Jump to content

WildCard123

Medlemmer
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 :)
  1. Heisann. Installerte en fresh Ubuntu 19.10 64bit for å ta opp igjen foldingen. Fikk installert FAHClient og FAHControl, og endret til å kun bruke GPU-slotten (pauset CPU foreløpig). Bruker Nvidia GeForce RTX2060, med driveren "nvidia-driver-435 (proprietary, tested)" fra Ubuntu's egen repo. Maskinen henger seg skikkelig rimelig kjapt (innen et minutt), og det er med nød og neppe jeg klarer å pkille FAHClient, og da er alt tilbake til normalt. Prøvd med både "medium" og "full". Noen tips her? Skal se om jeg får editet inn logfilen etterpå hvis jeg får det til
  2. Fin test I introduksjonen av Firefox burde dere ta med at Firefox er open-source. For tiden er det ene og alene grunnen for at jeg ikke velger Chrome eller Opera, og heller ikke kommer til å gjøre det(selv om Chrome muligens er bygget på opensource-biblioteker, står Google bak utviklingen, og det sier det meste)
  3. http://lovdata.no/dokument/NL/lov/1992-12-04-127/KAPITTEL_3 § 3-1 sier at kun 15% av sendetidrn skal være reklame, og §3-2 at det skal sendes i bolker.
  4. Heihei! Denne ble postet opprinnelig på Tomshardware, så jeg gjengir bare posten derifra, da jeg antar de fleste her kan engelsk. Tusen takk for alle svar, på forhånd! Specs First of all, it's not a home-built PC perse, it's built by www.komplett.no Motherboard: Asus P5Q Pro. CPU: Intel Core 2 Duo E8500 GPU: Nvidia Geforce GTX 295 (NB: Recently changed from Nvidia Geforce 9800GTX+) PSU: Chieftec 1000W. Pretty sure its this one: http://www.xoxide.com/chieftec-1000w-psu-autofan.html (also new, recently changed from Corsair Powersupply 550W Bulk). RAM: Corsair TWIN2X 6400 DDR2 Problem: Around one week after I changed the PSU and GPU, the PC shut down on its own. Or at least I suspect it did. I went out around 00.00 that night, and came home around 04.00 and then it was completely dead. There was no LED-light on the mobo, and no response what-so-ever. Tried starting the PC with only CPU connected; no response. Then, after a week laying on the ground gathering dust, it decided to work again. I did practically nothing to get it working, because I didn't feel like working on the computer at the moment. I have no idea why it decided to work all of a sudden, I really didn't do anything, other than checking that every cables where probably seated on the mobo. Now, three days ago, the same thing happened. Only this time I was home when it happened, but I wasn't sitting on my computer. The only thing I heard was the fans shutting off. If I would guess what could cause this, I would have guessed overheating(mainly do to bad airflow because of cables; the PSU is somewhat bigger than the last one, and there is not that much room for the cables, as it was). Thing's I've tried: - Starting with only CPU connected. - Starting with GPU, CPU connected. - Starting with GPU, CPU and one HDD connected. - Tried starting with only 1 memory-chip(RAM) connected(tried one at a time) - Clearing CMOS(with both jumper and temporarly removing the CMOS-battery.) - Cleaning it for dust =) I guess that's all. Thanks for all help in advance guys!
  5. Vell, roten er scenen uansett, så det blir litt feil og si at opphavet er private trackere. http://en.wikipedia.org/wiki/Warez_scene
  6. Anbefaler å ta en titt på denne artikkelen. Den går forholdsvis i dybden på de forskjellige alternativene. http://torrentfreak.com/vpn-services-that-take-your-anonymity-seriously-2013-edition-130302/ Kan legge til at jeg selv kun har prøvd iPredator, og har ikke noe å utsette på dem.
