Gå til innhold

Ninnik

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ninnik

  1. Hei og god aften godtfolk.

     

    Har for en snart 5 ukers tid gjort det slutt med kjæresten jeg har vært sammen med i ett og halvt år. Men føler fortsatt selvsagt enormt mye for hun.

     

    Tingen er at vi har vært litt ustabile fra omtrent august 2010, men det er også i den ustabile tiden at vi har hatt det best sammen. Vi tenkte først at vi skulle gjøre det slutt fordi jeg skulle flytte en stykke unna, noe vi trodde skulle bli et problem. Jeg flyttet da 9 mil unna hun, og det er strengt tatt ingenting. Og det fant vi, og det var bare slutt i en ukes tid. Og har vært noen sånne småepisoder av liten betydning i løpet av høsten og vinteren.

     

    Nå i mars omtrent så begynte jeg å bli litt sjalu siden det var en gutt som gav hun mye oppmerksomhet en periode, og hun likte oppmerksomheten selvsagt, og gjengjeldte den i litt for stor grad. Dette var noe jeg selvsagt ikke syntes så mye om og det blei en del krangling og sånn rundt om det. Senere finner jeg ut at de var ute en tur på byen og de endte opp med å kline sammen. En venn av meg ser det og lurer på om det var slutt siden han så hun med en annen en. Jeg tar det opp med hun med en gang jeg får vite det, men da har hun dratt til Spania en uke.

     

    Jeg får en uke til å roe meg ned på og finner ut at jeg fortsatt vil være sammen med hun, men at jeg ikke tollerer utroskap og at jeg ønsker kun å være sammen med hun hvis hun faktisk ønsker å være sammen med meg. Og vi ender opp med å fortsatt være sammen.

     

    Herfra og ut var det bare mye problemer og det endte med et brudd her for 5 uker siden. Ikke på grunn av utroskapet eller noe sånt, men fordi jeg ønsket mer enn hun. Og hun ikke var klar for å binde seg litt mer enn hun tidligere hadde gjort.

     

    Vi har i ettertid vært litt sammen og oppført oss som kjærester litt deretter. Men hun har også i denne perioden hatt seg med et og annet. Med andre ord er hun ikke klar for noe alvorlig forhold. Jeg har forsåvidt skjønt det og akseptert at hun har hatt den perioden som hun nå har hatt.

     

    Er det feil av meg å fortsatt ønske å være sammen med hun etter dette?

    Jeg fyller 20 i sommer og hun har akkurat fyllt 18 år.

  2. Negative repetisjoner er faen ikke dumt skal jeg si deg.

    Er i den eksentriske fasen at muskelen er sterkest (da muskelen arbeider som en brems). I statisk muskelarbeid arbeider muskelen med 100% av sin styrke. OG i eksentrisk arbeid ca 110%. Så det virkelige maksløftet gjør du jo eksentrisk. Altså uten å løfte opp. Men det blir jo neppe noe maks"LØFT" av den grunn da.

  3. Det første du bør gjøre er å ta tak i kostholdet ditt. No offense men du er litt tung og det kan selvsagt skyldes muskler, men da ville du neppe postet denne tråden. Du bør legge opp kostholdet slik at du spiser mer fett og proteiner og mindre karbohydrater. Men ville ikke kutte helt ned på karbohydratene om du liker å trene. Det kan være hardt å kutte ut karbohydrater i starten, fordi kroppen blir avhengig av glukose og man kan i værste fall få noen slags frysninger og skjelvinger av å ha en type "karbohydrat-rus". Dette er ikke farli, er bare kroppens energiomsetning som ikke er vant til å bryte ned fettmolekyler og til en viss grad også proteiner. Et fint sted å begynne kan være å anskaffe deg et program som måler matinntaket ditt. Anbefaler "mat på data 5.1" da dette har en fin database og er enkelt å bruke for nybegynnere.

