Gå til innhold

Killa-Bee

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Killa-Bee

  1. Jeg har selvfølgelig stilt inn høyttalerene etter boken, før jeg koblet subwooferen til. Ingen ulyder i det hele tatt, spilte høyt og klart.

    Montering er brukt tid på, ikke bare "skrudd de inn i orginalfestene". FÅtt de festet godt i metallet på døren, med overgangsbrakett,

    og hele døren er dempet med butyl dempematter.

     

    Var heller ikke spolene som ble brent, men den midterste delen av membranen løsnet på begge. Høyttalerene er forsatt brukelig.

    913615.jpeg

  2. Hei!

     

    Har en dynabel BF0756-forsterker (4x75 + 2x200 Watt), som jeg har kjørt mitt Polk mm6501 frontsett på. Ettersom jeg hadde de brokoblet på de fire 75watts kanalene, tålte ikke høyttalerene dette særlig lenge, ettersom impedansen ble for lav(?).

     

    Leter derfor etter et nytt komponentsett som tåler denne brokoblingen, samt gir tilsvarende eller mer trøkk uten å krepere.

     

    Tenker å bruke oppunder 4000kr, noen gode anbefalinger?

    Må spille høyt OG bra!

  3. Hei igjen..

     

    Nå har jeg vært ute og kjørt litt og den gikk kjempebra. Styringen ser ut til å fungere bra, takk!

     

    Men jeg har fått en liten stein nedi der med glødepluggen, den ligger i klem mellom kanten og selve pluggen. Gjør det noe, og hvordan skal jeg få den ut? Regner med det ikke er lurt at den faller nedi der glødepluggen skal sitte, så da regner jeg med det heller ikke er lurt å ta glødepluggen ut?

     

    Takker for all hjelp :)

  4. Takk for svar!

     

    Jeg har ikke så mye peiling på dette med servoer og sånn, vet du om det ligger en guide eller lignende på nettet som forteller litt mer hva og hvordan jeg skal gjøre ting? Om trimmen på kontrolleren er satt til 0 svinger bilen maksimalt mot høyre, så det er nok store justeringer som må til.

     

    Skal prøve å bytte batteri i mottakeren og se om det ikke ordner seg.

  5. Har et lite problem som jeg håpte å få svar på her..

     

    Jeg har nemlig en BD8T som er litt trøblete. Det er egentlig to små problemer som jeg håpte det var noen her som kunne svare på.

     

    Første problemet er at den svinger litt til den ene siden av seg selv. Jeg har justert på trimmen på kontrolleren, og den står på max, men likevel har den en ganske betydelig sving til den ene siden når den egentlig skal kjøre rett fram. Har også prøvd å "reversere" styringen, men da må jeg bare skru trimmen helt over på andre siden og problemet blir det samme. Når jeg svinger maksimalt til høyre (som er den siden den drar mot) så går den mye lengre (= mye skarpere sving) enn om jeg svinger til venstre.. Går ut ifra at det er fordi den er noe høyrestilt i utgangspunktet, og at den da går lenger til høyre enn til venstre. Noen som vet hvordan jeg kan rette den ut igjen? Det skal da ikke være slik at trimmen må stå på maks for ikke å ha full sving hele tiden, vel?

     

    Det andre problemet er noe merkelig, for det gjelder bare når motoren går. Jeg mister kontakt med senderen, rett og slett. Jeg prøvde noen ganger i går, og all styring (gass, brems, svinging) fungerer utmerket når bilen ikke er i gang, altså når motoren ikke går. Når jeg starter den fungerer styringen i kanskje 2-3 sekunder, før jeg får 0 respons på kontrolleren. Jeg prøver å holde maksimal sving mot venstre, når bilen står med maksimal sving mot høyre, og så kubber jeg motoren. Etter 1 sekund svinger den til venstre, akkurat slik som kontrolleren sier det skal gjøre. Jeg testet mange ganger og det er helt konsekvent - den funker med motoren av, men ikke med motoren på.. Noen som vet noe om dette også kanskje?

     

    Takker for alle svar! :)

  6. Takk for utfyllende svar nebrewfoz:)

     

    Men skjønner ikke helt hvorfor det vil trekke mer strøm fra spilleren om jeg koblet ledningen sammen og koblet i suben, enn når de er koblet til hver sin 6x9? Vil ikke spilleren gi strømmen den greier å levere uansett?

  7. For det første så er det ikke min bil. Bare en jeg låner, så å kjøpe noe nytt er uaktuelt.

     

    Satt bare inn en sub som en kompis hadde liggende for å få mer harry rånetrøkk midlertidig. Er fullstendig klar over at all lyd blir sendt til den, siden jeg ikke har delefilter.

     

    Så om noen kan svare på spørsmålet mitt, og ikke noe annet, så hadde det vært fint.

  8. Er ute etter trøkk i musikken samt grei lyd. Så vil helst ha subwoofer i tillegg.

     

    Vil gjerne ikke overstige 6000,- men kan vel strekke meg lenger om absolutt nødvendig.

     

    Hadde vært evig takknemmelig om du kunne satt opp en pakke med alt jeg trenger. Mest "bang for the buck",

    så får jeg heller vurdere om prisklassen er spiselig. Kan jo alltids spare opp mer.

     

    Takk for hjelpen!

×
×
  • Opprett ny...