Gå til innhold

ThUnD3rM0rPh

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ThUnD3rM0rPh

  1. Nei, jeg finner ikke noe om overscan i CCC. Fant en option i selve menyen på skjermen som gikk på overscan, og det gjorde at det hjalp noe, men ikke nok. Mangler fremdeles en cm på hver av sidene og en halv cm i topp og bunn. Og da er bildet fremdeles uskarpt og adskillig bedre med VGA kabelen.

     

    Jeg for vel bare bite i det sure eplet og bruke VGA kabelen da. Vurderer og selge skjermen igjen og heller kjøpe en 16:10 skjerm med DVI.

     

    CCC - Graphics - Desktop & Displays - Høyreklikk på skjermen nederst til venstre - Configure - Scaling Options - overscan 0%

    problem solved

  2. Ser at du ikke har funnet strømforsyning enda her er endel som er tilpasset carputers http://linitx.com/viewcategory.php?catid=152&pp=149,152

    finnes også på mp3car.com

     

    Med tanke på harddisk funker vanlige harddisker fint om du henger dem opp i ett strekkoppheng, har selv brukt o-ringer og det funker fett. SSD er selvsagt perfekt til OS og skal du hovedsaklig bruke maskinen bare til mp3 og gps trenger du jo ikke allverden med plass, en kjapp 32GB SSD er trolig mer enn nok.

     

    Jeg er enig i at 2GB ram skulle bli bra, selv om 1GB egentlig holder i massevis så sant du ikke har tenkt å bruke Vista som OS.

     

    Hvor har du tenkt å plassere pc'n? bagasjerommet, hanskerommet eller under passasjersete?

     

    Skal du lage kabinett selv eller kjøpe? Jeg har selv en stygg liten sponplateboks som ligger i bagasjerommet.

     

    Hvilken lilliput skjerm har du tenkt å kjøpe?

  3. Du kan jo prøve qxl og andre auksjons steder.

    Jeg vill tro at om du får tak i Momo Force, vill det koste deg dyrt. jeg betalte vell 1400Kr for mitt og det var mens de fantes i butikken.

     

    Som eier av Momo Force, så vet jeg jo at det fortsatt er det beste rattet til pc i dag (innenfor en normal pris) og det har tydeligvis trådstarter fått med seg. Det skal jo sies at momo driving force (bildet spirograf postet) er en god lille bror, men ingenting slår gode gammle Momo force.

  4. Dette var absolutt verdt pengene. Freecode Geir's foredrag var mest interessant, han var jo også den flinkeste, rent foredragsmessig.

     

    Den laaange IBM-mannen var litt for formanende. Han sa jo: power5 is the best prosessor in the world, fjørti ganger. Det er vell ikke akkurat det vi, som var der, ville høre. Litt mer hardware info hadde vell vært mer interessant i mine øyne.

     

    Debian/Ubuntu gutten var kanskje ikke den beste foredragsholderen, har sikkert litt med at det ikke er hver dag han gjør det. Det skal jo sies at når han begynte var jeg blitt noe brisen :p

    praktisk med bar i samme rom :)

     

    Det var veldig synd at Novell/Suse mannen var syk og ikke kunne komme. Kunne sikkert blitt ett par interessante diskusjoner mellon han og Freecode Geir

     

    Personelig var jeg jo ikke der for musikken så den skippet jeg lett.

  5. de hvite(vanligvis) du finner på hovedkort i dag, er vanlig 32 bits PCI

    PCI express er enda ikke kommet på noen hovedkort men det er det som vill bli den nye standarden istedefor AGP i første omgang, og etterhvert oxo vanlig 32 bits PCI

×
×
  • Opprett ny...