Gå til innhold

Deepsearch

Medlemmer
  • Innlegg

    486
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Deepsearch

  1. Aoc har også en:http://www.144hzmonitors.com/monitors/aoc-ag271qg-27-inch-165hz-ips-g-sync-gaming-monitor/

     

     

    Noen som vet hva Acer vil erstatte denne skjermen med? Komplett og noen andre butikker har stoppet å selge den, og når jeg spurte hvorfor, ble jeg fortalt at det er et utgående produkt, noe som er veldig synd siden dette var kun én av to 27", 1440p, 144/165hz, IPS, 4 ms, G-sync-skjermer på markedet.

  2. Noen som vet hva Acer vil erstatte denne skjermen med? Komplett og noen andre butikker har stoppet å selge den, og når jeg spurte hvorfor, ble jeg fortalt at det er et utgående produkt, noe som er veldig synd siden dette var kun én av to 27", 1440p, 144/165hz, IPS, 4 ms, G-sync-skjermer på markedet.

  3.  

    Har oppgradert fra win7 til 10 for en stund siden. Det meste fungerte greit til å begynne med, men nå klarer jeg ikke å få lyd fra pcen. Ingen lydutenhet er installert. Har prøvd å legge inn nye drivere men stopper bare opp. Satte inn ett dedikert lydkort. Dette fikk jeg installert drivere til men samme feilmelding nå også. Ser ut til at det må en reinstallasjon til her ihvertfall...

     

    Det er noe som lager krøll på pcen din, det er sikkert.

    Det er flere ting som kan ha gått galt her , enten ble ikke "realtek" sin driver lagt inn ordentlig , kanskje hadde du tilkoblet høretelefoner når du oppgraderte driveren eller noe annet krøll.

     

    Sjekk derfor enhetsbehandling og se om det integrerte lydkortet er der.

    Last ned siste lyddriver også og pass på at du fjerner helt den forrige driveren, kan være lurt å koble fra alt annet enn høytalerne og passe på at de står i riktig tilkobling.

    Så etter en avinstallering av alt gammelt av programvare / drivere til lydenheten tar du en grundig restart og legger inn den siste driveren på nytt , kobler så til høytalerne og prøver på nytt.

     

    Se også denne tråden for mer tips : http://www.tenforums.com/drivers-hardware/11070-windows-10-no-audio-output-device-installed.html

     

    Ja har vært innom enhetsbehandling for å sjekke dette tidligere. Ligger inne 3 enheter. Asus zonar dgx, audio device on high definiton bus og amd high definition audio device. Alle rapporterer om at de fungerer som de skal selv om det står ingen lydutenhet er installert Har testet mange ganger med å avinstallere enhetene og så legge inn nye drivere. Realtek sine bare stopper opp. Fullfører aldri. Skal sjekke den tråden. Takker :)

  4. Har oppgradert fra win7 til 10 for en stund siden. Det meste fungerte greit til å begynne med, men nå klarer jeg ikke å få lyd fra pcen. Ingen lydutenhet er installert. Har prøvd å legge inn nye drivere men stopper bare opp. Satte inn ett dedikert lydkort. Dette fikk jeg installert drivere til men samme feilmelding nå også. Ser ut til at det må en reinstallasjon til her ihvertfall...

  5. Vil helst ha EVGA, da jeg har særdeles god erfaring med kundeservicen deres bl.a.

    Tror at eg GTX470 holder lenge, så da er i7-930 'innenfor budsjettet' :)

     

    Ang SATA6Gbps, så koster jo diskene mye mer (men de synker jo i pris som med alt annet men..). Så SATA3Gbps holder sikkert også.

     

    Holder det med 600W til dette utstyret? Har fem disker i dag, og kommer sikkert til å bytte de ut med 1/2TB om ikke så lenge.

     

    Sata 3 er 6Gbps. Står i linken jeg sendte.

  6. Har et liknende problem jeg også. Kjøpte et gigabyte 5770 som jeg skulle bruke på Asus A8n32-sli deluxe. Ingen post eller bilde på skjerm her heller. Setter jeg i Nvidia 8800 gts 320 virker alt som før. Har prøvd å bytte psu fra en 500w mist til en 850w seasonic. Gjorde ingen forskjell. Er vel heller ikke kommet noen biosoppdateringer de siste årene, så liten hjelp og få. Må vel handle nye deler ser det ut til. Ser ut til at det er en god del som har disse problemene. Kortet ditt er sikkert iorden. Er nok hk som er skyld i dette. Hvis du har en ekstra pci-e slot kan du jo teste med den? Jeg får ikke testet det pga for trangt kabinett.

×
×
  • Opprett ny...