Gå til innhold

vlcom

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vlcom

  1. 7,10% med minimal risiko og stor tilgjengelighet virker jo som om passer deg, men skal jo ikke komme her å fortelle deg hva du skal gjøre=)

     

    Potensiell fortjeneste vs. risiko er alltid en overveielse en må ta, er ingen økonom selv, så å spå at den børsen flater ut straks har jeg ingen planer om. Men at renta mest trolig vil sakte men sikkert gå ned tror jeg nok.

  2. 7,10% rente er vel noe av det beste du får i norske banker nå, men det spørs jo helt på hvilke betingelser de setter for at du skal oppnå denne renta. Binding over lang tid? Maksimalt antall uttak i året? Minimumsinnskudd? osv.. Hør litt mer med de.

  3. Bare et eksempel (sikkert flere andre banker som har noe lignende) er Ya Bank, spare/brukskonto med pdd. 6,8% rente, ingen gebyrer på bruk av nettbank eller etablering. Ingen krav til bindingstid eller antall uttak i året. Valgfritt Visa kort (250 i året) som er gratis å bruke. Selvfølgelig medlem i bankgarantifondet.

     

    Veldig lav risiko, dermed heller ingen "høy" avkasting, og veldig tilgjengelig.

  4. Flere banker opererer med bruks/sparekontoer med rente godt over 6,5%, dette er kanskje å anbefale hvis du vil ha minimal risiko og god tilgjengelighet. Selv om styringsrenta nå blir satt ned, vil det ta tid før bankene setter ned utlåns/sparerenta.. avhengig av pengemarkedsrenta.

     

    Aksjefond er og en mulighet, kan gjøre gode penger nå på lave kurser, men er selvfølgelig en risk for at vi skal enda lavere ned.

     

    Alt avhenger av hvor tilgjengelig du trenger pengene, og hvor stor risk du er villig til å ta.

  5. Etter å ha lurket gjennom de fleste web-shopper for datautstyr ser jeg at det er leenge siden jeg var oppdatert. Derfor lurer jeg på om dere kan hjelpe meg litt.

     

    Det jeg trenger akkurat nå er en stillegående pc som kan stå på stua, med et solid HK og prosessor. E8500.. Quad Core.. DDR3? Med dette mener jeg at den bør ha gode muligheter til utbygning for grafikkort og minne(2GB bør være fra starten av), selv om de komponentene ikke er så viktige akkurat nå pga. mangel på tid.

     

    Helst har jeg sett for meg en ferdigbygd, men kan vel til nøds bygge selv, dette også pga. mangel på tid. Bygger Komplett, Netshop osv. for deg for litt betaling?

     

    Håper på gode forslag=)

  6. Inflasjonen i Zimbabwe er jo helt ut av kontroll, så varierer vel fra dag til dag.. om ikke time for time. Men hvis vi skal ta dagens kurser:

     

    1USD = 30,002.4 ZWD = 5.08317NOK

     

    Så 500,000,000.00ZWD tilsvarer ca. 84717 NOK hvis jeg ikke regner helt feil.

  7. Det med at du får hull i overleppa er nok en myte fra før i tiden da det var glass i snusen.

     

    Glass i snusen er også kun en myte.

     

    Men man merker relativt tidlig i karrieren at hulrommet under overleppa utvider seg raskt oppover mot nesa. Hull i selve overleppa har jeg aldri hørt forekomme.

  8. Man _må_ jo strengt tatt ikke, men tipper sjansen for at komplikasjoner med kondomen øker dersom du allerede har en ladning i den. Hvis du synes det er flaut å bytte kan du jo prøve å fortsette kosen mens du diskret fjerner den gamle, og finner en ny en. Kanskje to kondomer på en gang øker sjansene for at du ikke trenger å bytte etter 2 min=)

×
×
  • Opprett ny...