Gå til innhold

olz

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olz

  1. Kan kun kjøpe bilen i autoriserte Apple-forretninger.Kan kun installere autoriserte CD-spillere/ekstrautstyr. Oppdager Apple at du har installert ekstrautstyr de ikke har godkjent, fjerner de dem.Kommer ikke med bremser, da Apple mener de er unødvendig å ha....Fås kun i sort og hvit.Vinduene knuses hvis man kjører over en dump.Motor, plugger, olje, filtre, etc kan kun byttes på autoriserte Apple verksteder.Kan ikke bruke drivstoff produsert av andre enn Apple selv.etc.etc.

     

    ikkje gløm at dei kun hadde satt på EN pedal :D

    • Liker 1
  2. olz: Hadde du bare vært up to date på patch-notes o.l. hadde du visst at de faktisk balanserer "gamle" champs hele tiden. Bare sjekk patchen som kom idag: http://eune.leagueoflegends.com/news/release-notes-v100122

     

    Dei har retta på enkelte av dei gamle ja, eg satte det berre litt på spissen, men der er rom for forbedringa på dei gamle endå imo. Det skal jo seff litt til å ha orden på havet av char's, eg synst berre dei kunne laga en mindre char i slengen og heller ha litt meir styring på dei gamle. Er mange eg kjenner som dela den oppfatninga.

  3. skjeldan har eg hatt meir tekniske småproblem med eit spel som lol. veldig irriterande etterkvert.

     

    det med at dei splitta eu i to dela virka veldig som ei kvasiløysing. burde vert mulig å heller utvide serverparken framfor å splitte på den måten. hittil har eg fått masse russarar o.l. på laget som ikkje kan engelsk og dermed blir alle forma for kommunikasjon nytteslaust, berre endelaus plinging på kartet.

     

    framfor å prøve å rette alle feila eller å balansere gamle char's berre pøsar dei på med nye. begynder å bli en del ubrukelige chars etterkvert i "riot-graveyarden" :p

  4. Hei.

    Har bygd pc med grei balanse mellom ytelse og idle-stillhet i tankane. Har skaffa vannkjøling på cpu, tempstyrte noctuavifter i kabinett (lyddempa fractal) osv osv.

     

    men noke laga viftestøy endå, og det vise seg at hx850w'ern min laga jevn sus som ei gjennnomsnittlig 120mm vifte på ca90%. ALT anna er musestille.

     

    ingen søk eg gjorde på forum eller googling gir meg konkret svar på om denne psu'n skal suse veldig merkbart i et stille rom.

    noken som kan svare meg på dette? :)

     

    (nevneverdig maskinvare er i7-920, hd5970 og 3x2gb kingston 2000MHz-ram, ingen overklokk på noke.)

     

    hadde ei corsair tx650w tidligare som ikkje var hørbar, derfor fatta eg litt mistanke angåande støy fra denne :p

  5. Hejhej.

     

    Har skaffa meg to corsair 120gb SSD'a nylig og har satt dei opp i lignande-"raid0" ("superspeed" i asus sin DriveXpert-funksjon :p ) på JMICRON-kontrolleren på mitt asus P6T-HK.

     

    Eg får inntrykk av at denne kontrolleren ikkje er så bra, då install av win7 tok evigheta, samt at oppstarten (sjøl på fresh install) er like "treg" som snurredisken eg hadde før.

     

    Når maskina først er oppe og går, er det derimot voldsom fart i sakene.

     

     

    Men til hovedspørsmålet:

    Er der noke å hente på å bytte til et raidkontrollerkort i en prisklasse under tusenlappen?

     

    og ellers om folk har noken anbefalinga på kontroller så vil eg gjerne høre om dei :D

     

    kortet trenger ikkje ha meir enn to porta, då eg kun raida to diska.

     

    (et søk på forumet gav anbefalinga til kort i en prisklasse over 2-3000, og det er over mitt pc-budsjett :p )

     

    EDIT: greit å få med at eg er nybegynner når det kjem til raiding :)

×
×
  • Opprett ny...