Gå til innhold

Knasterud

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

Knasterud sine prestasjoner

28

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Ja, den fungerte absolutt da jeg testet den en stund. Slo seg ikke av. Men jeg må i utgangspunktet betale 2,5 kontrollere for den + frakt + gebyr = nesten 3 kontrollere. 😄 Får se hva det ender opp med. Jeg tilbød nå 1000,- og tenkte det kanskje var en grei sum for selger, produktet tatt i betraktning, samt at jeg slett ikke fikk med noen kvittering, reklamasjonsrett/garanti som annonsert. Er jo en risiko for selger også det her, om det blir retur, mht å sende en konsoll i posten med "noe løst inni." Har iallefall sagt at jeg ikke tar noe som helst ansvar ifht. det.
  2. Om den skal i retur, kan en vel ikke det. Jeg vil ikke ha skylda for å ha gjort noe, og om selger etterhvert klarer å rote frem kvittering, vil vedkommende ha reklamasjonsrett til 2028 en gang, og garanti til uti 2025 tror jeg. Og om de kan se at maskinen har vært åpnet, vil vel den retten falle bort?
  3. Jeg kjøpte den, annonsert som en fungerende maskin (ikke opplyst om noe løst inni der), og skulle følge med kvittering/garanti. Mottok aldri dette. Jeg slo den på, for å sjekke at den fungerte. Og det gjorde den. Imidlertid har jeg latt den stå i ro etter dette. Tok en evighet før jeg endelig kom i kontakt med selger. Selger har sagt to ganger nå at h*n vil ta den tilbake, og betaler og refunderer pris + frakt via Vipps, mot at jeg godkjenner "Fiks Ferdig" og selger får pengene der. Men intet skjedd. 😉 Tilbød faktisk 1000 kr for den, og følte det var maks av hva det var verdt. Bare for at selger skulle slippe å få den i retur, og mer styr med dette.
  4. Takker så mye for bekreftelse! 😊👍 Jeg er kjøper her, og selger ikke elektronikkprodukter med løse metalldeler i. 😊
  5. Takk for svar. 😊 Ja, den fungerer enn så lenge iallefall. Litt bekymret mtp løs metalldel inni der, og ingen reklamasjon eller garanti. Men 1000 kr + 226 = 1226,- er altså en ok pris å betale?
  6. Hei! 😊 Trenger litt hjelp her. Bare lurte på hva dere ville gitt for en brukt X-box series S 512 GB som dette på Finn? Brukt, angivelig fra 2023 Ingen kvittering, papirer eller info på hvor eller når den er kjøpt, så har vel ingen reklamasjon eller garanti. Er en løs metalldel inni den, som beveger seg rundt i boksen når en beveger på konsollen 1 kontroll følger med. I tillegg kommer frakt og "Fiks ferdig" på 226 kr. På forhånd takk for svar. 😊
  7. 👍Makt, kontroll, og ikke minst penger.
  8. Omtrent som i mye "menneskemat" som selges på butikken altså? 😉 Er enig i at det finnes mye dårlig dyremat. Og er nok ikke det beste en får kjøpt i vanlig dagligvarebutikk. På nett finnes det imidlertid kattemat av god kvalitet, uten det du nevner her. Må vel da presisere at jeg først og fremst da mener våtfor til katt. (Og det var vel kattemat det var snakk om her.) Hundemat vet jeg ikke noe om. Og det produseres kattemat både i Norge og Sverige. 😊 Jeg trodde forøvrig Norge og EU var på linje når det gjelder regler for tilsetningsstoffer i dyremat også, men kan hende jeg tar helt feil.
  9. Helt enig! Bortsett fra at mye kattemat holder langt høyere kvalitet enn mye menneskemat du får kjøpt på butikken. 😄
  10. Nettopp! Det kan være mye informasjon som kan være viktig eller av betydning for kjøper, som ikke er så åpenbart for selger, eller som selger glemmer å opplyse om.
×
×
  • Opprett ny...