Gå til innhold

Hratgard

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hratgard

  1. Dette minner meg om en tilsvarende sak i Anarchy Online.

    Der var det en GM verden/rom - men maskiner for å hente ut alt mulig, ender utseneende, endre stats etc.

     

    Det var ikke mulig å komme dit på noen kjent måte på egen hånd.

     

    Men hadde en i klan vår som skulle få en alvorsprat av en GM for noe jeg ikke husker engang. Han var på nippet til å bli bannet. For at denne samtalen ikke skulle bli observert av noen, så ble denne spilleren summoned av GM til denne GM verden.

     

    I denne verden var den en Forsikringsterminal (AO sin versjon av Savepoint) og det GMen ikke oppfattet var at spilleren trykka på denne, og dermed fikk savepoint i GM verden.

     

    Etter praten ble spilleren kasta ut. Han venta en liten periode, og tok så selvmord.. og ble dermed respawnet i GM verden.. på toppen av det hele var spilleren en Engineer - så han kunne så summonne andre spillere inn i denne GM verden.

     

    Hello max stats!

  2.  

    Du burde vite definisjonen av hva en robot er før du kan si at dette ikke er en robot. De som har jobbet med å få roboten til å bevege seg på en bestemt måte i luften har sikkert brukt utallige timer på å samle inn data, styring av bevegelser, beregne og bruke komplekse regulerings-algoritmer for å få dette til. Så når man sier at dette ikke er roboter, så er det et hån mot arbeidet og dem som har jobbet med dette.

    Det ser kanskje ikke så imponerende ut, men bare tenk at et menneske må foreta flere tusen hopp for å perfeksjonere det samme.. men allikevel feile en gang i blant. En robot kan lære seg det samme og gjøre det nesten feilfritt hver gang.

    Hadde det vært en robot ville den kunne gjøre avanserte bevegelser og ikke så simple som det forestilles i videoen.

    Nu må du slutte å dumme deg ut.

    Definisjon på en robot er "en mekanisk enhet som er programmert til å utføre en eller flere oppgaver."

    Og det er akkurat det denne saken gjør.

     

    Det er ingenting som tilsier at en robot skal være T-800 fra Terminator.

     

    Disse bevegelsene som den er p

  3. PC Perspective antar/anslår at modulen koster kundene $500, ikke "over 5000 kroner".  Dollaren ligger på NOK 8.12 per i dag, så like over 4000 kroner.  Ikke akkurat noen big deal, men enkle mattekunnskaper bør man kanskje kunne forvente av artikkelforfatteren.

     

    Til forfatterens forsvar - så regner man stort sett alltid polarprisen til å være x10 over til norske Kroner når det gjelder datakomponenter.

     

    Dette for å kompenserer for at det generelt sett er dyrere i Norge enn USA.

     

    Dette skjermen koster f.eks $1999 i USA - altså 16231.88 i følge din kurs.. men det blir ikke reel pris i Norge. Så 5000 for chipen virker å være en fornuftig pris.

     

    Så om noe er feil, så burde dem heller bruke dollar prisen i artikkelen, enn å oversette denne.

  4.  

    Her viser jeg skammelig utvitenhet, men;

     

    Betyr optisk at det er optimalisert for fotografering, primært av synlig lys, eller kan det også brukes til andre typer observasjoner?

     

    Det er i hvert fall ikke et radioteleskop. Både synlig og "usynlig" lys vil jeg tro. Gjerne flere "farger" samtidig.

    Nå er vel strengt tatt radiobølger lys de også. Alt vi omtaler som lysbølger og radiobølger er fotoner i forskjellige frekvenser. Alt på den elektromagnetiske skalaen er lys. Ergo radiobølger = lys.

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_spectrum

  5.  

    Dere skriver at forskjellen på en 1080p skjerm vil være minmal / knapt merkbar?

