Gå til innhold

Pesico

Medlemmer
  • Innlegg

    808
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pesico

  1. Du får aldri plass til 180 spill på PS4! Selv ikke med en 3 TB harddisk.. Hvordan har Sony tenkt at vi skal få plass til mange spill, når de er så store? Men 180 spill er helt sykt, man spiller sikkert maks 20 av dem.

     

    Ser ikke helt problemet. Man trenger da virkelig ikke å ha alle 180 spilla installert samtidig. Om man spiller så mange spill vil jeg tro en stor andel av de er spill som er ferdigspillt. Man kan laste ned spill så mange ganger man vil.

  2. Uansett.. Dette er grunnen til at det skulle kommet et nytt nettverk til en NY maskin. ER IKKE ET ENESTE ARGUMENT for at det gamle nettverket skal brukes på de nye maskinen. Skal garantere deg at det sikkert er 5-6 millioner ubrukte brukere der ute, og dette burde Sony fjernet. Hele PSN er en skandale i seg selv, og nå skal de begynne å ta betalt for det? De burde startet på nytt med et nytt nettverk som var tomt.

     

    Her lager de en vakker maskin, som er mye kraftigere enn sin konkurrent, har en nydelig kontroller osv.. så fucker de opp den ene biten, som er den viktigste. Jeg kan sikkert cry a river etc, men nå bør det ligge ganske mye gratis ute på PSN når det åpner igjen.

     

    Tror rett og slett de ikke kaster bort penger på å ha ekstra servere den ene dagen det er ekstra mange som skal på samtidig. Tror det er et ganske vanlig business valg fra de fleste online tjenester.

  3. Inne på den norske nå, der koster spill 499 eller 549... Mye bedre å kjøpe på den amerikanske da

     

    Kan ikke kjøpe FIFA på den amerikanske da jeg ønsker muligheten til å kjøpe FIFA points inne i spillet. Det går ikke med min norske bruker.

     

    Er det bare vi som er udugelige, siden det funker hos de andre?

     

    Tviler på det. Har til gode å høre noen som har fått den digitale NORSKE versjonen til å fungere. Andre digitale norske spill fungerer for meg. Eller dvs. har kun prøvd Resogun og det fungerte.

  4. Tenker du på lisens-meldingen? I såfall, Valider din PS4 som primary og reset lisenser eller noe i innstillinger og start PS4 på nytt. Funka for meg :)

     

    Vet ikke hva slags melding du fikk opp, men jeg får følgende feilmelding: Cannot start the application. (CE-34632-8).

     

    Samme skjer etter at jeg gjorde som du. Satt som Primary igjen og resatt lisenser og restartet PS4.

  5. Det er Resogun og Contrast som er gratisspillene i PS+ den første måneden.

     

    PlayStation Store fungerer fint nå uten det trikset også, men jeg har et problem. Som nevnt i den andre tråden lastet jeg ned FIFA 14, men får bare feilmeldinger når jeg forsøker å starte spillet. Noen andre som har lastet ned FIFA 14 og fått det til å fungere? Får spillt Resogun som jeg lastet ned.

  6. Noen som har lastet ned FIFA 14 fra den norske PlayStation Store? Får rett og slett ikke startet det. Kommer bare en feilmelding. Forsøkte i går etter å ha lastet ned de første 2GB hvor jeg får lov til å trykke på X for å starte det mens det laster ned resten. Feilmelding. Nå i morres prøvde jeg igjen da spillet var lastet ned helt. Fortsatt feilmelding. Har sletta det og prøver på nytt nå.

×
×
  • Opprett ny...