed BETA drivere som ikke gir noen fasit svar på hvem som er best!

     

    Men det er klart når den ene halvhjernen tenker på å spamme ned alle sakelige innlegg med at ATI må bare være best. Jeg tenke at jeg aldri kom til å si min "kvasse" mening om ATI, men siden Nvidia blir hengt ut for å være "billig" dasspapir blir jeg provosert å må si at ATI fortsatt viser at de ikke liker fremtiden, de tviholder på sitt r300 design som gikk gull! Dette kommer til slutt å medføre deres undergang. Jeg har INGENTING imot ATI og de lager kjempekort men det er ikke til å stikke under en stol at nvidia har mere erfaring. De som sto bak 4 serien er de som lager 6 serien, dette kan man lese mer om her:

     

    http://www.hardware.no/art.php?artikkelid=7616

  5. Merlin noe mer usakelig person har jeg aldri møtt på forumet, jeg ville ikke vært forbaust om du poster mest i søppel. Det du sier (spammer) her i posten er:

     

    Ati er best :devil:

     

    Ati vil alltid være best :devil:

     

    Jeg har det beste som er Ati :devil:

     

    En annen ting å tenke på er Geforce 4 serien som var en sinnsyk suksess, og det er de samme som står bak 6 serien!

  6. Nei har ikke gjort noe form for modding på mitt kort, men kortet kommer i forskjellige revisjoner, mitt er 3. Hardware testet et helt likt kort, husker ikke hva de klarte, er bare å finne testen her på hardware! Når det gjelder bildekvalitet kan man fjerne EMI skjoldingen på kontakten bak, det har jeg ikke gjort enda ;)

     

    Edit: fant en link til voltmodding enjoy!

     

    http://www.techspot.com/tweaks/geforce4-vmod/index.shtml

  7. Det blir for dumt å si at ATI kaprer tronen igjen når disse kortene knapt har vært testet mot hverandre, jeg for min del kommer til å gå for 6800 Ultra av den grunn at nvidia har hatt bedre bildekvalitet (jeg redigerer bilder og video) og det faktum at de har bedre drivere og software til kortene. Men det er ikke dermed sagt at jeg misliker ATI, de har gjort det veldig bra med tanke på at de utfordret den ledende produsenten av skjermkort og gjort det perfekt!

     

    Nvidia :love:

  8. Det blir for dumt å si at divx/xvid er bedre enn mpeg2, mer avansert kanskje men ikke bedre, wav er nokk bedre enn mp3 og man kan faktisk høre forskjellen med et brukbart stereo-anlegg. Disse komprimerings codecene ble jo laget for det formålet å ta mindre plass, men på bekostning av kvaliteten. Jeg er mer lydmann enn video så jeg skal ikke utale meg der, men mp3 er faktisk et veldig dårlig format prøv heller ogg som har nesten samme kvalitet som wav, jeg kunne ikke høre forskjellen med 192kbs(VBR) på ogg mot 512kbs wav dette er meget bra.

  9. Nå må dere ta dere litt sammen, han forklarer jo det som har skjedd og feilene som ble begått, hvis komplett.no (eksempel) skulle flytte til en ny byggning og skulle få opp telefonene, internett og evt. melde om adresseendring så tar slikt tid! Det er ikke bare sjefens ansvar, i tillegg forklarer han hvordan dette blir rettet opp og hvor de som er rammet av problemet skal henvende seg. Jeg synes dette er mer enn godt nokk, det finnes da de som gir blanke f...!

  10. Jeg må nokk si meg enig, soundblaster leverer ikke helt fram som forventet!

     

    Audigy/audigy2/ez/ez pro osv.

     

    Hardware:

     

    -Støtter ikke APIC/ACPI standarden (dette blir for gammeldags!)

    -Alt for dårlig merking av porter, har en stygg firewireport (sikkert værdt gull for noen, men bortkastet plass for meg!)

    -24 bits teknologien er VELDIG tvilsom, og fungerer ikke på THX redigerte filmer!

     

    Software/Drivere:

     

    -også veldig dårlig levert, helt elendig oppsett av høytalere i softwaren som følger med, de leverer også en media avspiller som er av dårlig kvalitet

    -programmene kræsjer ofte under XP (kompabilitets problemer kanskje?)

     

    Som noen har sagt før det gjelder smak og behag, men M-Audio Revolution 7.1 kombinert med Klipsch ProMedia 5.1 og morra di flytter UT! :thumbs:

  11. Skjønner egentlig ingenting jeg, det er ikke skrivingen hans jeg tenker på men det faktum at han spør hardware nettverket om sponsing til en klan side, hva i all verden skulle hardware "tjene" på det da? Hardware tjener på å ha reklame for nettbutikker og slike ting, de gjør så og si alt frivilig og henter ikke akkurat inn et lass med penger av den grunn. Hvorfor skulle hardware sponse (i mine øyner) en "fjortiss" cs klan? :thumbdown: , jeg tror ikke en gang gamer.no ville ha gjort det, og som yummy sier, de har heller ikke rå til det!

  12. hvilket program bruker du for å overklokke skjermkortet?

     

    Noen program må man krysse av for at den skal beholde innstillningen etter reboot, mens andre er man nødt til å teste klokken før den godtar å beholde innstillningen.

     

    Når det gjelder cpu'en er det ingen fasit svar hva den tåler i fsb, noen klarer seg godt andre ikke, prøv å stille vcore opp til 1.9v

×
×
  • Opprett ny...