Gå til innhold

Moonshield

Medlemmer
  • Innlegg

    1 723
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moonshield

  1. Takk, takk :)

    Begynner å bli førnøyd med det nå, men er sikkert rom for forbedringer. Noen som har komentarer angående evt. forbedringern jeg kan gjøre?

     

    Selve UI'en din ser helt greit ut og jeg har mest bare kommentarer om utseende på det (obviously).

    Og jeg antar du liker funksjonalitet ovenfor utseende, anyhow; jeg tar det slikt -jeg- ville gjort det og ting jeg ser klart kan forbedres (IMO).

     

    - Scale ned action bars, mye og.

    - Bytt skin på action bars, vet ikke hva du bruker, Buttonfacade eller Cycircled, men hvis du ikke bruker Buttonfacade, last det ned og ta med det Caith skinnet mens du er der, og sett litt gloss på det.

    - Istedenfor å bruke Fubar så kan du laste ned SldataText som gjør at du kan flytte teksten hvor enn du vil på skjermen og gjøre den mye smoothere og det ser bedre ut. + At FuBar sluker memory.

     

    @ Unitframes:

     

    Pitbull er tingen, du kan scale det, endre på absolutt (tror jeg hvertfall) alt der og finpusse det til akkurat ditt behov. Jeg ser f.eks at du har class text, lvl og race på din egen unitframe, det er vel _strengt_ talt ikke nødvendig.

     

    @ Minimap:

     

    Prøv å gjem så mange minimap buttons du kan, ser mye finere ut og det blir alt i alt cleanere.

     

     

    Alt jeg kommer på nå, jeg får det kanskje til å virke som om jeg er en drittsekk men prøv å ta dette som tips. ^^

  2. Ja huntere ser jeg mye merksnodig rart fra og. Jeg sa "lets make this a quick run" og hunter gjøken slo på den aspekten som gjør at man springer fortere men blir stunna av når man blir truffet.

     

    It has written "win" all over it.

     

     

    Nerf DK

     

    - selvom rogues har litt smålove incoming, gogo combat

  3. Jeg klarer ikke holde ut lenger! Nå som sommerferien nærmer seg, og lange netter med ny PC står for døren, kjenner jeg trangen etter å føle gleden av å finne frem en kald boks fra kjøleskapet, bake meg en fin tønne, plassere den under leppa på venstre side, der den sitter så fint, og lene meg tilbake i godstolen.

    Jeg har ikke noe valg, jeg begynne igjen så fort døgninga og solfylte dager ute begynner.

     

    Ligge på Ulvøya og sole seg mens man puster inn aromaen av Skruf eller General,

    glede seg så inderlig til de gamle har lagt seg så man kan dra frem boksen, eller å sette seg fint til rette i sofaen med vennegjengen, plassere en fuktig pose under leppa og se en film.

    Bare tanken på å eie en boks, en boks med små, saftige herligheter inni, er så vidunderlig at jeg allerede kjenner den salte smaken av giftig saft som renner ned i munnvikene mine. Åh, hvilken vakker dag vil det ikke bli, den dagen da jeg dytter den lille posen fylt med all verdens fantastiske giftstoffer, inn under leppa mi og lar rusen som jeg ikke har kjent siden min debut, spre seg i kroppen min?

     

    :D

     

    Herlig skrevet. Jeg tar en pris i ny og ne. Hobbysnusing er billigst. Og da gjør jeg det for å kose meg. ^.^

×
×
  • Opprett ny...