Gå til innhold

Happytreeangi

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Happytreeangi

  1. Heihei, kjøpte Wii på fredag og har spillt SMG non-stop, har nå lyst til å teste online mulighetene, har lagt merke til "internet channel" som man kan laste ned, er det Opera browseren? Eller er det en egen browser? Isåfall, fungerer det som vanlig internett? Kan jeg gå på Youtube og Diskusjon.no feks?

     

    Takker for svar ;)

  2. Hei, har bare noen små spørsmål om ps3:

     

    1. Hvordan er det å spille på en "gammal" tv? Har en sony 32" tv, helt normal ikke-hd.

    2. Er det verdt å kjøpe den nye 40gb ps3'en? Vil jeg trenge de tingene jeg mister etter hvert? Fordi jeg vil heller bruke de pengene jeg sparer på å kjøpe den på spill.

    3. Spillbiblioteket er ikke så stort akkurat nå, så har dere noen tips på gode ps3 spill som er ute?

     

    Takker for svar :thumbup:

  3. Hei, kjøpte meg Devil May Cry3 her om dagen og har spillt det i sånn 20min og jeg orker ikke mere, jeg kan jo kun bruke bokstavtastene! Hvorfor kan jeg ikke spille med musen eller sitte andre knapper på "space" knappen? Hele opplæringen om hvordan man dodger fiender og sånn så står det bare gamepad knappene, aldri keyboard knappene. Jeg orker rett å slett ikke å spille spill med dårlige kontroller, men DMC3 virker sinnsykt kult. Så trenger man gamepad for å spille? Eller er det et noe som kan ordne at man kan bruke keyboard og mus effektivt? (gamepad er en kontrollstikke til pc)

     

     

     

    Takker for hjelp. :)

×
×
  • Opprett ny...