Jump to content

nst

Medlemmer
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Har en 3570K, 16GB RAM, vanlig kjøling SSD, osv. Tenkte at det var på tide å oppgradere. Gamer ikke veldig mye, men merker at den lugger på web-surfing. 960TI holder kanskje ikke lenger, da i-guper har bedre ytelse. Derfor tenkte jeg å gå for ny GPU og nytt systen. Blir Intel 10. gen, siden den er en forandring fra tidligere serier. Problemet er at jeg ikke forstår hvilket chipset jeg skal velge, da det er stor forskjell i pris. Jeg trenger ikke TB ver. 6 eller 2,5Gbit nettverk, holder med "standard". Overklokking orker jeg ikke, for gammel. Grunnen til at jeg ikke våger å velge AMD er at det har vært mye tull med diverse software, vet ikke om neste gen ryzen kommer på det samme AM4 HK, samt at de billigste Ryzen ikke er på lager. Ikke lag dette til AMD vs Intel. Har et R5 kabinett og en eldre PSU som forsatt fungerer. Bytter ikke min R5. men PSUen støyer litt, Corsair 750W. Velger Komplett. CPU: 10400 eller 10500, husker ikke. 2000kr / AMD, utsolgt for øyeblikket HK? Her er det fem forskjellige chipset. Intel: Har funnet noe til 2,2k(Asus), Asus ROG(3k), nei. Det er for lite tester av HK for den nye serien. For AM4 er det mye enklere, tror jeg sparer 500kr der og får mye mer, da det finnes massevis av tester. Bør jeg gå for ATX? Virker som at mATX er det nye standarden. Foretrekker ATX. RAM: Logisk, 8GB x2, 3200mhz GPU: Har tenkt å oppgradere, 1650 ti super NVME: Tja? Ikke et must nå. Kjøling: Kan bruke den jeg allerede har PSU? Semi-modulær, med 10 års garanti, men kan avvente. Ender opp på 6-7k. Greit nok. Det som gjør meg sprø er hvilket Intel chipset og HK, ATX eller mATX. Kkjøleribber på HK? Ny PSU? Takker & bukker!
 2. Gammelt nytt, ideen er tatt fra hjemmesnekrede løsninger. Sikkelig DIY: Toms Hardware 2005
 3. Det er rart at det er strøm videre til HK, for burde det jo egentlig ikke være PSUen. Har du prøvd å resette BIOSen? Plugg ut alt, fjern alle kort og prøv kun med skjermkortet. Jeg har kortsluttet et par PCer, men det har aldri gått så galt. Vanligvis bare en gnist eller et smell, men da har jeg bare slått PCen av og på igjen. Vet ikke hvor gammel PSUen din er, men jeg husker at jeg gjorde noe lignende og da måtte jeg innom bensinstasjonen for å kjøpe ny sikring til min PSU etter å ha åpnet den og sett at sikringen hadde gått. Ikke gjør dette, før du har prøvd alt annet siden du mister garantien.
 4. Hele artikkelen avsporer om AMS og ikke annet. Syns forfatteren kunne ha formulert seg bedre. "Ville du hatt en 486 PC i dag og kalt den smart? Svaret er nei. Hastighet er blitt alfa og omega. Derfor er ikke TV-er så veldig smarte i dag. " Feil. Funksjon er alfa omega. Hva skal du med hastighet hvis det ikke er funksjoner tilgjengelig? Du kan gjerne stappe en TV med 16 kjerner og masse stæsj, men hva hvis den bare har få funksjoner? En 486 kan lett bli en smart brannmur. One mans trash, is anothers linuxserver.
 5. Aldri prøvd en flipptelefon? Vært mange småbuete telefoner(7110:love:) fra Nokia og andre før i tiden.
 6. Tror de hadde vært mye billigere hvis de ikke hadde vært eco. Er det noe man ikke trenger så er det en ECO skjerm for stasjonær. Snart kommer det vel ECO-tastatur med innebygget kamera. Dimmer lysene for caps, scroll og num -lock etter lysforholdene i rommet.
