Gå til innhold

ella8pw

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ella8pw sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Var det samme jeg tenkte Man får prøve gi det svaret så får man lære av tilbakemeldingen om det skulle være feil
  2. Takk for tips folkens! Får ha en åpen dialog med banken så får man se hva man får til!
  3. Heisann. Er det noen hydraulikk hoder som hjelpe en hydraulikk nybegynner? På denne tegningen vil ikke systemet fungerer. Er det fordi at retur linjen på T skal gå til tank fra begge linjer, og ikke direkte til hverandre? Eller er jeg helt på jordet? "Virkemåten til sylinderene er at de skal kunne styres inn og ut individuelt (uavhenging av hverandre)" Har også fått i oppgave å gi en oppdatert tegning, ville dere ha tatt med noe mer?
  4. Takk for svar folkens Hun har inntekt på rundt 600.000, og har oppspart nok egenkapital i slutten av 2023. Så ved ett scenario at leie inntekter betaler ned avdragene/rentene fra lånene for begge leilighetene, så vil vi mest sannsynlig ikke få lånt mer penger til en bolig vi kjøper sammen? Selv om man eventuelt sette leilighetene som sikkerhet? eller tenker jeg helt feil? Så begynner jeg å lure når jeg sitter her, Er det mulig å ha ett felles boliglån på fellesbolig, og ett alene på en utleie leilighet? Sikkert lettere å bare å høre direkte med banken, men kjekt å høre om noen av dere har noe erfaring/kunnskap om det.
  5. Bor i Oslo og vi tenker å kjøpe de leilighetene vi skal ha hver for oss her. Ett eventuell bosted sammen blir ikke i Oslo, men på mere landlige steder. Tenker å ha utleie leilighetene som "sparing". Alene har jeg inntekt på rundt 1.000.000 og ingen andre lån.
  6. Hei folkens! Jeg og min samboer bor per dags dato i en leilighet vi leier. Jeg får lån alene på 4 mill og hun har ikke nok egenkapital enda. Jeg vet at jeg kan hjelpe henne inn i bolig markedet nå, men siden vi ikke har vært sammen lenge så vil jeg eventuelt vente med å kjøpe sammen med hun. Planen er at jeg kjøper leilighet alene til våren og hun kjøper egen leilighet i starten av 2024. Deretter vil vi leie ut begge leilighetene og kjøpe ett bosted sammen. Da har vi også en leilighet å gå tilbake til, om det eventuelt skulle gå skeis i fremtiden. Er det vanskelig å få lån til ett nytt bosted, hvis man allerede har lån på en leilighet man leier ut? Hva tenker dere om denne planen?
×
×
  • Opprett ny...