Gå til innhold

Delloptimist

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Delloptimist

  1. Hei, lurer på om det er mulig å overleve et selvmord ved henging. Dette kan skje dersom knuten på tauet knyttes feil, right? eller er jeg helt på villspror? Det jeg er ute etter er hvilke kriterier som må oppfylles for at et selvmord ved henging skal være mislykket.

    PS, er ikke ute etter å henge meg selv, så seriøse svar pliz. Lurer bare på sånn rent tilfeldig

     

    På forhånd takk

  2. Hei, jeg har drevet med jogging i omtrent tre måneder nå, og føler at kondisen min virkelig har forbedret seg, men jeg føler jeg vil ha mer utbytte av treningen. Derfor lurer jeg på følgende:

     

    Er det skadelig å jogge to ganger hver dag. eks. 5 km om morgen og 10 km om kvelden, trenger kroppen avlastning, eller går dette fint?

     

    Jeg har ofte erfart at jeg presterer mer hvis jeg lar det gå en uke mellom hver trening, enn når jeg trener hver dag, hva kan dette skyldes.

     

    På forhånd takk

  3. Hei, jeg skal holde et foredrag om Metanol i naturfagen neste uke og lurer på noe ang. dette:

     

    - Er Metanol det samme som rødsprit?

    - Hvor mange % Metanol finnes det i frostvæske?

    - Finnes det andre produkter som inneholder Metanol og evt. hvor mange %?

     

     

    Jeg hadde også tenkt å utføre et eksperiment og trenger Metanol til det, men det finnes vel ingen steder der du kan kjøpe det, uten å måtte ha politiattest o.l.?

     

    På forhånd takk :)

  4. Hei,

     

    Hvis du hadde samleie i den tiden uten p - plaster så kan det være en mulighet for at du har vært uheldig (graviditet), selv om det er relativt små sjanser for dette, så er det lurest å være på den sikre siden. Prøv graviditetstest.

     

    Du følger som vanlig mønteret for neste byttedag, selv om plasteret har vært på i noen dager mindre enn vanlig, så bytt det til den tiden du egentlig skal bytte det.

     

    Dette er det eneste rådet jeg gi deg, lykke til! :thumbup:

  5. Ok, jeg har nå fått vite at foreldrene mine har vært på rommet mitt og snoket gjennom mine personlige eiendeler igjen. Dette er ikke den første gangen, langt ifra. Ikke at det er noe jeg vil holde skult for dem, men det er innmari undødvendig. Føler liksom at jeg ikke får noe privatliv, spesielt ikke når de er på rommet mitt når jeg er borte hos venner. Og hvis de finner noe som ikke er så bra, eks. ubetalte regninger osv., så får jeg høre det.

     

    Det at de griper inn i slike situvasjoner er ok, men ærligtalt. Jeg er nitten år nå, burde jeg ikke få litt privatliv og det at de er på rommet mitt når jeg er borte. Jeg har jo sagt det til dem, men forstår de det, nei ikke i det hele tatt! Så nå er jeg utrolig lei av dette. :mad:

     

    Hva synes dere? Er det greit at foreldrene er slik? Er det greit at de er på rommet å snoker? Det hadde vært greit hvis jeg var ti år kanskje, men nå er jeg tross alt mydig og greier.

     

    Hva er deres meninger, har noe av dere opplevd noe ligende?

  6. Hei, i dag så kjøpte eg meg en ny pulsklokke; OBH Nordica pulsklokke 1710. Vel, jeg har et lite problem, hvordan slår jeg den på? Det er kanske bare meg som er litt dum, men det står ingenting i bruksanvisningen og jeg har også søkt litt på nettet. :hmm: Kanskje batteriene er utbrent? men siden det er en ny klokke så kan de vel ikke være det?

     

    Så nå håper jeg at noen av dere har en lignende klokke og kan gi meg råd :!:

     

    På forhånd takk

  7. Hei, nå har det seg slik at jeg hele tiden blir ringt opp av en idiot som er ganske irriterende. Jeg har sagt til han flere ganger at han skal la være å ringe meg, men nei da. :hrm:

     

    Så nå lurer jeg på om det er noen mulighet for å få sperret nummeret hans slik at han ikke kan ringe nummeret mitt?

