Gå til innhold

ponnikos

Medlemmer
  • Innlegg

    108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ponnikos

  1. Hei!

     

    Bestemte meg for å investere i en SSD til min laptop ettersom min nåværende harddisk viser tegn til å ta kvelden om ikke så altfor lenge. Gjorde litt leting og fant ut at OCZ Agility 3 etter alle spesifikasjoner skal passe og fungere. Fikk den i posten i dag, men den vil ikke la seg dytte helt inn i porten. Noen som kan fortelle meg hvorfor den ikke passer, evt. om den skal passe, bare at jeg må dytte litt ekstra hardt?

  2. Tømte mp3-spilleren min nylig for å heller legge alt inn igjen på nytt og oppdaget til slutt at omtrent halvparten av albumene mangler spornummer på sangene, til tross for at jeg har sjekket på PCen at alle sangene i hele biblioteket har nummer. Først trodde jeg dette bare gjaldt album jeg har rippet i iTunes, men jeg ser også at det gjelder album jeg har hatt på PCen lenge før jeg hadde noe med iTunes å gjøre. Jeg prøvde med ett album - la det inn i Tag&Rename, dobbeltsjekket at alle spornumrene stemte og la det inn igjen på spilleren, men fortsatt har alle sporene spornummer 0. Noen som vet hvorfor dette skjer, evt. hvordan jeg kan ordne det? Vil det hjelpe med å formatere hele spilleren (vet ikke helt hvordan jeg gjør det på denne...)?

  3. Usikker på om jeg skal her eller om jeg skal til "Maskinen fungerer ikke"-delen, men jeg prøver her først.

     

    Har en Acer Aspire 5610Z som har en lei tendens til å se slik ut med jevne mellomrom:

     

    post-127122-1240768966_thumb.jpg

     

    Først trodde jeg det var noe med viften, siden jeg pleide å ha den mye på fanget på sengen og slikt, men den blir slik av å stå på pulten i et ganske kjølig rom også, så nå er jeg ikke sikker. Den kan være slik i noen minutter og så gå tilbake til normalt igjen på et blunk. Fryktelig slitsomt til tider.

     

    Noen som vet hva dette skyldes, evt. hva jeg kan gjøre for at den ikke skal bli slik?

  4. Gavekort på Barnes & Noble (jeg er i USA for tiden) resulterte i:

    Porcupine Tree - Deadwing (Hovedsaklig for Arriving Somewhere, But Not Here - resten har ikke grepet meg like mye enda)

    Porcupine Tree - Fear Of A Blank Planet (imo bedre enn Deadwing)

     

    Kjøpte i tillegg noen CD-er med klassisk musikk (2 av James Galway og en dobbelcd med alle fire pianokonsertene av Rakhmaninoff) - totalt ble det 79$, tax included.

  5. Vi har endelig spilt inn demoen vår - utdrag fra sangene (fikk ikke plass til hele sanger) ligger her. Selv får jeg masse 70tallsvibber av å høre på dette, så det er vel den nest beste måten å gi et inntrykk av musikken på. Den beste er såklart å høre!

     

    Demoen er selvinnspilt og selvmikset, hovedsaklig av vår keyboardmann.

     

    Hvis noen skulle være interessert i et fysisk manifest av demoen, kan jeg sende den i posten (gi meg adressen din på p.m.) når vi får ordnet cover og slikt. 4 free, såklart.

  6. Har lagd en .iso-fil av innholdet på cden til Diablo II og bruker Daemon for å lage en "kunstig" cd-stasjon (F) slik at jeg slipper å bruke den fysiske cden for å spille. Det eneste problemet er at spillet bare ser ut til å bruke den vanlige cd-stasjonen (E), mens den ignorerer F-stasjonen. Finnes det en måte å komme rundt dette på?

  7. Jeg er ikke noen trommeekspert, men da jeg hørte litt på Immortal i dag (rakk akkurat One By One etter bussen før jeg var hjemme) slo det meg at Horgh egentlig spiller ganske tøft. Kanskje litt på grensa til ukontrollert, men med et nydelig driv. Hva er d'herrers mening om tjukkebolla Horgh? Bra eller anus?

    9594941[/snapback]

     

     

    Han høres rimelig solid ut på det albumet. Noe mer av Immortal har jeg ikke fordypet meg noe særlig i.

  8. Liker mye av det tidlige In Flames, når de har med mye akkustiske melodier og lignende. f.eks Moonshield, og Jester samlinga.

    Noen som kan anbefale band med lignende? :D

    9455919[/snapback]

     

    Ensiferum og Wintersun

    9455924[/snapback]

     

    Tusen takk for raskt svar!! skal sjekke ut straks. Er Opeth lignende det jeg sökte?

    9455929[/snapback]

     

    Opeth er Progressivt til 1000, så nei.

    9455945[/snapback]

     

     

    Å bruke "Opeth er progressivt til 1000" som et argument mot å anbefale dem til en som vil ha akustiske mellomspill og lignende synes jeg blir feil. Spesielt siden de akustiske mellomspillene de har er hundre ganger bedre enn det In Flames har (kanskje bortsett fra Damnation - den er ikke dårlig, den er bare ikke like god som det akustiske som finnes på de andre Opeth-platene).

  9. Woo, da var billett fikset.

     

    Når det gjelder setlisten, så er det umulig å si helt nøyaktig hva de spiller. Mener å huske at jeg leste en plass at Portnoy på en eller annen måte holder styr på alle setlistene slik at han har noenlunde kontroll på hvilke sanger de har spilt hvor. På den måten unngår han for mye av de samme sangene på de samme stedene.

     

    EDIT: Noen som har noen utesteder i Oslo å anbefale der en øltørst sivilarbeider kan få seg noe drekke?

  10. Ah, det forklarer en del, er det selve harddisken som durer også ?

     

    I så fall bør du iallefall sikre deg backup så fort så mulig.

    9314899[/snapback]

     

    Akkurat hva det er som durer vet jeg ikke, men det er ikke den vanlige lyden som maskinen pleier å lage når den står på. Vil dette si at harddisken min når som helst kan slutte å virke? Har uansett tatt backup av alt jeg har.

  11. Opptil flere ganger. NOD 32 fant noen virus her for noen dager siden og de er borte nå. Spybot fant noen småting som nå er fikset. HijackThis finner ingenting som er farlig. Jeg burde kanskje nevne at for noen dager siden fikk jeg opp en melding da jeg startet maskinen (mens BIOSen startet) om at jeg måtte ta backup av alle viktige ting og erstatte harddisken, for den kunne være skadet.

  12. PCen min har oppført seg rart i det siste (en sporadisk during kombinert med at forskjellige prosesser sluker CPU) og nå ser jeg i Windows Task Manager at det er fire "svchost.exe"-er oppe og kjører. To av de står under SYSTEM mens de to andre står under LOCAL SERVICE. Jeg er fullt klar over at dette er en nødvendig systemfil, men er det normalt at den holder på slik som dette?

×
×
  • Opprett ny...