Gå til innhold

_-tommy-_

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _-tommy-_

  1. På et kontrollerkort til 250 kroner, så er nok det der den beste ytelsen du kan få. Prøv å sett SSDen direkte på hovedkortet. Du vil miste litt på sekvensiell lesing (ned til 270ish MB/s), men burde til gjengjeld få mye bedre resultater på de andre.

     

    Koblet til hovedkortet, fikk da dette resultatet.

    post-12936-0-12111900-1316848533_thumb.png

     

    For å få bedre ytelse for meg, hva er best av å kjøpte f.eks denne kontrolleren:

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=591145#info

     

    Eller nytt Asus hovedkort P8Z68

  2. Jeg har en 901, men vil ha en større SSD disk i denne, kan jeg da bare ta ut den gamle ssden og bare sette inn den nye, og installere os på nytt, eller er det noe mere jeg må gjøre? Tenkte da å bruke en raskere ssd, må vel kansje oppdatere bios først?

  3. Jeg har en DC 4mb linje.Denne funker fint.Men nå har jeg kjøpt en Linksys WRT300N.Har en pc med kabel koblet til, og en bærbar som er trådløst.Jeg kommer ikke inn på nett.Men jeg kommer meg inn på linksysen fra bærbaren, og jeg finner denne om jeg pinger.men kommer ikke inn på nette altså, har snakket med en og han sa at det var noe galt med innstillingene på pcen, men hva skal jeg gjøre om da? Det går greitt å koble til andre trådløse nettverk, men ikke dette.

     

    Håper på hjelp...

  4. Har nettopp kjøpt meg en ny bæbar (Asus A6M).

    Probleme er at jeg ikke får til å bruke nettverke i den, verken trådløst eller vanlig får jeg til å funke, har installert kortene på nytt flere ganger og innstallert hele datan på nytt uten at det virker.

    Når jeg aktiverer lokal tilkobling blir den deaktivert med engang p.g.a kommer frem at nettverkkabelen er koblet fra, men den er jo koblet til.Og når jeg skal pinge så står det at medium er frakoblet.Vet ikke hva jeg skal gjører mere, håper noen her kan hjelpe meg...

  5. Jeg skal snart kjøpe med en bærbar, den skal jeg bruke til surfing og endel spilling.Så jeg lurer på hvilkne bærbare som er anbefalt.Vil ha 15,4 skjerm, 2G Ram, rask harddisk (7200rpm, om det er mulig)

     

    Hvordan er skjermene på bærbar, har de nok rask responstid til spilling?

     

    Har set litt på Acer Ferrari bærbarne, hvordan er ny modelene der? anbefales de?

  6. På min datamaskin har jeg kabel fra modemet.

    Men har kjøpt en trådløs router itillegg slik at jeg kan bruke bærbar rundt omkring i huse.

    Er koblet slikt: Vegg>>>modem med 4 ports switch (billion)>>>Jensen Scandinavia trådløs router>>>bærbar trådløs og stasjonær med kabel.

     

    Akkuart nå er jeg koblet rett på modemet slik at jeg har nett, virker fint.(med stasjonær)

     

    Når jeg kobler bærbarn på så finner han routern, kain logge meg inn på den også, men kommer ikke på nett.

     

    Jeg har Direct Connect abn.

     

    Har ikke så peiling på dette så jeg håper noen kan hjelpe.

  7. Jeg har Tele 2 704/128 linje.Og på den har jeg 2 stk maskiner, bruker en router i tillegg.

    Alt virket fint i lengre tid helt til en dag maskina mi ikke kommer på nett, jeg har prøvd alt mener jeg.Jeg kommer inn på den andre maskina og kan kopiere ting fra den.Men på nett kommer jeg ikke, å d som er rart synes jeg er at jeg kan pinge web ard men kommer ikke inn.går greit å pinge routern å men når jeg skriver inn ip adr til den så skal jeg jo komme inn på menyen til den noe jeg ikke gjør...har prøvd å gå direkte til modeme og mener virket ikke da heller...håper dere forstår hva jeg mener...

  8. Jeg har testet Nero 6.0.0.11 med Verbatim DVD+R (4x) plater å d klikker i slutten.klikker i alle hastigheter...blir eindel ødelagte plater...rart at d virket første gangen å ikke flere...CD-R fungere bra...kun DVD d er noe galt med...jeg har også oppdatert brenneren...men d ble ikke bedre.

     

    Fins d ikke flere brae progrem som jeg kan teste...?

     

     

    Må ha hjelp....

  9. Jeg har nettopp kjøpt meg en Plextor PX-708A brenner.Den første dvd`en jeg brente fungerte bra (brente i 8x) i nero 6.0.0.15.....men så skulle jeg brenne flere dvd`er men da ble d feilmelding i sluttn av hver brenning...prøvde i 2,4x 4x 8x men d kom den samme feilmeldinga om at d ble noe feil m "disc at once" på sluttn, sjønner ikke hva som er problemet...

     

    Håper på hjelp

  10. Jeg har kjøpt en WD 80G 7200rpm 8mb cache.

     

    Men jeg kain ikke komme inn på harddisken.

    Biosen min finner den å d ser greitt ut der, også windows finner den når jeg ser på egenskaper på min datamaskin.men jeg kain ikke komme meg innpå den, jeg finner den ikke.....HVA ER FEIL???

×
×
  • Opprett ny...