Gå til innhold

Bossman

Medlemmer
  • Innlegg

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bossman

  1. Mine IBM 21' skjermer er totalt overlegene alle LCD skjermer jeg noensinne har lagt øyne på. skarpe, klare presise, de har dvi innganger og er perfekt instilte og lider ikke av noen lyter i bildet, de r erbriliante rett og slett. de er også forbaska plasskrevende og tunge, men det blir så liten en bakdel sett i perspektiv med hvor godt bildet er.

    regn med ca 1k stk brukt hvis du får fiska taki noen.

     

    har henholdsvis P260 og P275

    7786502[/snapback]

     

    Er det noe merkebare forskjeller mellom P260 og P275? Har muligheten til å slå kloa i en av de, men lurer på om det noe merkebare forskjell som er greit å vite før man eventuelt slår til. Takk på forhånd :)

  2. Så jeg som nå (etter uforsiktig trykking) har 3.03 må bare finne meg i å vente?

     

    Hehe, lønner seg å undersøke litt før man fikler for mye skjønner jeg :)

    7573301[/snapback]

    Har man over 2.8 vil man "aldri" kunne få homebrew uten å kjøpe modchip pga forandringer i firmwaren. Er i samme situasjonen selv, men det bekymrer meg ikke så veldig mye.

    7573335[/snapback]

     

    Det samme vil vel aldri TA 082 bruker kunne ? Eller finnes det ett snev av håp for også? Fikk nemlig en PSP til jul og det var med det dumme hovedkortet.

     

    Til trådstarter vil jeg anbefalle å bruke easydowngrader som finnes til 2.5 og 2.6 versjon, som tar deg ned til 1.5.

    Også vil jeg anbefalle å innstalere 3.02 OE-A firmware som er ett custom firmware som har det meste du trenger :thumbup:

  3. Har 2xphoto20visionII. Den ene har 1 død (grønn), den andre har 6stk (røde, grønne, blå) over hele skjermen. Ingen retur for noen, handlet for 4 måneder siden. Butikk vinner...

     

    Men jeg tror den type praksis er på vei ut siden noen produsenter startet med garanti mot en eneste død piksel.

    Hentet en likedan skjerm som boye har og oppdaget en død pixel (grønn).

    Den syntes kun når det er helt svart omtrent så jeg velger og ikke bry meg så mye om den. Ikke tar de slikt som garanti heller. Alternativet er å sende det inn med angreskjema.

     

    Hadde også en bærebar fra Elitegroup kjøpt hos multicom som hadde 4 stk døde pixler i forskjellige farger. Den fikk de i retur for enkelte av de så jeg hele tiden og da blir det veldig irriterende.

     

    Så de døde pixlene forfølger meg også, men jeg hadde lyst på en lcd skjerm for jeg er ofte ute på kompis lan osv. og da er en slik skjerm mye lettere å dra meg seg omkring.

     

    Er det noen som husker noen metoder det gikk ann å prøve for å få liv i døde pixlene igjen? Og er det noe forskjell på fargene? altså er det lettere å bli kvitt enn grønn iforhold til en rød osv.?

  4. De 3 pixlene sitter litt sprett egentlig, men jeg skal ta kontakt med Multicom på mandag så for jeg se hva vi kommer fram til.

     

    Den maseringen har jeg prøvd, uten godt resultat på en av pixlene. Jeg ønsker ikke å prøve det mer i tilfelle vi blir enig å sende den inn som muffinman hentydet til.

     

    Det jeg ville var egentlig høre om det er flere som har vært borti døde pixler og fått godkjent et form for bytte av en bærebar pc (ikke skjerm Obi Wan) p.g.a. døde pixler?

     

    Kommer med ett innlegg på mandag etter samtale med Multicom :thumbup:

  5. Jeg mottok idag G556 fra Multicom og så fram til å kose meg med pc'en, men gleden ble kortvarig når jeg oppdager under oppstart 3 døde pixler. 2 røde og en blå for å være nøyaktig. Her har jeg gitt 15k for en pc også for jeg med 3 småe irritasjonsmomenter. Dessverre så fikk jeg ikke hentet den før ikveld så jeg for ikke kontaktet de før etter helgen.

     

    Men er det egentlig noe håp for hjelp å få? Flere med erfaring dere ut om som har hatt pixelfeil på sine bærebare og evt. har kjøpt hos multicom? Har lest litt om dette pixel greiene og det virker ikke som det er noe form for "garanti" på dette. Stemmer dette?

     

    Hilsen en skuffet pc-kjøper

  6. Gunichi Mikawa (August 291888 - February 25) was an admiral in the Imperial Japanese Navy during World War II.

     

    Able to take even the worst of circumstances and turn them into your favour, you are known for your determination, good luck and control of any situation. Unfortunately your way of following through what you have set out to do is not always done in the best way and for that you have many critics.

  7. Ettersom jeg liker bilspill godt så hadde jeg ønsket meg en meget realistisk bil simulator. Asfaltracing, rally eller hva det nå måtte være spiller liten rolle, så lenge det er REALISTISK. Med det mener jeg at bilen skal handlere som en nærmest virkelig bil. Skademotoren må bli enda mere detaljert så det gjør at alt på bilen kan bli ødelagt på alle mulige måter. Alle som følger med motorsport vet at det ikke skal mye til før en bil må bryte. Det kan også skje tekniske feil med bilen.

    Vet at det er mange som ikke ønsker det så realistisk, så sjangsen er veldig liten på at noen spillutviklere lager et slikt spill.

     

    Det hadde også vært kjempe artig om det kunne ha blitt lagd et ratt med skikkelig girshift og pedalsett med clutch. Vet at Act Labs har ett, men det er så innmari dyrt for det er ikke å få tak i her i Norge så vidt jeg.

     

    Så konklusjonen er klar: Realismen må bli høyere og mer virkelighetsnær :thumbup:

  8. Da anbefaller jeg å gå inn på www.ebay.co.uk som er engelsk auksjonsside.

    Har kjøpt endel spill til Super Nintendo der og det fungerer som bare det. Bare vær litt bevisst på hvem du kjøper av og legger inn bud på for alle er ikke like troverdig. Det kan du bl.a. se på feedbacken de har fått og om det er folk som bytter user_id i jevne mellomrom.

     

    Hvis du har noen spørsmål så er det bare å fyre i vei. Send meg en PM hvis du ønsker å ta en prat via MSN hvis du ønsker det :yes:

  9. Dette Rally spillet holder jeg øye med selv.

    Virker særdeles realistisk og fysikk motoren virker lovende utifra de video snuttene jeg har sett. Håper det er noe for den simulator elskern som meg, for simulator spill er det mangel vare på markedet idag.

×
×
  • Opprett ny...