Gå til innhold

holmis

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av holmis

  1. Jeg kjøpte en Videoseven 26" LCD TV (V7 LTV26C) for litt over en uke siden. De siste par dagene har jeg oppdaget en irriterende misfarging på skjermen. Disse er ike på samme sted hele tiden, men de flytter seg etter hvilke farger som vises på skjermen. Feilen kommer ikke før ca. en halv time etter at jeg har slått den på, det virker som om tven må bli varm for at feilen skal komme.

     

    Jeg legger ved en link til et bilde av feilen så dere kan se hva jeg mener:

     

    Feil

     

    Håper noen vet hva som kan fikse dette, har lite lyst til å sende den inn til komplett og vente i mange uker før jeg får den igjen.

     

    Ps: Feilen kommer både ved vanlig tv-titting og ved PC-bruk.

  2. HVis du setter inn windowscden og booter med den så du kommer inn i windowsinnstallasjonen, kommer du til et skjermbilde der du skal velge hvor du vil installere windows. Der kan du velge å slette partisjon, da velger du bare å slette den partisjonen hvor gamlewindows ligger, å så oppretter du en ny en. Da kan du bare avslutte innstallasjonen, formateringen av disken kan du gjøre i windows.

    Håper dette hjelper.

  3. Samtidig skal rettighetshaverne kompenseres for privatkopieringen.

     

    I motsetningen til de øvrige nordiske landene vil kompensasjonen i Norge finansieres over statsbudsjettet. Ifølge avdelingsdirektør Bengt Hermansen blir det satt av 52 millioner kroner til dette.

     

    Dette er så vilt det! Norge skal betale de amerikanske selskapene masse penger fordi innbyggerne i landet laster ned så mye. Det finnes vel bedre ting å bruke pengene på, som eldre og utdanning, men det bryr vel ikke de store selskapene seg så mye om, de vil bare ha penger.

  4. Jeg lurer på om jeg skal selge min fujitsu Siemens amilo 1840d og lurer litt på hvor mye jeg kan forlange for den, og fortsatt ha samvittigheten i behold. Den er 1 år gammel.

    Stats:

    cpu: P4 2.8 ghz ht

    skjermkort: ati 9600 pro mobility

    minne: 512 ddr 3200

    skjerm: 15.4 tommers widescreen

     

    Alle svar mottas med takk.

  5. Det hele startet med at maskinen låste seg under spilling. Jeg startet da på nytt å skulle nedklokke skjermkortet. Akkurat da låste pcen seg, og da begynte det problemet jeg har nå. Rett etter at raidkontroller sjekken kommer, fryser pcen seg. Jeg har prøvd å bytte skjermkort, resette bios, nappe ut batteriet, men ingenting hjelper.. Jeg håper at noen kan ha et tips om hva som kan være galt.

     

    Ps: en annen ting som kanskje er nyttig å vite,viften på skjermkortet mitt fungerer ikke, det fant jeg ut da jeg tok det ut for å se om det var noe galt.

     

    Hw:

    Abit nf7s v2.0

    Gigabyte 9700pro

    2500+ Barton

    512 mb twinmos 3200

×
×
  • Opprett ny...