Gå til innhold

stskjer

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stskjer

  1. Selv om samtlige på denne tråden har vært negative til Sonys storsatsning, så er jeg faktisk nødt til å være en pessimist-nisse jeg også.

     

    Med en gang Sony får dominans på HD-plate-markedet (Blu-Ray vs. HD-DVD) så kommer 3D

     

    Hadde det vært HVEM SOM HELST andre enn Sony, hadde jeg vært så utrolig godt fornøyd som det går an å være, og gledet meg til produktslipp. MEN når store, onde, "gjør som jeg sier"-Sony skal finne opp noe, er det dessverre få grunner til å heve hodet.

     

    Jeg lister Sonys kamp om dominans gjennom tidene (fra hva jeg kan huske):

    -VHS vs Betamax (Sony tapte)

    -Video8/hi8/digital8 vs VHS-C/mini-DV (uavgjort - formatene levde lenge side om side)

    -SACD vs CD/audio-DVD (Sony tapte)

    -Laserdisc vs VHS/DVD (Sony tapte)

    -Minidisc vs CD (uavgjort)

    -Blu-Ray vs HD-DVD (Sony VANT)

     

    Så med så mange tap på formatkrig-fronten, HVORFOR fortsetter Sony denne taktikken? JO! De tjener penger.

     

    Jeg gjentar: de tjener penger på å splitte og ødelegge markedet for forbrukerne. Siden Sony er en av markedets største aktører, betyr det at konsumenten er nødt til å forholde seg til hva Sony gjør. DET er mitt problem med dem.

     

    Sony er som en sleip fyr som aldri gjør noe med mindre det er for personlig vinning. En som sitter i godstolen og feitgjør seg inntil noen andre jogger forbi. Da er det plutselig opp av stolen og bole seg i løpet av et par uker til en superatlet, slipper et produkt, og rett ned i stolen igjen.

     

    Legg merke til at Sony KUN slipper gode produkter når det er for å befeste et nytt format. For eksempel videokameraet PMW-EX1 når det ble klart at Sony måtte knuse Panasonics P2-kort-system med sitt eget system. Etter dette kameraet har det vært dørgende stille, med (tilnærmet) ingen nyvinning.

     

    Dersom Sony kan motbevise alt jeg har sagt, er det RETT INN I VARMEN igjen. Jeg er ikke langsint :) og har veldig lyst til å oppleve Blu-Ray i 3D på min Microsoft PC med min LG Blu-Ray-spiller på min Samsung TV.

     

    Værsågod flame i vei

     

     

    Selv om det er brutalt så er det takket være kampen mellom produsentene at vi har de produktene vi har idag. Og Sony er ikke de verste, så det er feil å framstille de negativt i forhold til alle andre.

  2. eller eller man bare laster ned via torrents og streamer. gratis og enkelt.

     

    og jeg har min egen leilighet som jeg betaler strøm samt alt som innebærer og bo for seg selv.

     

    Hvis man skal høre på musikk så gjør man det gjennom forsterker og høytallere,ikke gjennom ps3'n

     

     

    Har du en ringeste anelse om hvor dumt det du skriver egentlig er ? Jeg, og sikkert laangt over halvparten av alle andre ps3 eiere i landet har ps3 koblet til en forsterker for å bruke den til "mediasenter", det er helt fantastisk lyd! Det er en STOR del av gleden med å ha en ps3, viss ikke hadde jeg heller kun hatt min xbox360 som jeg vil påstå "kun" er en spillemaskin.

     

    Ikke kritiser noe så genialt som spotify på ps3, du driter deg loddrett ut !

  3. God dag!,det er mangen der ute som er fanboys av konsoll eller lurer på hvorfor det er en konsoll krig!. Denne topicen skal handle om sannheten av konsoll og hvordan det fungerer. Håper alle holder seg til reglene og ikke spammer topicen eller noe fanboy comments!.

