Gå til innhold

Closed

Medlemmer
  • Innlegg

    219
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Closed

  1. RE er ikkje det den ein gang var desverre, og har blitt for mye action orientert. RE5 demoen, var altfor likt RE4 av de grunner enkelte her har påpekt. Eg føler meg litt lurt i måten Capcom har klippet og limt inn mye fra RE4.

     

    Tror neppe eg gidde å invistere i denne tittelen her ved lansering, men eit kjøpt il seinere blir det vel.

     

    Kan ikke være mer enig det du skriver.

    Nå har jeg ikke testet Residen Evil 5 demoen, men utifra det jeg kjenner til Resident Evil serien. Så er ikke Resident Evil 5 noe Resident Evil.. Det er veldig trist for fans som oss. Som har elsket serien siden 1996.

     

    Håper på at Resident Evil 6 går tilbake til sine røtter.

  2. Kommer nok til å kjøpe to utgaver av TDK til samlingen. Men det har da også en såpass bra film fortjent. Blir å kjøpe DVD'en nå når den kommer 10. desember, og så skal den eksklusive blu-ray-utgaven kjøpes inn når den kommer, for å ha litt ekstra eye candy i hylla :yes:

     

     

    Du er ikke alene. Skal kjøpe 4 utgaver. ;)

  3. Edition:

    -Gears of War 1&2 Collector`s Edition X360

    -Fallout 3 Collector`s Edition X360

    -Bioshock Collector`s Edition X360

    -Halo 3 Legendary Edition X360

    -Grand Theft Auto 4 Special Edition X360

    -Metal Gear Solid 4 Limited Edition PS3

    -God Of War 2 Limited Edition PS2

    -Resident Evil 4 Limited Edition (Ekslusiv NGC med RE4 Logo)

     

    Det var det jeg hadde. :love:

  4. Og forresten. Jeg har ikke PS3, men jeg leser aldri gamespot anmeldelser etter at de sparket han "duden" (dere vet hvem jeg mener) for å gi kane & lynch lav score.

     

    De folka der er så pro xbox 360 at jeg bli kvalm. Og husk, jeg har bare xbox. Føler også gametrailers.com er veldig pro xbox 360. Hver gang det er GT TV snakker de alltid positivt om xbox 360 og ikke så altfor positivt om ps3.

     

    Og så gav de mgs4 en latterlig lav score. Har prøvd det, og det er det beste spillet jeg noensinne har spilt.

     

    OG helt til slutt, beklager forbanna dårlig norsk, er xbox lan her, og det ble fort mange pils

     

    Så Gamespot er pro Xbox? Gametrailers også? Fordi de ga MGS4 en lav score i følge deg? Og hva det har å si at han fyren ble sparket fra Gamespot skjønner jeg ikke helt. Han var vel pro PS3 han da? Nei, dette var mye vissvass fra deg. Kanskje det heller kan ha noe med at PS3 for ente gang kommer dårligere ut enn 360? Nei, er vel mer sannsynlig at de lyver fordi de er så pro xbox. Og IGN. Kanskje du skal legge de på lista di over pro xbox siter også.

     

    Det vil si at Gamespot er korrupt. Gametrailers er også veldig negativ til PS3. Forstår ikke det... Syns PS3 har gjort det bra med GTA 4, Elder Scrolls Oblivion også GRID.

     

    Alle husker vel dette: Youtube GRID. Gametrailers prøvde å lure fansen.

  5. Da jeg idag (for under en time siden, for å være nøyaktig) var jeg på Ekspert for å skaffe meg noe datautstyr. Ekspert har et farlig lite utvalg av spill der jeg kommer fra, men jeg tar meg alltid en kikk i den beskjedne hylla. Jeg skummet over uinteressante titler, frem til jeg kom til et cover som virkelig fanget interessen. "Hva er det som står der? Ser kjent ut... er det ikke Fallout 3?!" Jeg skyndte meg frem og fanget den i et grep som jeg ikke ville åpnet for alt i verden. "Er ikke utgivelses datoen om en uke?" Tenkte jeg. Dama i kassa scannet den, uten sprøsmål om utgivelses-datoen eller noe. Da jeg kommer hjem hiver jeg meg over dataen og søker meg frem på gamer.no. Joda. 31. oktober er release-datoen. Ifølge Gamer. Men da kommer spørsmålet mitt: Er det en glipp av Gamer, eller en glipp av Ekspert? Er jeg virkelig helt på bærtur?

     

    Hvor kjøpte du det? :wow:

×
×
  • Opprett ny...