     

    Det neste du bør gjøre er å trene mer. Da henholdvis i type aerob tilstand( med tilstrekkelig tilgang på oksygen) F.eks kan du ligge på en puls mellom 160 og 180 da du løper. Og du bør løpe i minimun en halvtime. Øk gjerne lengden. Men det er viktig at du ikke havner i en anaerob (uten nok O2, altså du produserer melkesyre etterhvert) tilstand hvis du ønsker å forbrenne fett. Fettsyrer kan ikke brytes ned anaerobt nemlig.

    Om du skulle klare å få inn en viss treningsrytme som er viktig for fremgang, vil jeg anbefale at du f.eks begynner å løpe 30-40 minutter 2 ganger i uken. Dette tilsvarer en forbrenning på mellom 320-450 kcal. Før du øker intensitet på løpingen din, bør du øke mengden du trener på. Altså du øker til 50-60 minutter med løping, og eventuelt 3 ganger i uken.

     

    Du sier du ønsker Magemuskler, men tro meg, magemusklene finnes, man må bare få vekk underhudsfettet og etterhvert synes magemusklene. Men selvsagt så kan du fint trene mage så mye du vil. Magemusklene er gode til å restitueres og du kan begynne med enkle øvelser som planken og situps. Dette kan du gjøre hver dag. Hvertfall situps.

    Til slutt vil jeg si at du trenger å være motivert og ha tålmodighet. Det å forbrenne fett er en trenbar egenskap, og man trenger å "øve" lenge for å få det til. Løpere er spesielt gode på dette. Da glukoselagrene i muskelcellene bare varer i omtrent 18 minutter av et maraton og glukosen i leveren varer i omtrent 36 minutter. Med andre ord så vil ikke maratonløpere ha nok energi til å fullføre et maraton bare på glukoselagrene. Fettlagrene til en gjennomsnittsmann derimot kan holde til 3 døgn med maratonløping (i teorien) Igjen så har ikke en maraton samme fettlager som en gjennomsnittsmann. Men det sier noe om hvor gode maratonløpere er til å forbrenne fett, og hvor mye mer energirikt fett er enn glukose.

     

    En siste ting du bør huske på er at om du skal legge om kostholdet til å spise hovedsakelig fett og proteiner og mindre karbohydrater, er at fett er mye mer energirikt enn karbohydrater og proteiner. 1 gram fett inneholder over dobbelt så mange kalorier som tilsvarende gram protein eller karbohydrat.

     

    Håper det var til litt hjelp og ikke så altfor komplisert.

    • Liker 1
  4. Apropos karakterer som irriterer. The office. Det er litt morsomt og det er grei underholdning. Men jeg blir farlig sur av den serien. Irriterende som faen! :wallbash:

     

    Og av verdens mest sette programmer er det kåret House som mest sette drama, Desperate Housewives som mest sette komedie og The bold and the beautiful som mest sette såpe-opera :)

  5. jeg stemte også top gear fordi det er en av favorittseriene mine. dog skal det sies at jeg hadde sannsynligvis stemt anderledes dersom supernatural eller firefly kom til finalen.

     

    av de som er i finalen så har jeg kun sett 24, BoB og top gear. men det betyr ikke at jeg ikke ser mye tv serier....

     

    jeg legger ved et skjermbilde av serier jeg har sett, ser på og skal se snart (de seriene jeg ikke har sett eller bare sett litt av så langt er alle i "not complete" + saving grace, two and a half men og weeds)

     

    Om ikke nedlasting av seriene var faktum så er det bare en nørd som har googlet mange serier, lagd tomme mapper med navnene på seriene og tenkt på seg selv som allviten og best. Jeg vil se bevis? Jeg vil ha screenshots fra alle mappene med alle seriene?

    På forhånd Takk. :)

  6. 1: Red hot chili peppers (funk rock)

    2: Coldplay (alternative rock)

    3: Bloc Party (indierock, art-rock)

    4: Volbeat (Metal)

    5: Travis (indierock)

    6: Metallica (Thrash metal)

    7: Maxïmo Park (Indierock

    8: Hot Hot Heat (indierock)

    9: Foo Fighters (Alternative rock)

    10: Elvis Costello (punk-rock)

    :)

×
×
  • Opprett ny...