Gå til innhold

Pandaanders

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pandaanders

  1. Jeg har en erfaring med Multicom... Kjøpte en lisensfri notebook derfra (modell N150SD). Den fungerer godt med Linux, men på alle distroene jeg har prøvd er det en bug jeg ikke har klart å komme rundt. Når jeg vekker den etter dvale, fungerer ikke lyden i høretelefonene, og jeg må kjøre en kald boot for å få lyd i den igjen. Høyttalerne funker hele tiden, bugen er kun med Jack-lydutgangen.

  2. Jeg har lenge kost meg med å spille piano for meg selv og lage egen musikk. Men jeg har aldri hatt mot til å spille det for folk, for jeg har en innebygget mekanisme som sier at musikken jeg lager vil kjede resten av verden.

     

    Som en øvelse i å tørre å vise meg litt mer frem, har jeg lagt noen sanger ut på youtube. Har lagt ut lenker på facebook og fått skryt, men det er jo av folk som kjenner meg, og jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger fra noen som er objektive.

     

    Derfor lurer jeg på om noen her har lyst til å ta en lytt og komme med tilbakemeldinger.

     

    Håper det blir du! :)

     

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLppz1ffmFKUSJoIrCsUS7vgnQNz_ife1c

     

    Edit: Forandret ordlyden noe.

  3. Dette er min ultimate ear-candy:

     

    Bumblefoot (Ron Thal): Delilah

     

    Hver gang jeg hører denne låta så får jeg lyst til å dele den, for jeg synes den har så mange fantastiske elementer. Tingene som gir meg frysninger er

     

    - Bassgangene

    - Akkordprogresjonene

    - Gitarsoloen (minner meg av en eller annen grunn om Poirot-temaet)

    - Riffet som starter kl 3.09

     

    Så mange greier puttet inn i en liten låt som bare er komplett nydelig! Synger bra gjør han også!

     

    http://youtu.be/DJhbtDeY2fs

     

    Hva er din? Begrunn gjerne svaret!

  4. Hva med å si hva den heter og hvem som fremfører så blir det lettere å lete ?

    Ja beklager, det burde jeg ha tenkt på, Hardboiled Rice! Sangen heter 3 piece, er skrevet av Ron Thal (Bumblefoot) og featurer E Meleo på vokal.

     

    Etter videre googling fant jeg til slutt hele sangen, den finnes på en cd med det fengende navnet " Disc # CAR356A Rap & Hip Hop". Sangen kan høres her: m.unippm.cn/Browse/Labels/CD%20Listing/CD%20Details.aspx?cdId=5183

  5. Hei!

     

    Jeg prøver å hjelpe noen med å se over en oppgave de har skrevet (HiO). I kildehenvisningen til slutt i oppgaven skal det refereres til noe jeg ikke helt klarer å finne ut hvordan skal stå i lista:

     

    En artikkel hentet fra en artikkelsamling om drama og teater (kompendium fra skolen)

     

    artikkelen hun har brukt heter "To magiske rom: Om forholdet mellom dramatisk lek og teaterkunst (Faith Guss).

     

    Så står det at dette er hentet fra heftet Lekens Drama, Hio-notat 1997 nr. 40

     

    Hvordan skriver man dette i en kildeliste?

  6. Nå har jeg fått Runes of Dublon-pakka i posten, og det ser ut til at jeg har klart å sette den sammen (selv om jeg fikk gnagsår i hjernen av alle ledningene inni der :-)). Lurte litt på den USB3 ledninga jeg ikke fant noen plass å plugge inn, men fant svaret noen innlegg over her.

    Men en ting får jeg ikke til å fungere, og det plager meg. På baksiden, på de eksterne tilkoplingene, kommer det ikke lyd ut av line out-jacken. Har dobbeltsjekka høytalerne mine og vet at de fungerer både fra telefon og front line out. Men jeg vil ikke ha den ledninga i front! Er det noen som kan hjelpe meg med en løsning?

     

    Edit: Fant ut av det... Jeg hadde trykket på feil alternativ i Realtek HD audio manager.

    • Liker 1
  7. Hei!

     

    Jeg sikler litt etter Runes of Dublon, for den passer inn i mitt budsjett. Men så har jeg funnet en ferdiglaget pc til ca samme pris og lurer på hvordan denne kommer ut i en konkurranse med Runes...

     

    Runes of Dublon vs denne fra Siba.

     

    Er siba sin mye dårligere? Hvor taper den?

     

    Jeg ønsker en billig og grei pc til spill (fikk Skyrim i julegave!), film og bildebehandling. Jeg kan sette den sammen selv, men trenger ikke hvis jeg finner en like bra til samme pris.

  8. Hei!

     

    Jeg kjøpte en pakke rødbeter, for jeg aldri smakt "ferske" rødbeter før. Har lyst til å eksperimentere litt. Når jeg ser på nettet etter oppskrifter med rødbeter i, står det hele tiden at de må kokes før bruk. Er dette viktig for noe annet enn konsistensen på grønnsaken? Er den farlig å spise ukokt?

     

    Takker for svar.

  9. Det er også ganske viktig at begge bildene har belysning som "samarbeider". Hvis det vises på bildet av rommet at lyset kommer fra en side, så bør lyset komme fra samme side på labutstyret. Hvis ikke bør du speilvende det ene bildet eller få nye bilder som harmonerer. Deretter gjør du som JoonGoii og Wildbill sier.

×
×
  • Opprett ny...