 7. Rambus ja Husker da det kom ut. Ble lansert alt for tidlig i sine dager.
 8. Oppdatering 3: Byttet chippene fysisk og oppdatert BIOS. Ingen foradring. Koblet til ekstern disk USB disk, innstalerte Ccleaner, samme problem. Lagt inn driver for kontroller fra Asus sine sider, ingen foradring. Da må vel konklusjonen på dette være at kontrolleren er gåen. Hva annet kunne det være? Syns bare at det er rart at det er noe så smått, utrolig sær feil. Hadde i det minste forventet massevis av feil. Hva er det i en diskkontroller som fører til noe så smått!? Hadde tenkt på PSUen også, men jeg tror ikke at det rett og slett går ann. Da hadde det vært mange flere feil og tull med andre komponenter. Får smøre meg med tålmodighet til det nye kortet kommer:) En ulykke kommer sjeldent alene, men det MÅ være HKet.
 9. Jeg krysser fingerene for AMD. Har alltid vært AMD fan-boy fordi en fikk mer for pengene til en viss sund da Intel overtok kraftig. Håper den knuser Ivy-Bridge. Jeg velger mer enn gjerne AMD nestegang. Jeg husker gulldagene! K7 for alle penga
 10. Ja, TVene har ikke hengt med i det hele tatt. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal ha Youtube på DVD-spilleren og Tven når det egentlig er rævva. Viser filmer i SD i fullskjerm, selv om de er 1080p. Fordelen er jo VOD-støtte, men det støttes jo ikke i Norge, bare USA. Derimot er Sony sin løsning for digitaltv(IDTV)er myyyye bedre enn dritten Canal Digital har å komme med. CD er rævva uansett. Litt moro at den støtter divx og xvid med egne undertekster, mp4, men ikke Divx HD og MKV. Det hele er bare ren bullshit for å fange dumme kunder. En Sony-ansatt sa jo selv: "Jeg skjønner ikke hvorfor det er USB støtte i det hele tatt når de ikke støtter noe særlig og det hele er bare et slagstriks. DLNA kunne er også ubrukelig. Du får bruke en HTPC som meg da." Det som overrasker meg mest er PS3. Sony kan ikke utvikle en dritt. PS3 er jo verre enn TVene. Hadde forventet en fullblods støtte for alle formater og sikkelig nettleser. Det har det værtfall datakraft til og mer enn det. Sony TVen klarer jo youtube bedre. Gir ikke mening.
 11. Tusen takk for dine ideer keramikklampe, man trenger ikke å komme med en løsning Jeg har fatisk tenkt å teste en USB-disk og se. Jeg er nesten bombesikker på at det er kontrolleren. Har recoverybios(2 bioschipper), så skal prøve det også. Det skal være mulig t.o.m å ta ut de chippene fysisk i stedet for å bare velge recover. Heldigvis fant jeg en god sjel her på HW.no som har et identisk HK liggende og vil selge, så jeg tror jeg blir nødt til å gå for det. Sier i fra om testingen. Dette kan jo være kjekkt å ha liggende i tilfelle noen støter på samme problem.
 12. Jeg har 9800GT, så jeg kan gjerne bare ta i mot din "bare 560TI" jeg
 13. Syns de kunne ha brukt tiden til å finne opp noe nyttig. Mer kraft til spill og/eller videoredigering? Ja, takk. 2K finnes og støttes til de som trenger det. 4K finnes ikke på kinoene en gang. 4k dukker vel opp på mobilene snart også. Jeg hater 3D, jeg misliker at konsollene har stoppet utviklingen og at pcer ikke går ut på dato lenger. Jeg savner de gode gamle tidene. Da kom det ut et nytt gfx-kort som var fem ganger raskere etter et halvt år etter det første og nesten det samme med CPUene. Alt har bare stoppet opp. Vi er i 2011 og realisme eksisterer ikke i spill! Et skjermkort i dag burde jo i følge den utviklingen som var, tilsvare datakraften til Pixar sine serverfarmer. Stemmegjenkjenning burde ha gått som smurt. Hva har skjedd de siste ti år? Blu-Ray, CPUer med flere kjerner og SSD. Åja, ny defenisjon på grafikkprosessorer. GPU. Hjelp. Noen.
×
×
 • Create New...