     

    http://www.xboxygen.com/News/26025-Xbox-One-X-sur-TV-1080p-oui-c-est-plus-beau-et-on-le-prouve?lang=fr

     

    Skjønner ikke bæra av fransk men denne siden viser screenhots fra One S og One X begge fra 1080p TV - og forskjellen er jo enorm i så å si alle spillene.

     

    Sånne ting vil vel være veldig avhengig av spillet.

    Det er jo selvsagt. Men alle spillene demonstret på den lenken viser store forskjeller selv på 1080p.

     

    Spill som ikke får X Enhancment vil jo ikke være bedre verken på 4k eller 1080p. Men spill som har fått X Enhancments virker å være mye bedre også på 1080p. Både visuelt og potensielt framerates etc. Så argumentet om at man bør vente til man har 4K TV faller i grus.

  6. Har de 1000x selv - og er fornøyd med det - bedre enn mitt gamle fra Bose.

    Men det er to ting som skorter syns jeg.

     

    1. BlueTooth - det støtter kun en tilkoplet enhet, selv om BT standarden støtter flere. Så må drive å resynce om jeg veksler mellom mobil og tablet. Burde støtte i allefall 2 enheter. TEK - hva ser status for dette på den nye modellen?

     

    2. Svakhet i bøylen. Headsettet trykker veldig godt på øret (litt vel hardt vil kanskje noen påstå i starten). Problemet er at det er en plastikkdings som holder metallbøyla på plass, og når man bruker heatsettet utstrakt i full lengde (For de av oss som er tjukk i huet :p) så kommer denne veldigt i spenn. Og går før eller senere i stykker - nesten garantart.

     

    Så akkurat nå er mitt inne til service hos Sony for å fikse dette. Denne plastikkdingsen burde vært bytta ut i metal så hadde det vært mye mye mer robust.

  7.  

    Herlig! Dette er en av hovedgrunnen til at jeg foretrekker Xbox One fremfor PlayStation 4 (har begge konsoller), det virker som Microsoft har sett et langt større potensiale i sin konsoll utover å være en ren spillkonsoll, og vi lever i 2014 så det å få en litt mer anvendelig og fleksibel konsoll som kan brukes til litt flere ting er jo et stort pluss.

     

    Med Plex på Xbox One så er min Apple TV degradert til ren AirPlay enhet.

     

    Hva er det som hindrer Plex i å fungere på PlayStation 4?

    Sony...

    • Liker 1
  8. Skjønner ikke helt vitsen med så store summer. Gjerningsmannen vil jo aldri kunne nedbetale dette, og jeg regner med at gjeld påføres slektninger etter han er død?

     

    Gjeld fungerer nok ikke helt slikt. Man arver kun gjeld dersom man overtar en eiendel/eiendom som er satt i pant mot gjelden.

     

    Denne personens gjeld er en pesonlig gjeld, som ikke er tilknyttet noen eiendeler, ergo er det ingen måter at hans slektninger kan "overta" gjelden på.

     

    Dersom du arver en gjeldstyngent gjenstand, kan du uansett bare si fra deg arven, så slupper du unna hele greia.

    • Liker 2
  9. Ser veldig bra ut om dette blir virkelig.

     

    Tror ikke det vil ha stor betydning for butikker, annet at de muligens må vurdere å sette ned prisen noe.

    Siden de fleste vil neppe gå glipp av lange reklamasjonsrettigheter 2-5 år og slippe å betale returfrakt til f.eks kina og lange leveringstid.

     

    Tror dette kommer kun positivt på forbruker siden enkelte marked kan bli større valgfrihet da det ikke finnes i norge.

     

    Har selv virkelig sett frem til en økning. Men er uenig i ditt resonement her. For en vare på opp mot bare 500kr inkl frakt, så vil nok de fleste gi bæng i norsk reklamsjonsrett.

     

    Det å få varen NÅ er nok den største faktoren for at man fortsatt handler innenfor Norge. Da spessielt i butikk.

     

    Tror det vil gå værst ut over webshopper som selger spill o.l. Her vil jo ditt resonement uansett ikke gjelde i like stor grad ..for hvem reklamere på en cd/dvd/bluray.. Så fremst at den ikke er broken on arrival.

