Gå til innhold

galedahle

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av galedahle

  1. Tragisk at en slik utgave som pinball pack gold baserer seg på en dårlig pc versjon istedenfor amiga som var bedre på den tiden! Egentlig burde GOG få opp øynene og ikke bare utgi gamle versjoner, men faktisk lage bedre versjoner slik som det ble gjort med nydelige"Another World" 15 Anniversary Edition! Da hadde dem solgt som hakka møkk er jeg sikker på! Jeg hadde ihvertfal kjøpt mange flere spill derfra om de bare hadde hatt bedre oppløsning om ikke annet!

     

    110% enig!

  2. Gleder meg til Heavy Rain-fansen skal sutre over grafikken. B)

     

    Synes det virker ganske interessant, spesielt om de klarer å få trykt en del ordentlige gåter inni der, som Heavy Rain manglet totalt. Litt dumt at spillet ikke fortsetter på samme måte som Heavy Rain selv om du ikke klarer QTE, men hadde fort blitt få hovedpersoner igjen da. :p

     

    Hvorfor i helvete sammenligner du dette drittet med fantastiske Heavy Rain?

     

     

    Hvorfor kaller du dette for "dritt"?

  3. Hvor mange utgivelser av gamle spill skal Sega egentlig gi ut? Det er jo flott at de gjør det, men når den samme samlingen finnes på absolutt samtlige konsoller på markedet, uten at de tidligere utgivelsene ikke har tilført spillene noe nytt, som bedre grafikk eller lyd, er vel dette litt teit...eller?. Mange ville vel ment at dette hadde ødelagt originalspillene, men jeg hadde ikke hatt noe imot å sett f.eks Sonic 2 med forbedret grafikk, og orkestrert musikk, men med samme originale gameplay.

     

    En ting til, et MegaDrive spill tar et sted mellom 1 og 2MB i snitt. På en DVD/Blue-Ray-plate får man plass til drastisk flere spill enn 45 stykk. Lanser hele katalogen, eller øk innholdet på utgivelsene kraftig!

  4. Jepp, traileren de har laget bekrefter at de også slipper spillet i år. De har et meget aktivt community som passer på dem, og moderatorene svarer stadig på spørsmål. De sluttet vel å poste nyheter på forsiden fordi at det stjal unødvendig tid og arbeidskraft, de ville heller konsentrere seg fullt om å ferdiggjøre spillet, fremfor å lage store artikler på forsiden. "Alle mann til tankene" er filosofien nå. Fantastisk at dette spillet blir gratis for de som allerede har HL2. Laget av folk på sin fritid, som har full jobb/skole og gjerne travelt familieliv ved siden av. Jeg vurderer å donere noen slanter om det er mulighet for det.

     

    Angående Borealis, ble det noensinne gitt et hint om at vi kunne få se Portal Gun i Ep3? En kamerat av meg mente at dette ble hintet fram, antar da han så dette i Portal selvsagt. Var gøy å bruke Portal Gun, men jeg håper ikke dette blir et dominerende spillelement i Ep3. Jeg håper Borealis skjuler teknologi som vi aldri har sett maken til, dersom Portal Gun er hele konseptet så er jo det ikke spennende lenger, da vet vi hva dette "merkelige" allerede er.

     

    Vi får vente og se.

  5. Er en tråd på steam-forumet om dette også

     

    Link

     

    Dette trenger faktisk ikke ha noe som helst med Gordon å gjøre. Kanskje de har interesse av å presentere en døv person i et av sine kommende HL-spill (HL3?)

     

    Jeg personlig håper at dette ikke har noe som helst med Ep3 å gjøre, dersom de ikke er kommet lenger enn at de enda sitter å bygger historien sammen, vil dette bli en ny Duke Nukem Forever. Er jeg pessimist?

  6. Ble litt forvirret nå, hehe. Litt forskjellige uttrykk ute og går. Dersom dette faktisk dreier seg om Gordon, så kan det bety

     

    1. Han er døv. Han bruker tegnspråk både for å forstå og uttrykke seg. Dette virker ikke så sannsynlig, ingen har brukt tegnspråk ovenfor Gordon før i spillet. Hvorfor skulle de plutselig begynne å gjøre det nå? Gordon har fint greid å høre hva Dr. Isaac Kleiner etc har fortalt ham - i hvert fall har han forstått det, siden han som oftest gjør som han får beskjed om. Vi er Gordon, og vi hører hva Dr Isaac sier.

     

     

    2. Han er stum. Han kan fint høre andre, men har vanskelig for å uttrykke seg verbalt. Dette gjøres derfor med tegnspråk. Dette alternativet kan lettere toleres, og kanskje har Gordon brukt tegnspråk ovenfor Isaac, Alyx etc i spillet, uten at vi faktisk har sett det (ser jo litt teit ut med armer som vifter rett foran skjermen). Folk snakker til Gordon, han responderer med tegnspråk.

     

    Nå skal det jo sies at dette ikke trenger å gjelde Gordon, kanskje det er en ny person som blir presentert i Ep3.

     

    VG impliserer at Gordon er døv, jeg mener det mer sannsynlig er at han er stum. Om han er døv vil Valve få litt forklaringsproblemer tror jeg (men de løser det nok).