     

    Er litt kjipt å måtte skifte mobilnummer bare pga. av han.

    Så kan man ringe telenor for å få ordnet dette eller er man nødt til å gå til politiet?

     

    Har hørt at det finnes en funksjon på telefonen for kun å tillate innkommende anrop fra folk som allerede var lagret på telefonen. Problemet med den funksjonen er jo at man utelukker også andre anrop. :dontgetit:

  8. Ok, nå er jeg ganske frustrer. Jeg har nettopp fått diagonosen epilepsi; GTK - anfall (grand mal). Og til høsten så har jeg søkt på ambulanselinja. Er det sånn at de som har epilepsi, selv om de er godt medisinert ikke kan bli ambulansearbeider? Eller er det sånn at enn må søke sånn særskildt?

     

    Håper på svar for dette er veldig viktig for meg. Jeg kan ikke tenke meg noe annen jobb. Å bli ambulansearbeider er mitt livs store drøm og jeg akter ikke at den skal gå i ruiner pga. av den dumme epilepsien.

  9. Kanskje du satt med beina kors slik at noen av nervetrådene i føttene ble klemt. Det kan føre til skjelvinger. Eller kanskje det var veeeldig kaldt i rommet :!:

     

    Jeg her ingen anelse om hva det var, men tviler egentlig ganske sterkt på at det ikke var epileptisk anfall siden du husket hva som skjedde. Desutten må du ha hatt sånne anfall to ganger før det kan kalles epilepsi. Hvis dette fenomenet fortsetter råder jeg deg til å gå til fastlegen din.

  10. Det er ganske normalt, kommer av at du er i en stressa situvasjon, at du er bekymret for noe eller når ting er i fornadring ( ny klasse, nytt hus osv). Det finnes noen mennesker som er så hardt rammet av dette at de trenger sovemedisin, men det er i minddretall, 0,001 % av befolkningen eller noe lignende.

     

    Men som sagt så er dette helt normalt

  11. Jeg og kjæresten min har vært i lag i nesten tre år nå, men så måtte han flytte for å studere i utlandet for et år.

    Det er nå gått tre måneder siden han dro og jeg saver han kjempe masse. Men når vi snakker sammen på skype o.l. så virker det ikke som om han har savnet meg og jeg får heller ikke svar på brev som jeg har sendt han. Jeg har ved flere andledninger prøvd å tatt opp dette med han, men da svarer han at han har dårlig tid osv. Og i dag spurte han meg om vi kunne ta en pause til vi møttes igjen fordi han mente det var vanskelig å ha en kjæreste så langt unna. Jeg gikk med på det, så nå har vi tatt en liten pause.

     

    Han har ganske god kontakt med ei søt jente der han bor og legger tilstadighet ut bilder av han og henne sammen, sånn vennsakpsbilder som han kaller det.

    Jeg er kanskje missunnerlig, men er det noen grunn til å tro at han er blitt i lag med henne? Siden han spurte om vi kunne ta pause? Og når det er noen som ringer han på mobilen så får jeg ikke høre noe av samtalen og han blir borte i flere minutter (kvarter) før han legger på. Ved en feiltagelse så ringte han feil nummer en dag, han skulle ringe til en vennine også ringte han til meg. Han spurte hvordan det gikk og sånn med sin søteste stemme. Da han fikk høre at det var meg han hadde ringt til, så fortet han seg å legge på.

     

    Jeg vet ikke, men det virker som om han et forhold til henne. Ikke at det er noe galt med det, men........hvis han har det hvorfor prøver han da å holde hemmelig for meg? Og er han i et forhold eller er han bare god venn med henne?

  12. Hei, jeg har kjempelyst til å bli ambulansearbeider, noe som er mit tlivs store drøm!

    Stil våren så må jeg søke for å komme inn på den linja. Jeg gruver meg litt for at jeg ikke kommer inn.

    Fraværet mitt er sånn ok. Ligger under 2 ugyldige fraværsdager. Karaktersnittet mitt er på 4,2.

    Er dt noe problemer for meg å komme inn da? Har hørt at de tar inn en kvote på 5 stk. hvert år :ohmy:

     

    Hvilke kriterier må til for å komme inn på ambulanselinja og hvilket karaktersnuitt blr man ligge på?

     

    Håper på svar ;)

×
×
  • Opprett ny...