  7. Anbefaler å ta en titt på denne artikkelen. Den går forholdsvis i dybden på de forskjellige alternativene. http://torrentfreak.com/vpn-services-that-take-your-anonymity-seriously-2013-edition-130302/
  8. Ok, da prøver jeg det. Takk takk.
  9. Hei! Har akuratt kjøpt meg min første SSD, en Kingston SV300S37A/60G(http://www.bestbuy.com/site/kingston-technology-ssdnow-v300-60-gb-2-5-internal-solid-state-drive/1305382945.p?id=mp1305382945&skuId=1305382945) Det første jeg gjorde var å assigne den til en diskbokstav i Datamaskinbehandling -> Diskbehandling. Deretter installerte jeg Windows 7 på disken, og litt andre programmer. Deretter restartet jeg PC'n, og fikk da valget mellom to forskjellige Windows 7-installasjoner, siden jeg ikke har slettet den som ligger på en annen harddisk. Jeg valgte den øverste, og alt gikk fint. Restartet og sjekket at den andre også fungerte ved å velge det andre valget; da kommer jeg(som ønsket) inn i den gamle Windows 7-installasjonen Men, når jeg går inn i BIOS og velger at SSD-disken skal være den som datamaskinen skal boote fra, får jeg opp at jeg må velge en "bootable device". Planen min nå er å formatere den harddisken der den gamle Windows 7-installasjon ligger på, men jeg er redd for at PC'en ikke blir bootable da. For i BIOS er nå den gamle harddisken, med den gamle Windows 7, som er førsteprioritet å starte fra, og det ser ut som datamaskinen må starte fra den, for å se velge at jeg vil starte fra SSD'en. Jeg ser ikke helt hvordan dette gir mening. Legger ved screenshots fra "Paragorn Partition Manager 2013" om diskene hvis det skulle være til hjelp Takk for svar på forhånd.
  10. For de som er interessert, eller finner denne tråden ved et googlesøk; det ble denne: http://dx.com/p/repl...-x-2-5mm-110694 Spesifikasjonene stod under batteriet, på pc'n.
  11. Den er grei. Takker folkens, da tolker jeg det som at det ikke gjør så mye at amperen er forskjellig, såfremt det er 19V. EDIT: Et nytt, og sikkert dumt, spørsmål til: Hvorfor lager de ikke ladere men kun mye amper da, hvis det gjør at batteriet lader fortere. Hvorfor ønsker noen å kjøpe en PC med lav ampere da?
  12. Ok, takk for svar. Det er godt nytt da, da det er 19V de fleste sidene opererer med. Hva med watt da, er det negativt/farlig at det ikke stemmer?
  13. Heisann. Jeg overtok en Asus x53u laptop fra min kjæreste, da hun planla å kaste den "for den ikke fungerte". Den fungerte. Problemet er at hun allerede har kastet laderen, som et resultat av et stort ryddeprosjekt, og dermed må jeg anskaffe en ny. Jeg har lett litt rundt på internett, og det jeg er litt forvirret over er hvilken Watt, Volt og Ampere den skal være. Jeg kan ingenting om strøm, men jeg har merket meg etter litt googling at det ser ut som utstrømmen er forskjellig alt utifra hvilken butikk jeg ser på. Feks fant jeg en her, der de mener at spesifikasjonene er 4,75A 90W 19VDC, mens her mener de spesifikasjonene er 65W 19V 3.42A. Spørsmål 1 er da, hva skal jeg ha, og spørsmål 2 er hva er konsekvensene av å velge feil spesifikasjoner. Alle svar tas imot med et stort takk, og en virtuell cookie. Legger ved bilde av batteriet hvis det skulle være til noe hjelp. EDIT: Trykkleif
  14. The New Boston på Youtube er fantastisk. Han får stoffet til å virke mye lettere enn forfatterne av Rett på Java gjorde, synes nå jeg. Jeg ser at folk tidligere har kommentert at de hadde sansen for denne boken når de allerede hadde litt kunnskaper om programmering, og dette virker ganske logisk for meg da boken har en lei tendens til å anta at leseren har forkunnskaper om visse emner. Dette gjaldt spesielt når den objektorienterte tankegangen ble introdusert, noe som var det vanskeligte å lære etter min mening. Litt av tankegangen bak at dette ble introdusert så sent i boken, er nok antagentligvis at forfatterne ønsker at leseren skal "lære å krype før man går", men jeg tror det vil være hensiktmessig å introduseres for å tenke objektorient på et tidlig(ere) stadie. Når det gjelder valg av editor, så er det en stor fordel for de fleste å velge en editor som ikke hjelper deg for mye. Ihvertfall til å begynne med. Jeg synes Eclipse ble litt for mye stress. Jeg programerte mye i Gedit(i linux) og Notepad++(Windows) når jeg startet. Nå ønsker jeg å tweake editoren mer etter mitt eget ønske, og da er GNU Emacs perfekt for mitt bruk. Lykke til. Og husk: øvelse gjør mester!
×
×
  • Create New...