Gå til innhold

Brulejus

Medlemmer
  • Innlegg

    458
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Brulejus's innlegg in [Løst] ebay - hvordan får jeg tilgang til mine samlinger? ble markert som svaret   
    Trykk på brukernavnet ditt, så ligger de under ratings. Du kan også finne de ved å gå til http://www.ebay.com/cln/dittbrukernavn
  2. Brulejus's innlegg in [Løst] Hvordan kjører man her? (bilder) ble markert som svaret   
    Etter å ha lest gjennom et par ganger tror jeg at jeg skjønner hva du mener. Hvis du ikke er sikker legger du deg i høyre felt. Du trenger ikke se veien ut til venstre da det står på skiltet et godt stykke før at det er en vei til venstre. I tillegg ser du merkingen i veien et godt stykke før rundkjøringen. Til vanlig er rett frem = høyre felt, med mindre skilt eller merking i vei sier noe annet.
     
    Nå tviler jeg på at sensor hadde sett på det som en alvorlig feil om du ligger i venstre felt forbi rundkjøringen, bare du ikke blir liggende der i et tempo saktere enn resten av bilene.
  3. Brulejus's innlegg in [Løst] Lexus IS 200 2004 ble markert som svaret   
    Spør om fjærer og dempere er skiftet foran og bak. Jeg har måtte bytte begge, og bak måtte også noe bærebue eller noe byttes når de skulle bytte demperne. Bærekulene foran var også utkjørte på forrige service nå (165k). I tillegg sjekk om det er tatt hjulstillingskontroll. Mine er helt ute (har vært det siden 30k, men "ble lurt" til å ikke ta det på garantien ved at Lexus kjøpte nye dekk 2 ganger, så tenkte ikke over det før nå i senere tid). Dette gjør at dekkene begynner å lekke luft og må fylles opp regelmessig. Sjekk også om det har vært noe spesielt med bremsene bak. De har rustet fast et par ganger, men de har fikset det med å smelle de løs og smøre. Av andre ting begynte clutsjen å lekke, men den fikk de skiftet sylindre og alt ok. Når de skiftet registerreim er også verdt å sjekke. Resten blir som småting å regne (selv om jeg ikke husker om jeg har nevnt alt), men det var utrolig mange småting som ble store summer.
     
    Skal også nevnes at det er utrolig vanskelig å få tak i deler til bilen. På Lexus sine verksteder går det greit, men på de billigere verkstedene er det bare å gi opp. Der må de bestille fra utlandet, og stedene de bestiller fra må bestille fra andre steder. Ene gangen var bilen inne i over en måned før jeg fikk den tilbake. Men det skal sies at det er like greit å bruke Lexus sine verksteder. Der koster det gjerne 20-25% mer, men de vet hva de gjør og det kommer aldri noen overraskelser. På "billigverkstedene" er det hele tiden oppringning med "Du forresten, du burde skifte...". Så sier jeg "ikke nå", og spør neste gang jeg er på Lexus sitt verksted, og de sier "nei, det er normalt, du trenger ikke det, vi tok bare å smurte det/festet det så det holder i flere år til"...
  4. Brulejus's innlegg in Samsung galaxy Tab3, Tab PRO eller Note 10.1 ble markert som svaret   
    Hvis du er rask har Telenor fremdeles en Note 10.1 igjen på ryddesalget sitt. 4G-utgaven med 16GB, inkl. mobilt bredbånd (10GB/mnd ut september, 5GB til vanlig). 990 kr kontant, og 199 i måneden i 12 måneder.
     
    https://nettbutikk.telenor.no/Nettbrett/samsunggalaxynote10.14g16gb#!
     
    Totalpris 12 mnd. med abonnement. 3378.-
×
×
  • Opprett ny...