  7. Haha! Kan det tenkes at Gordon faktisk er stum da? Har alltid sett på stillheten hans som et tegn på at spilleren selv ikke skal bli definert av en annen stemme, så der Gordon faktisk skulle snakket, skal heller spilleren selv kunne svare. Men nå har jo stillheten muligens fått et svar.

     

    Merker meg setningen " (...) tidligere var forelsket i en døv person". Alyx har vært forelsket i en døv person før, men er det kanskje ikke lenger? Kanskje de har hatt et forhold tidligere, men gjort det slutt?

     

    For øvrig håper jeg det ikke blir så mye kliss i Ep3.

     

    Bra å få høre litt info, men noe sier meg at dette kan dette tyde på at de har langt igjen å gå. Jeg tror spillet er langt fra ferdig produsert :-/

  8. Her ser dere et

    . Da dette er kode fra Ep2, så vil sikkert flere ting endres. Men med stor sannsynlighet vil vel telekinetikk (riktig stavet?) være sentralt, pluss en form for melee-attack.

     

    Fant også en "godbit" av en mod, en fyr som har laget sin versjon av Ep3, den er rimelig uferdig, men ganske bra laget.

     

    Gjennomgang av moden fra youtube:

    Del 1

    Del 2

    Del 3

     

    Moden kan lastes ned bl.a her

    Den krever at du har Ep2 innstallert.

  9. Ok, litt småplukk dette kanskje, men likevel irriterende:

     

    Når du bygger nytt varehus ved kysten langs en ny øy, så overføres alt du har på skipet fra før av automatisk til denne nye øyen. Er det mulig å skru denne funksjonen av?

     

    Og en ting til - som en del av quests, så skal du gjerne få fraktet diverse papirer og andre ting over til de riktige personer. Disse ligger i varehuset sitt såkalte "strong room" (var det riktig navn?). Som oftest blir disse overført automatisk til skipet ditt, men det hender også at de ikke gjør det. Er dette en bug?

     

    Som sagt, småplukk kanskje, men det har forlenget tiden jeg har brukt på diverse oppdrag, fordi jeg trodde jeg hadde ting i skipet som ikke var der likevel.

     

    Kanskje jeg også bare er korttenkt.

     

    Ellers så er det et utrolig flott spill, (men med en idiotisk form for DRM.)

  10. Er det mulig å få vite på forhånd at en produksjonsenhet ikke kommer til å fungere, før man har bygget den? Enkelte ting krever en spesiell temperatur og jord. Dates (dadler?) krever varmt klima, greit nok. Men noen enheter gir f.eks silke. Om jeg prøver å sette en silkefabrikk i ørkenen, får jeg et forbudsskilt mot dette, som tegn på at det ikke vil bli noe effektivt eller ikke kommer til å fungere.

     

    Greit nok, så da prøver jeg på en annen øy, en litt grønnere kanskje. Jeg får plassert fabrikken, ingen rød sirkel som sier at dette ikke kommer til å gå. Men så, 15 sekunder ETTER at jeg har brukt tid, stein, tømmer, gull og gud vet hva, SÅ får jeg beskjed om at silkeproduksjon ikke kan foregå her fordi jorden er ubrukelig. Hvorfor ikke få vite det i forkant? Er det noen måte å finne dette ut på, i stedet å seile fra øy til øy og teste ut om det fungerer?

  11. Siden det fortsatt er Euro, så blir nok ikke noen spill på meg. Men flott for folk i USA.

     

    Birger :)

     

    De har nok valgt den verst tenkelige plattformen til å spre spillene sine (er kanskje ikke noe i veien med steam i seg selv, men det er det såvisst med Valve) hva gjelder pris, og forsåvidt kundeforhold også, da de ikke har kommentert omleggingen med et **** ord.

     

    Satser på en lansering på Good Old Games eller D2D.

  12. Håper dette kommer ut ila året, har fulgt med på dette latterlig lenge nå.

     

    Om du har sett traileren til spillet, så kommer det ut i 2009. Ellers har de gode grunner for å holde

    på så lenge som de gjør, for de som er aktiv i og følger med på forumet. Dette er ikke noe de får betalt for, dette er et prosjekt som kommer ved siden av jobb, familieliv, venner og andre fritidsaktiviteter. Utviklerne har masse annet i livet som opptar dem enn Black Mesa. Og de er drittlei av å høre på folk som maser om når de kommer ut (har gjort det selv). Vi bør være glade for at vi i det hele tatt får spille dette, og fremfor alt - gratis (så lenge du har HL2).

  13. Digger spillet. Verdt hvert eneste krone fra Direct2Drive, tror nok at jeg switcher over fra steam til dem, nesten 200 kr i forskjell (det meste er billigere på d2d).

     

    Bra humor, morsomt å spille. Elsker Overlord!

    kjøpte du det ved UK, eller US?

     

    Kjøpte det fra US. 40$ (260kr), i motsetning til Steam sine latterlige 50€ (454kr).

  14. Er publikum egentlig bedre fremstilt enn i Fifa 2000? Det var jo grensesprengende i sin tid med tanke på den delen (spesielt overgangen Fifa 99-2000). Sist jeg sjekket var publikum fremdeles flate pappfigurer, men det kan være fordi grafikkinnstillingene var lav. Uansett, har de kommet lengre på dette området? Synes ikke Fifa gjør så store grafisk fremgang som den gjorde før.

×
×
  • Opprett ny...