     

    Får kanskje ikke spilla til release date on man forhåndsbestiller, men likevel.

     

    Ett spm å stille seg her. Det skal jo være toll på digitale kjøpte varer.. Men burde ikke disse også få fritak om de koster under 500kr? Burde mva trekkes av titler på steam, xbox store og psn?

  10. angående battlefield 4, må bare spørre. men jeg får ikke spilt det for det står jeg er for "ung".. noen som vet hvordan jeg fikser det?

    Bli 18.

    Er ikke noen vei rundt det på din nåværende profil.

     

    Iallefall om 18'er aldersgrensa på BF4. Fins ingen måte å endre alder på en profil.

     

    Lillebruttern opplevde å bli sperret fra å spille ett Need For Speed spill, hsker ikke hvilket, pga alder. Ogsåmdet ett spill fra EA. Men i han tilfelle var grensa 13, og han selv var vel rundt 16 da, altså gammal nok. Ble likevel blokkert. Så lasta han ned en demo av ett eller annnet EA spill som også hadde 13 års aldersgrense, som han fikk spilt uten problemer.etter det så fikk han spilt NFS også.

  11.  

    Takk for at du bestilte Limited Edition Xbox One + Kinect + FIFA 15 med Forza Motorsport 5 og Dance Central Spotlight. Dessverre har vi gått tom for Limited Edition-konsoller på grunn av høy etterspørsel, og vi vil ikke klare å innfri den opprinnelige bestillingen din.

     

     

    Mange som har fått den mailen, meg inkludert. Jeg bestilte min 6. juli i fjor. Ringte MS Store kundestøtte i dag, for å bekrefte hvilken sum jeg må betale for konsollen, og han jeg pratet med sa at det visstnok var mange som var lettere forbannet på denne endringen. Han prøvde nok også å unnskylde MS Store da han nevnte at dette var nytt for de også, og at de først fikk vite det til frokosten i dag tidlig.

    Men forskjellen mellom det vi bestilte og det vi får er jo ikke SÅ stor egentlig, vi går riktignok glipp av Day One achievement, klistremerke, Day One kontroller og svart pappeske.

     

     

    Pluss at vi får jo med Kinect Sports Rivals i tillegg til de tre spillene som opprinnelig fulgte med pakka. Ikke at det er så spenstig tillegg at det gjør noe men..

     

    Huh, merkelig... Skal være den jeg har bestilt også, men ikke fått noen sånn mail.

    Føler nesten jeg bør ringe opp i morgen bare for å høre om noe har skjedd med min bestilling uten at de har sagt noe...

     

    Edit: Klarer ikke å finne bestillingen min på kontoen min hos Microsoftstore, men ringte de opp for å bekrefte at den fortsatt lå inne og den er visst nok det. Så høres merkelig ut for meg.

    Nei da, ikke så merkelig.

     

    Har du ikke fått mailen så får du en faktisk Day One edition. Bare vi som tilfeldigvis er trukket ut til å ikke få den har fått mail. Da med et kinect spill som trøst.

     

    Dette skjedde meg meg, og jeg bestilte 6 juni 2013 via dashbordet på x360.

    Kamerat av meg som bestilte samme dag via store.microsoft.com har aldri fått denne mailen. Han ble dog likevel ringt opp av MS fordi hans VISAkort var utløpt i tidenen som har gått. MS har ikke mulighet til å slette betalingsløsningen som er valgt på en ordre og erstatte den med en annen. Så de måtte slette hele ordren og bygge den på nytt. Kompisen bli da spurt om han hadde mottatt denne mailen. Nei, det hadde han jo som nevnt ikke. Fyren hos MS kundeservice måtte da kontakte MS USA for å få en kode, for å legge på en day one editition på den ny orden de måtte bygge. Ergo de har et lite lager i tilfelle denne type ting oppstår.