     

     

    Sony,Microsoft og Nintendo har en stor Console War!. Når jeg ser at Microsoft har endel av markedet ute der,tenker jeg på hvorfor jeg ikke kjøpte meg X360 istedenfor PS3. Så tenker på alle problemene X360 har som RROD. Ingen konsoll er PERFEKT!. Som oss mennesker ingen av oss er perfekt. Alle de 3 konsollene er ganske gode. Men det er noe som heter FANBOYS....som virkelig ødelegger alt. Du må aldri høre på fanboys. Fanboys vil alltid beskytte sitt eget system. Du må se hva som passer perfekt for deg!. Se om vennene dine spiller PS3,X360 eller Wii. Eller hvis du virkelig liker et spill som fins bare på 360 kjøper du seff 360. Det jeg prøver å si er at fanboys er ikke noe godt for Gaming miljøet, 360,PS3 og Wii har dritet seg ut. X360 har dritet seg ut med problemene og law suits, Sony og Wii har dritet seg ut med at de ikke klarer å selge konsoll. Sony har mistet ca 280 billion dollars i 2008. Wii mistet ca noe med 300 billion dollars i 2008. X360 har problemer med Units. Så er det mangen som lurer på hvorfor Microsoft kjøper så mye rettigheter og at når du ser Preview av et spill så spiller de det først på X360. Det er pga de vil at det skal først vises på sitt konsoll og de vil ha så mye mulig som avtaler,sånn at konsollen dems er safe. Sony er først på Konsoll. X360 vil ta Sony igjen!. Dette er en Konsoll krig. Alt dette fungerer med penger. Sony PS3 har dritet seg litt ut. De trenger å skjerpe seg snart. Ellers vil konsollen tapet masse penger å det vil bli slutten av Sony. Det ser mest sannsynlig ut som at Microsoft kommer til å bli n1 på spill markedet. Men så må vi aldri glemmet at Microsoft kom ut før Sony. Å at de solgte det i juleferie. Seff vil de selge mye units. Vi må bare vente og se hva framtiden bringer. Wii er litt mer Familie konsoll eller venne konsoll. Hardcore gamere bør helst følge med på Sony og Microsoft.

     

    Har litt dårlig tid så blir endel skrivefeil. Hvis noen admins gidder å rette dette gjør det i vei...

     

    Mvh ismo

     

     

    Fanboys kan være morsomme, men de ødelegger for oss!

     

     

    Gratulerer, du er nominert til prisen årets største idiot ! Det du skriver er jo bare pisspreik fra første linje, 280 milliarder i tap ? Wii selger ikke ? Hadde Sony tapt så mye penger hadde de gått konk for lenge siden, det er mer penger enn ett gjennomsnitts land har, det er mer penger enn noe firma i hele verden er god for.

    Om du skal starte en tråd bør du ikke skrive piss, og du bør prøve å finne rette fakta ikke bare dikte sammen noe og tro at alle andre skal tro på dine utrolige ræva "fakta".

  4. Det jeg syns er rart er at PS3 gir DRIT gode spill som blir populær på lenge,mens Xbox har Halo,GOW som gjør det populær i en liten stund så blir det nesten aldri snakk om det mer.

     

    Halo er vell det mest spilte spillet online på konsoll, så og si at det kun er populært over en liten tid er ganske feil. Gears of war er også et spill med en vannvittig stor fanbase, blant annet meg. Gears of war er faktisk grunnen til at jeg valgte xbox istedenfor ps3.

    Hvis du hadde lest litt mer hadde du sett hva jeg skrev

     

    Det jeg mente var vel AT Xbox sine konge spill er Halo og GoW. Jeg mente ikke at halo er ikke så populær lengre. Mente at GoW ''SER'' ut som at det er litt dø...skjønner? ;)

     

     

    Du er jo helt på bærtur, skjønner ikke hva du mener i noe av det du skriver her.. ikke for å være frekk på noe måte. Halo og gears of war er jo "legender" innen spill, det er jo intelligente spill med historie kombinert med genialt gameplay, tekken er jo hjernedød underholdning, kan like godt spille wrestling spill.

    Jeg er ingen fanboy, jeg har nettopp solgt min x360, digger den btw men nå blir det nok Ps3 (blueray spiller + spillkonsoll! ). Men jeg kommer til å savne X360.

    X360 er best på spill, men Ps3 er en bedre maskin når alt kommer til alt på grunn av blueray og mediasenteret.

  5. Går alle spill an å spille på min norske x-360 eller er det noe sånn PAL greier??

    Om dette funker er du min besteste venn på dette forumet !

     

    Play-asia.com merker sine spill som er regionsfrie med No Region Protection. Pal er vel det formatet vi har hvis jeg ikke tar feil. blander litt :)

     

    Ja, heldigvis tenkte jeg det samme når jeg fylte handlekurven min der for 10 minutter siden. 12 spill derav 7 høykvalitetsspill for 1500 kr med frakt er ikke verst =)

  6. Hvorfor ikke bare gå på Play-Asia.com?

     

    De nyeste spillene koster 360 kr - Det er lix utgangsprisen for alle spill,

    Du får bla Mass Effect, Bioshock og Halo 3 for 250 kr hver.

