Gå til innhold

laowi

Medlemmer
  • Innlegg

    182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av laowi

  1.  

     

    En ting du kan kutte ut er karb rett etter trening.

    Proteinen blir omgjort til glukose uansett så da blir det bare veldig dyre karbohydrater.

     

    Promært skjer dette med all protein etter 3g pr kg.

    Vet ikke hvor du har hentet det tallet så skulle gjerne hatt en kilde på det. Det kommer selvfølgelig ann på hvor stor andel av glykogenlagrene som er tømt, men glukosen er det viktigste og derfor vil proteinet bli omgjort til det inntil lagrene er fulle, deretter vil det resterende bli brukt til muskeloppbygning og eventuelle rester lagret som fett.

  2. Hei!

     

    Nevøen min på 11 år skal få seg stasjonær maskin. Er en stund siden jeg har vært så veldig oppdatert på komponentfronten, så trenger litt tips for å komme i mål. Det blir et selvbygg.

    Prisen skal ligge på ca. 5000,- da inkludert deler til en komplett pc og skjerm (20-24").
    Skal i hovedsak brukes til spilling, men har inntrykk av at det er mye minecraft det går i så er sånt sett ikke veldig tunge spill det er snakk om heller.

     

    Er klar over at det er et litt lite budsjett til en gamingrig, men det får være.

     

    Kikket litt på dette: https://www.komplett.no/oppgraderingspakke-intel-i3-4150/757233#!tab:info
    Føler det skal holde ganske greit, eller burde det satses på en quad-core? evt mer ram?

    Til skjermkort tenker jeg dette: https://www.komplett.no/xfx-radeon-r7-260x-2gb-gddr5/802863#!tab:info vil fungere ganske greit.

     

    Til psu trengs vel ikke noe særlig mer enn 400w?

     

    På forhånd takk :)

  3. Til det nåvarende emne; Alan linket denne forrige uke : http://crackingthemusclecode.com/why-you-struggle-to-build-muscle/

     

    Slik jeg skrev på fjesbook; har dere rundt 30 min til overs så se den! Anbefales på det aller sterkeste for personer som har ønske om å vite mer om forskjellige treningsregimer.

     

    Da både Alan og Brad er uhyre dyktige innenfor hvert sitt felt (idrettsernæring og idrettsfysiologi) så er dem også verdt å følge.

     

    Ut fra dette kan man vel egentlig si at pyramidesett burde utnyttes i større grad, vil du si deg enig?

  4. Nervesystemet får hvile ja, og den mentale delen , men bindevevet også brytes ned slik at muskelfibre som får belastning rakner uten bindevev som holder igjen som gir mulighet for å vokse.

    Dette kan man utnytte maksimalt ved å kutte for eks 20% etter en deload og få fibrene til å rakne hele tiden ved å øke vektene mer et par kg hver trening/ uke.

    Fordel om man bygger masse.

     

    Ved å hoppe rett på gamle vekter vil bindevevet fort bli like sterkt som vektene og det blir iallefall vanskeligere å bygge masse sammen med den faktoren at man faktisk trener tungt og ikke har så mye å gå på når man skal øke vektene igjen.

    Skulle gjerne hatt en kilde på dette, for det har jeg ikke hørt før.

  5. Jeg sier bare at de som går og briefer med musklene sine og er sånne glatte oljete treningsgutter, er bare ikke fint i mine øyne. Og folk som har store muskler og knøttlite hode ser heller ikke bra ut!

    Ok, men hva er det å diskutere? Det er tydeligvis sterke meninger som du bastant sitter på. Du har også greit vist at du faktisk ikke er i stand til å diskutere.

    Oppfordrer deg heller til å lage en blogg hvor du kan klage på alt du vil som du så fint gjør her, på et diskusjonsforum.

×
×
  • Opprett ny...