     

    Det viser også at de som ikke har fått mail skal få,day one edition.

     

    Ar du ikke fant bestillingen din i går har en annen forklaring. Du finner den garantert i dag.

     

    MS kundeservice i Irland hadde systemproblemer i går. Backend for ordresystemet deres var nede. Og i stede for å vise en feilmelding på siden deres, så viste dem standard teksten man får når man aldri har bestilt noe hos dem i ordrehistorikkbildet. Som da skaper denuheldige effekten at folk tror at akkurat deres ordre er borte..

     

    Hos meg manglet ikke bare preorders av xbox one og ekstra kontroller til kr 54,99 :) men også all historikk på kjøp jeg har gjort og mottatt varene for tidligere.

  12. Mange som har fått den mailen, meg inkludert. Jeg bestilte min 6. juli i fjor. Ringte MS Store kundestøtte i dag, for å bekrefte hvilken sum jeg må betale for konsollen, og han jeg pratet med sa at det visstnok var mange som var lettere forbannet på denne endringen. Han prøvde nok også å unnskylde MS Store da han nevnte at dette var nytt for de også, og at de først fikk vite det til frokosten i dag tidlig.

    Men forskjellen mellom det vi bestilte og det vi får er jo ikke SÅ stor egentlig, vi går riktignok glipp av Day One achievement, klistremerke, Day One kontroller og svart pappeske.

     

     

    Pluss at vi får jo med Kinect Sports Rivals i tillegg til de tre spillene som opprinnelig fulgte med pakka. Ikke at det er så spenstig tillegg at det gjør noe men..

     

    Har fått samme e-posten selv jeg. Men achievementen fikk jeg allerede i fjor når jeg bestilte. Bare sjekke profilen min det. Har hatt den i nesten ett år.. men aldri hatt noe Xbox One :D

     

    Så eneste jeg går glipp av er at det står "Day One" på selve Xboxen og kontrolleren som følger med, så tar det ikke så tungt.

     

    Får jo ett spill til trøst.. riktignok et spill som neppe blir spilt mye dog! :p

  13.  

     

     

     

     

    Blizzard gjør alt de kan for og håve inn noen siste penger på WoW ja, snakk om utnyttelse.

    Hva i alle herrens dager babler du om?

    Tror han mener at de gjør dette for at de skal få nye spillere eller no. Fans av Robin Williams kommer jo garantert til å bruke masse penger på WoW fordi de har lagt inn dette........

     

    Så ja, hva babler han om? :hmm:

    Hvem i all verden joiner et spill bare på grunn av 1 mobb.

    Nei her var det fansen som ville ha det inn og de skal være glad for at Blizzard la det inn i dette hele tatt.

    Realzi is that you Sheldon Cooper? You clearly don't get sarcasm.

     

    :)

  14. Hjelper ikke å ha amerikanske priser uansett. Det er i alle fall min erfaring.

     

    Man kan trikse seg til å få tilgang til amerikansk store via PC, og f.eks se prisene i dollars. Men når du betaler så vil kreditkortet (enten direkte eller via paypal o.l.) avsløre at du er norsk, og du blir da trukket for norsk pris uansett.

     

    Så spill som er billiger i dollars, så vil man likevel se av bankutskrift at man er trukket for norsk pris. (Altså mye mer enn dollarkursen skulle tilsi.).

     

    Oppdaget først med Trials Fusion. (riktignok på x360).

  15. GT: Hratgard

     

    Er en av dem som "kjøpte" Xbox One via Dashbordet på min gamle X360.. for over ett år siden.. så venter enda! :D

     

    9.9 er jeg endelig online med One! Og da får man jo med Forza 5 og Fifa 15 (etter hvert) på kjøpet, samt et danse spill. Blir en del av de to første, og fint lite av de siste.

     

    Ellers så er jeg klar som ett egg for Destiny! Beta'en var awesome selv på X360.

     

    Forza Horizon 2 blir nok kjøpt relativt kjapt også!

×
×
  • Opprett ny...