     

    JA, jeg er klar over toll, men det er bare å sende dem mail å be dem om å sette en annen pris på pakken. Play-Asia er kule når det gjelder det der :)

     

    Jeg sier bare : www.play-asia.com

     

     

    Går alle spill an å spille på min norske x-360 eller er det noe sånn PAL greier??

    Om dette funker er du min besteste venn på dette forumet !

  7. Til alle dere som syns at det er dårlig at spillet kommer til konsoll, se så sinnsykt heftig Oblivion og Mass Effect som er i samme kategori, ble da! Det er kun dere få, en liten gruppe som tviholder på den råtne pc'en som spillemaskin, som koster dere flere tusen i året i nytt skjermkort,mer ram og større harddisk for å spille de nye spillene som for meg bare er å sette inn og spille. Og den råtne laggingen, og bluescreens og alt det der, kjempeartig og en helt topp spillmaskin dere tviholder på !

    Når Bill Gates skjønner at konsoll er fremtidens spillmaskin så må dere også få det inn i hodet, iallefall ikke spy ut piss om at konsoll ødelegger spill og sånt drittsnakk. Konsoll er bedre på ALT unntatt strategispill, før var skytespill bedre på pc men det har forandret seg.

    Helt ærlig syns jeg at dere kan slutte med det pisset der, det er det største bullshittet jeg leser og det blir ikke tatt seriøst av noen.

    Pc'en hører hjemme på gutterommet, bli voksne og spill konsoll ikke råtne framfor pc'en når dere kan spille fifa,dead or alive og gta 4 med kompiser.

     

    Og det der forbanna wow kan dere ha i fred for min del !

  8. Hadde jo egentlig tenkt å lage en ny tråd, men kan jo bare fyre liv i denne igjen. Magic Party Tours kaller de seg. Vi er en gjeng som har tenkt oss ned til Nederland til sommeren, skal sende Magic Tours en mail snart og høre litt om priser o.l  :dribble: Flere som skal på Sensation White til sommeren da?

    7451962[/snapback]

     

    Regner med at jeg og ett par kompisser skal iallefall:)

    Hadde vært fett å samla en gjeng med nordmenn å festa med!

  9. Ingen av alternativene. Jeg startet for å kunne konsentrere meg på skolen, og om ting som fattet min interesse men var "for trege".

    8839069[/snapback]

    Der ble jeg litt borte ....

    Man kan vel ikke akkurat bli så veldig konsentrert av det og ellers finnes det jo legemidler som kunne ha hjulpet deg ....

    8839997[/snapback]

     

    Amfetamin er det mange som bruker i skolesammenheng..

  10. Prøv det så skjønner du hvorfor folk begynner med det.

    Nei tror ikke det og du burdte ikke oppfordre andre folk til å ødelegge livet sitt sånn !!

    8844725[/snapback]

     

    Uff.. ødela jeg livet ditt nå da stakkars lille?

    poenget mitt er at det er kun en måte å finne ut hvorfor folk begynner med stoff, prøve det. Det er ingen annen måte.

    Grunnen til at flest begynner er nettopp; Nyskjerrighet!

  11. Kjedeleg vekedager kanskje :)

    tar man seg ei pipe eller drikker i ei helg så slipper mann gjerne å tenke så mykje på den. trur det er ein del av grunnen. ein anna er vel at det er gøy å prøve ting, ein ny rus er jo noe man ALDRI har opplevd før så det er vel interesant ;)

     

    nokre drikker vel kaffe for å vokne, røyker fordi dei føler blir avslappa av det/sosiale grunner. ruse oss har vi gjort til alle tider ;)

     

    her er ein NRK doku om rus, ganske bra faktisk :p dei blir faktisk til tross for at det er statseigd kanal einige om at om det bare skulle vært lov med eit russmiddel så burde det vært hasj, IVERTFALL ikkje alkohol

    http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/53965

    8733656[/snapback]

     

    Helt riktig det siste der.. hasj burde blitt lovlig, og alkohol ulovlig. Ingen som dreper eller slåss når de er stein:) Da spiser du masse mat og ser på morsomme filmer:)

  12. Okei, historien er som følger;

     

    Jeg kjøpte denne uken en ny SE K800I, i butikk. Fikk den med hjem, pakket den opp, alt var normalt. Pakken var forseglet, og uåpnet.

