Gå til innhold

torleif

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av torleif

  1. Du blir nokk fornøyd med kjøpet men jeg kann fortelle att ved sekond deal kjøp erfaring av både Dell og Compaq opplevde jeg god service hos Dell`s Spare parts mens Compaq viste aroganse med krav om innlev. av maskin ( med ut gått garanti) til Info Care for å i det hele ut levere detaljer til nytt lade adapter som røyk på en M300 ny i Sept. 2000 med 1 års garanti ( altså ikke gammel historie om eldre mod. fra Compaq) da det gammle skulle resirk osv. Dell`s spare parts selger alt fra oppgrad. av sjermkort til Cpu osv. direkte til slutt bruker. Kanskje Compaq viser mer kunde vennlig behanling overfor ny kjøper når garantien er gått ut? for all del sikre deg 3 års garanti. Hvis du selv ikke rører en skrue på Pc kan nokk Compaq`s avtale med Info Care være grei men den blir forfærdelig dyr når garanti er gått ut da eller ved oppgradering!.

     

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: torleif på 2002-09-02 23:34 ]

  2. Hvis qxl sender deg regning på noe du ikke har fått! f.eks auksjonerte varer hvor kjøper ikke svarer (ikke uvanlig) etter handel, er det mulig å klage! jeg har selv solgt på qxl hvor kjøper aldri lot høre fra seg, jeg klaget og fikk en merkelig tilbakemelding fra qxl som jeg ikke skjønte bæret av! hvor de forsøkte å forklare hvordan man går frem ved "brutt handel" dette var rett og slett iriterende å bruke tid på da jeg ikke fant frem til riktig link osv. Siden qxl`s gebyr var så lite betalte jeg! kanskje det er derfor gebyret er så lite ? hvis folk finner det for vanskelig å klage/regningen liten så betaler man kr. kr. 250 for x anntal handel og gidder ikke klage for å få ned regningen en 50 lapp. Men de endrer jo sida raskere en folk sjifter truse så kanskje det er blitt bedre ?. Hvis du er seig og er blitt uriktig behandlet klag til kongen.

     

    [ Denne Melding var redigert av: torleif på 2002-08-30 11:40 ]

  3. Hei!

    Det er mulig du finner bios oppdatering til din model på Toshiba`s hjemme side. Jeg har selv oppdatert en toshiba S 310 noe som var helt uproblematisk, (nermest plugg and play). du får da støtte for større hardisk. Hvis ikke kan du sette in en 10 Gb. som jo fungerer (viser 8, gb) noen fare skulle ikke det innebære for din maskin.

  4. Ja og hvis den 21" Eizo skjermen kommer knust i posten hva da? eller kanskje du betaler forskudd og får murstein i en stor eske !!! så sitter en jeng 16 åringer og knegger!!!.

    hva med disse gebyra qxl har begynt å rote med ? virker som de ikke er helt 100% spør du meg!. Solgte litt rusk av utstyr der og fikk en regning på kr.250.- Vurderte å klage men betalte.

     

    [ Denne Melding var redigert av: torleif på 2002-07-14 21:06 ]

  5. Nei!

    Dell er jo skrytt opp pga. deres oppgradering vennlighet (sjekk dette!! http://docs.euro.dell.com/docs/systems/ins...ove.htm#1084976 ) og support sider(av f.eks Pc World)det har jeg aldri hørt eller lest om Fujitsu Siemens og deres Amilo D. Sjekk deres hjemmesider, bruker de f.eks Intel hk. kan oppgraderin vær mulig men noen som f.eks Compaq lodder komponentene på hk.

     

    [ Denne Melding var redigert av: torleif på 2002-06-21 20:00 ]

  6. Hei!

    Jeg har byttet ut 16mb. ati skjermkort med et Nvidia 32mb på en Dell Inspiron 8000 detaljert instruks for demonterin/montering finner du på Dell`s hjemme side noe som er unikt http://docs.euro.dell.com/docs/systems/ins...ove.htm#1084976 . Du finner detaljert instruks for oppgradering av cpu ol. delene får du kjøpt ved å be om å bli satt over til spare parts hos dell, og du sier hva ønsket er. men skall du oppgradere cpu ville jeg kjøpt den hos itbutikken som nokk har en rimeligere pris( ps! jeg snakker om bærbar pc ja!)se forøvrig utvalget de har på bærbar cpu (unikt?) Jeg vet at Asus og f.eks Rec er oppgraderings vennlig på cpu ( kan variere på model).

     

    <font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: torleif på 2002-06-06 20:36 ]</font>

     

    <font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: torleif på 2002-06-06 20:41 ]</font>

     

    <font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: torleif på 2002-06-06 20:55 ]</font>

     

    [ Denne Melding var redigert av: torleif på 2002-06-21 20:02 ]

×
×
  • Opprett ny...