Jump to content

andreasg88

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Lil Wayne er årets store hip hop-artist. Som Jay-Z i fjor og kanye west i 2006.. Hvem var i mellom der? Har ikke hørt noe særlig på lil-wayne, men synes hiphop konsertene på Orange har vært bra tidligere. Bare noe jeg lurer på: Sier dere Orange på den engelskspråkelige måten, eller på norsk? "Oransj" Selv sier jeg oransj.. eller, orangsj. Veit ikke om det er noe som er "riktig".
 2. Blåbær Hvis man har meldt seg inn i MJ-fanclub fikk man en kode i går eller i dag. Gjorde selv dette for å kunne sikre meg biletter til en stor opplevelse med en stor artist. Men jeg er heller ingen blodfan Panda. Priser var derfor litt for høy for min del. De ligger ute til £295-1150. Dette er i norske kroner 2830-10040 i skrivende stund. ganske dyrt ettersom man må legge på en Londontur i tillegg. Men har jævlig lyst til å dra! Kan noen verifisere prisen?
 3. Nine Inch Nails! The Mars Volta er kult forrsten.. Har ikke hørt noe før nå
 4. :/ Hva kan være mer viktig? Men folkens! Leser en del inne på roskildesia, og der er det så mange som klager.. Som jeg skrev der også: er det bare jeg som tenker at jeg drar dit uansett og bandene får komme i tillegg? Blir jo en helvettes fest uansett. Skal dit for fjerde gang nå, og bandene har aldri vært avgjørende. Bare noe som gjør festen perfekt.
 5. Vet ikke hvordan jeg får filmen rett opp her jeg. Men er dette deres type humor? Det er hvertfall min type humor.
 6. Kan ikke se at noen har laget en tråd om neste års Roskildefestival enda. Kanskje ikke så rart ettersom det fortsatt er rundt 8 og en halv mnd til festivalen. MEN som tidligere år er det mange som ikke har vært der før og lurer på ting. Rent faktabasert så vil festivalen holde sted i Roskilde, Danmark 2.-5. Juli. Warmupen begynner 28. Juni. Så hold av disse dagene for en herlig festivalopplevelse! Er det mulig å håpe på Metallica i år også, ettersom de antakeligvis er i Europa på den tiden og spiller i København bare to uker før festivalen? Hvem har tenkt seg dit? Hvilke band håper vi på?
 7. Fin liste.. Men noen som veit når det offisielle programmet slippes? Sjekka bare datoene utifra wikipedia og bandenes hjemmesider.. Står på wikipedia at RedHot spiller på torsdag. Noe jeg håper inderlig ettersom jeg må reise hjem tidlig på søndag.. De spiller hvertfall ikke på fredag (frankrike) eller lørdag (storbritania)... http://en.wikipedia.org/wiki/Roskilde_Festival_2007
 8. Slenger ut de dagene jeg veit: Torsdag: Red Hot Chili Peppers Bjørk The Killers Arcade Fire Fredag: Beastie Boys Dizzee Rascal Klaxons Queens of The Stone Age Lørdag: The Who Hayseed Dixie Søndag: Arctic Monkeys Muse The Ark Noen som veit hvilke dager noen andre band spiller på?
×
×
 • Create New...