     

    Etter ca en times bruk, låser telefonen seg, og skjermen blir helt hvit. Tar ut batteriet, og prøver å starte den på nytt. Telefonen viser bare hvitt display. Jeg er klar over at dette pr def ikke er en DOA, men jeg regner en times bruk som tett opp til det.

     

    Det eneste som telefonen var brukt til, var å overføre navn fra sim-kort til telefon.

     

    Tar telefonen med tilbake til butikken, og forventer at de bare bytter den, og gir meg en ny. Så skjer ikke, de tar telefonen (som jeg hadde hatt i hende 4 timer) og sier de skal se på den. De forsøker mens jeg ser på å oppdatere software, men det løser ikke problemet.

     

    Nå har butikken ringt til meg, og fortalt at de har funnet en sprekk i mobilen og skylder på at jeg har mistet den i gulvet. Det har jeg ikke gjort!

     

    Så, hva kan jeg gjøre? Jeg vil ha ny telefon, og er ikke interessert i å vente på at den skal sendes inn til rep. Dessuten frykter jeg at jeg kommer til å få en regning etterpå, da butikken skylder på meg.

     

    Kan jeg heve kjøpet, evt kreve ny telefon. Må jeg vente på å få den repparert? :hmm:

     

    Grunnen til at jeg ikke oppgir butikken hvor mobilen er kjøpt, er ganske enkelt interessert i å finne ut hva rettighetene mine er uten å flame butikken. Hvis saken skulle bli langdrøy, skal jeg vurdere å gi ut navn på butikken.

     

    Takk for all hjelp!

    Tetanus

     

    Edit:tekst

    8581530[/snapback]

     

     

    Er ikke den eneste som har hatt en k800i som har kobla ut. Det er en softwarefeil på den telefonen.

  13. Jeg har en del bilder som er på rundt 2-3 MB som jeg gjerne skulle fått gjort mindre slik at jeg kunne komprimert de til en zipfil på under 10 MB som jeg kunne ha emailet. Er det noen rask måte å gjøre alle bildene mindre på, uten at bildene blir av for dårlig kvalitet? Eller må man gå inn på hvert enkelt bilde og gjøre noe?

    8611969[/snapback]

     

     

    Paint F.eks.. eller pic2pic er ett program som virker ganske bra:)

  14. Mannen bak Steroider.net har et ganske nøytralt ståsted, og jeg vil derfor påstå at den er mer troverdig enn alle disse antidoping sidene med moralsk pekefinger.

    8584792[/snapback]

    Mannen bak har misbrukt steroider og nesten døde av dette. Han har nå en alvorlig hjertefeil han selv har pådratt seg. Siden i seg selv er grei til å gi bra informasjon om stoffene og ikke propaganda slik som mange andre. Men at han og en 18 åring med 150 kg i kvartbøy kommer med råd om doser og sykluser synes jeg er helt feil. Å ta i mot råd av en som nesten drepte seg selv, og en 18 åring som umulig kan ha mye peiling er jeg helt i mot.

    Jeg personlig er i mot bruk steroider og jeg synes siden hadde vært bedre som et informativt verktøy om stoffene. Ikke hvordan de skal brukes, da de vet det er 16-17 åringer som doper seg for å nå opp til et vist kroppsideal.

     

    Stay cleen :)

    8586705[/snapback]

     

    Pisspreik.. det står ikke noe på den siden der som kan skade noen. Har folk lyst å begynne med steroider så driter de langt i hva det står på antidoping.no osv.. da er det kun steroider.net som kan hindre dem. Det er landets eneste nøytrale dop informasjons side. Det står alle bivirkninger (de som faktisk er tilfelle), det står hvordan det fungerer (i virkligheten), og det er bilde av hvordan det skal se ut (sånn at du ikke skal få blodforgiftning og dø av en forfalskning).

     

    Det du viser er den typiske norske holdningen som gjør at så mange dør av t.d overdose narkotika. Istedenfor å lære folk en trygg måte å bruke det på så blir du servert en haug med løgner om at du blir steril, at pikken din krymper og at du blir hjernedød.

     

    Dette er tydligvis ikke rette plassen å diskutere dette emnet her, viss det er sånne meninger folk har.

     

    Det er ingen grunn til å kritisere det steroider.net står for, det er landets om ikke en av skandianavias beste internettsider om evnet. vil du ha pisspreik og løgn, hør på skremselspropaganda, vil du ha fakta bruk steroider.net.

×
×
  • Opprett ny...