Gå til innhold

Spashley_c

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spashley_c

  1. Nå tenker jeg det er fler enn bare meg som lurer på om du har kommet fram til noen konklusjon? Lurer på om du har snakket med kjæresten din?

    8535986[/snapback]

     

    Jeg har ikke fått tatt mot til meg ennå. Jeg er utikker på om jeg skal fortelle om min legning eller ikke. I denne tråden er det blitt tipset om både å fortelle om det og å la være. Så hva skel jeg? Jeg vet ikke hva jeg skal si når jeg gjør det slutt.

  2. Men skal jeg si til han at jeg er lesbisk, eller skal jeg bare si at jeg ikke har følelser for han? Vennene mine osv vet ikke at jeg er det, de tror jeg bare er bi, og de får garantert vite det hvis jeg sier det til han. Jeg vil egentlig ikke at de skal få vite det, siden noen av dem allerede er skeptisk til bifili, og hvis jeg sier at jeg er jesbe sier jeg jo også at jeg har løyet. Hvis jeg ikke bare sier at jeg var usikker da.

  3. Animasjon kanskje :)

    Eller kanskje du skal begynne spille et instrument. Vet ikke om du gjør det fra før jeg, men om du gjør d så kan du lære deg et annet et også.

    Ellers kan du spille noe. Jeg spiller ikke selv men har skjønt at men blir ganske så avhening av wow og sånt. Og det er der sikkert en grunn til.

  4. Hvor gammel er du nå?

     

    ... Skjønner jevli godt at du liker jenter jeg, så er ikke noen negative tanker rundt det btw ;)

    8512240[/snapback]

     

     

    Jeg er 15. Vet det er mange som er usikker på sin seksuelle legning i dennne alderen.. men jeg er helt sikker, bare så det er sakt.;)

    8512336[/snapback]

     

    Ja, hvis du tenner skikkelig på jenter, så er det jo bare å skaffe seg en jente da og fortelle det her til han du er sammen med. At du liker jenter.

    8512369[/snapback]

     

     

    Problemet er jo at det ikke er å "bare skaffe seg ei jente".. Hadde sikkert vært lettere hadde jeg bodd i en større by eller noe, men her jeg bor vet jeg bare om er par jenter som er bi eller lesbe utenom megselv som e rpå min alder, og de er ikke min type uansett. Jeg vet det hadde vært greit som jeg gjorde det sånn, men det er vanskelig å få til.

  5. Er du EGENTLIG lesbe? Tenk over det du... Virker som det er "populært" og "inn" nå for tiden og sprette ut av skapet og gaule ut om at man er lesbe i hytt og pine, spesielt om man er rundt 14 - 18 år gammel.

     

    Kan jo hende det faktiskt ER så mange som liker det samme kjønn... Men ja.. Min mening.

    8512185[/snapback]

     

    Jeg er veldig sikker, du. Vært det siden min første forelskelse da jeg var 8-9 år gammel.

  6. men viss hun ikke har mensen, kan hun bli gravid da?

    8512008[/snapback]

    JA, det finnes ikke noe som heter sikre dager.

    Har dere hatt ubeskyttet sex kan hun bli gravid.

    8512037[/snapback]

     

    hva tror dere sjangsen er for at hun blir gravid?

    8512061[/snapback]

    stor nok til at det er dumt å ta sjansjen.

    Be henne ta en angrepille så blir sjansjen mindre og du kan slappe av

    8512129[/snapback]

    Hvor skal hun få tak i det på 1.mai?

    8512141[/snapback]

     

    Hun kan jo kjøpe det i mårra og da. Har ikke gått 72 timer enda da, har det? ;)

  7. Hei!

    Jeg er lesbisk, men har guttekjæreste. Jeg er glad i han men ikke sånn som jeg vet jeg kan være i jenter. Alle vennene mine tror jeg er bifil, or det er det jeg har sakt til dem. Jeg syntes det var en grei måte å si at jeg liker jenter på, siden de reagere mye bedre på bifili enn homofili (tror jeg da). Jeg har veldig lyst på jentekjæreste, men jeg vet ikke om andre lesbiske/bifile på min alder som bor i nærheten, og som sakt så har jeg guttekjæreste.

    Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør det slutt med han egentlig. Jeg har så dårlig samvittighet ovenfor ham, siden forholdet vårt på en måte bare er en løgn fra min side. Han er en bra kar, en bra kjæreste, og kjærestene til bestevenninnene mine er kompiser med han, så alt passer liksom så bra. Slår jeg opp ødelegger jeg jo det at parene kan være ilag, siden det blir to igjen, som i tillegg er ekser.

    Om jeg slår opp så må jeg jo si hvorfor. Jeg hadde trolig sakt at jeg ikke hadde følelser for han legre eller noe, men det hadde sikkert kommet litt brått på. Og vennene mine hadde sikkert blitt mildt sjokkert. Jeg har ikke oppført meg som om jeg "har mistet følelsene for ham" heller. Jeg er veldig glad i han! Han sier at han aldri har følt det sånn som han føler det for meg og jeg vet jeg betyr mye for ham. Jeg var blant annet hans første seriøse forhold, og han mistet jomfrudommen med meg.

    Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, men jeg vet at det beste er å gjøre det slutt. Problemet da er at da blir det så mye spørsmål fra både han og vennene mine. Og når jeg eventuelt slår opp, hva skal jeg si? Jeg kan jo si det som det er, at jeg liker jenter og ikke gutter, men stakkars han da når han skjønner at jeg ikke har, og aldri har hatt, følelser for han. Jeg sier også at jeg har løyet til han om følelsene mine og om legning. Jeg vil gjøre det slutt på en "snill" måte, men ikke vet jeg hva det vil si. Eh..Hjelp?

     

    Og foresten.. Jeg er ikke forelket i noen no. Altså.. Hvis jes jeg slår opp så er det ikke fordi je er forelska i ei jente.

×
×
  • Opprett ny...