Gå til innhold

arr1000

Medlemmer
  • Innlegg

    230
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arr1000

  1. Har en passat 1.6 liter 100Hk 2000 modell stasjonsvogn. Problemene med bilen er at den plutselig begynte å gå på 3 sylindre.

    Sjekket pluggene, og plugg på sylinder nr.1 var helt forkullet. De andre hadde en normal (sjokoladebrun) farge. Motoren hadde brukt en del olje i det siste (ca. 0.5l pr 45mil). Bilen gikk nesten normalt ved 3000 omdr.

     

    Har satt bilen på Bilxtra verksted som jeg har hatt god erfaring med.

    De fant ut at eksosventilen på sylinder 1 hadde lekkasje ved kompresjon og trykktest. De tok av toppen og fant eksosventilen brent. De skiftet eksosventiler og ventilforinger på alle sylindre, byttet toppbolter, toppakning og registerrem. Det står også oppført slipesett.

     

    Under prøvetur av reparatør var eksosen svart og det røk kraftig. Da jeg kom til verkstedet like etter hadde de tatt motorvask. Motoren gikk da dårlig på tomgang og eksosen var heller grålig enn svart. De feilsøkte videre og ved neste prøvetur ble katalysatoren rødglødende og innmaten brant opp. Motoren bruker også veldig mye olje. Verkstedet har i ettertid brukt masse tid på å finne feilen. Kompresjon og trykktest er bra hevder de. De har også prøvd å bytte coil-modul uten hell. Motoren går bra når den er kald og dårligere når den blir varm. Kutter ut sylindre etter tur og pluggene er fuktige.

     

    Verkstedet har fått råd fra bla. Møller uten at de kommer videre med feilen, og har nå gitt opp.

     

    Er det noen som kan komme med tips og råd om hva som kan være feil? Reparasjonen har til nå kostet meg 13000, heldigvis har firmaet har gitt meg rabatt på mange av arbeidstimene. Synd og måtte gi opp denne bilen da den ellers er strøken etter andre påkostninger.

  2. Plutselig får jeg ikke koblet meg til nettet hjemme. Funket fint igår kveld. Nå går det bare i loop: "Henter ip adresse....frakoblet....søker...skanner...osv"

     

    Har prøvd å reboote, men ingen forskjell. Resatte også ruter og modem.

     

    Har ikke fiklet med noen innstilliner(tror jeg). Noen som vet hvorfor dette skjer?

     

    Opplevde akkurat det samme i går. Fikk ikke koblet til i "stua" noe som har gått fint alltid tidligere.

    Måtte gå nærmere ruteren får å få den til å koble til. Etter at den var tilkoblet til kunne jeg gå tilbake og

    alt fungerte som normalt. Virker som følsomheten er dårligere etter oppdateringen til 2.2

  3. Har nettopp oppgradert min Galaxy S til 2.2 Froyo via Kies. Alt bra, men Market er borte. Leser at man må ta factory reset for at det skal komme fram igjen, men det utgår.

     

    Finnes det andre måter å få Market tilbake? :hmm:

     

    Du kan bruke Astro filbehandler hvis du har den installert. Dette fungerte utmerket

     

    Tom J postet dette i en tidligere post!

    For dere som ikke finner market etter oppgradering .. bruk Astro, finn /system/app og let etter vending.apk og installer. Funka fett her, men kræsja første gangen. Neste gang jeg starta opp funka det. Trengte da ikke å ta en factory reset

  4. jeg ladet opp telefonen min i går kveld,den var ferdig laddet når jeg la meg.så koblet jeg av ladern.når jeg sto opp i morges var batteriet halv fullt.har noen andre merket det samme?.

    jeg har nå bestillt meg lader+2 nye 1500mha batterier fra ebay.

     

     

    sto WIFI på da eller? 3G?

     

    Jeg har også akkurat det samme problemet som deg. Telefonen har ladet seg ut 20-50% på en natt uten at 3G og Wi-fi står på. Klarer ikke å finne ut hva som trekker strøm. Noen ganger har Fancy widget trekt ca 2% som er ubetydelig, kan ikke se at det er noen andre programmer som trekker strøm. Må derfor lade telefonen hver kveld uten at jeg benytter telefonen mye.

  5. Har et lite problem med at SGS viser feil posisjon i Google maps (Uten gps aktivisert)

    Dette skjer når den bruker mobil nettet til å fastslå posisjonen. Feilen er på ca. 2.5 km,og den er på samme

    posisjon vær gang. Ringen som viser feilmarginen er på bare noen hundre meter. Dette medfører blant annet at Fancy Widget viser været i feil by. Har også en Xperia 10 mini med tvilling sim den viser posisjonen helt korrekt. Hva kan årsaken være? Har gode mottaker signal.

  6. Har utført root på min Xperia 10 mini med one click root fraXDA-developers. Får melding om at telefonen er rootet. Har installert titanium bakup men får feilmelding om at jeg mangler root. Hva kan være feil?

     

    Problem Løst. Feil versjon av Busybox. Titanium backup lastet ned busybox men feilet, med flere forsøk gikk det bra :)

  7. fikk ny oppdatering idag :S

     

    nå har jeg 1.1.31 flere som har fått den? noen som vet hva som er endret?

     

    Radioprogramvare? Du bør se helt nederst på byggnummer for å se siste firmwarenummer. Skrev kort om forandringene på forrige side. Trodde ett lite øyeblikk at det hadde kommet en ny firmware ut av det blå!!!

     

    Må du oppgradere denne oppgraderingen fra pc og mister du alle innstillinger og programmer du har installert på telefonen?

×
×
  • Opprett ny...